Ειδήσεις . News
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 | 12:51

Η LG συμμετείχε ως Digital Signage partner στο BankTech Conference 2019

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) συμμετείχε ως Digital Signage Partner στο διεθνές τραπεζικό συνέδριο BankTech Conference 2019 που πραγματοποιήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, και διοργανώθηκε από τον Όμιλο Εταιρειών Mellon και το περιοδικό Banker’s Review της Boussias Communications.

Οι εντυπωσιακές Digital Signage λύσεις της εταιρείας τοποθετήθηκαν στους χώρους του συνεδρίου και τράβηξαν τα βλέμματα των παρευρισκομένων

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) συμμετείχε ως Digital Signage Partner στο διεθνές τραπεζικό συνέδριο BankTech Conference 2019 που πραγματοποιήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, και διοργανώθηκε από τον Όμιλο Εταιρειών Mellon και το περιοδικό Banker’s Review της Boussias Communications. Το συνέδριο είχε ως στόχο την ανάδειξη των καινοτόμων συστημάτων και υπηρεσιών που ενσωματώνουν τις ανατρεπτικές τεχνολογίες και επερχόμενες επιχειρηματικές τάσεις και προβλέπεται να επηρεάσουν άμεσα τον τραπεζικό κλάδο. Οι Digital Signage λύσεις της LG που βρίσκονταν στο χώρο προσέλκυσαν τα βλέμματα και εντυπωσίασαν τους παρευρισκομένους.

Στο πλαίσιο των ομιλιών του συνεδρίου, ο κ. Στέφανος Κηπώσης, Β2Β Digital Signage Sales Supervisor της LG Electronics, παρουσίασε τις σύγχρονες λύσεις του digital signage, και μίλησε για το πως οι λύσεις της LG μπορούν να συμμετέχουν στο Digital Transformation του τραπεζικού κλάδου. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, στο οποίο συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη από τράπεζες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και εκπρόσωποι του τεχνολογικού κλάδου, οι επαγγελματικές digital signage λύσεις της LG που ήταν τοποθετημένες στο χώρο πρόσφεραν στους συμμετέχοντες του συνεδρίου αναβαθμισμένο οπτικοακουστικό περιεχόμενο υψηλής τεχνολογίας μέσω των Ultra Stretch Digital Signage οθονών, των LG Double Sided OLED οθονών, των LG monitor και των τηλεοράσεων OLED.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Τμήματος Business Solutions της LG Electronics, δήλωσε σχετικά: «Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που συμμετέχουμε για ακόμα μία φορά στο διεθνές τραπεζικό συνέδριο BankTech ως Digital Signage Partner στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας μας με τον Όμιλο Εταιρειών Mellon. Η LG, πρωτοπόρος στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και τεχνολογιών, στηρίζει πρωτοβουλίες όπως το συνέδριο αυτό που στοχεύει να αναδείξει πως το Digital Transformation στον κλάδο του Banking θα αποτελέσει το μέσο για να επιτευχθεί η βέλτιστη προσέλκυση και διατήρηση πελατών σε ένα υψηλά ανταγωνιστικό πεδίο».

Τέλος, ο κ. Χάρης Κωνσταντινίδης, Managing Director της Mellon Technologies συμπλήρωσε σχετικά: «Το κεντρικό μήνυμα του BankTech Conference 2019 ήταν η ανάδειξη των τρόπων με τους οποίους οι τράπεζες θα διανύσουν το Extra Mile στο Customer Experience με σκοπό να αποκτήσουν και διατηρήσουν το συγκριτικό τους πλεονέκτημα σε μία αγορά που διαρκώς εξελίσσεται. Μαζί με την LG ως κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας και Digital Signage Partner του Ομίλου Εταιρειών Mellon, θα έχουμε πολλές ευκαιρίες να βοηθήσουμε τις εταιρείες να κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα».

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

TRIAX MFA 611 LTE 800

Η αγορά σήμερα

05-11-2019

TRIAX MFA 611 LTE 800

Διαθέσιμος από την AMF Electronics ο νέος ενισχυτής MFA 611 LTE 800 της Triax. Πρόκειται για έναν ενισχυτή ιστού πολλαπλής ζώνης με υψηλή ποιότητα κατασκευής, ο οποίος συναρμολογείται πανεύκολα. Έχει αδιάβροχο περίβλημα, υψηλό βαθμό θωράκισης και εξαιρετικά υψηλή ανθεκτικότητα στη διάβρωση...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 134

Τεύχος 134

23-10-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 134

Το νέο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα βρούμε το άρθρο για ένα νέο, επώνυμο TV Box που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην ελληνική αγορά, το οποίο παραλάβαμε και δοκιμάσαμε άμεσα στο εργαστήριο της Ψηφιακής Τηλεόρασης. Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο ΑΜΙΚΟ A6N που ανήκει στη σειρά OTT της Amiko και λειτουργεί με Android 7.1.2 Nougat. Βασίζεται σε τετραπύρηνο επεξεργαστή Cortex A53 2.0GHz και υποστηρίζει αποκωδικοποίηση video 4Κ@60Hz. Έχει ενσωματωμένο Wi-Fi 2.4GHz και συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο εκμάθησης για κοινό έλεγχο του TV box και της τηλεόρασης. Έρχεται με προ-εγκατεσ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.