Ειδήσεις . News
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 | 11:41

ΕΕΤΤ: 2ο Stakeholders Forum του Σώματος Ευρωπαίων Ρυθμιστών για τις Ταχυδρομικές Υπηρεσίες (ΕRGP)

Η ΕΕΤΤ ενημερώνει για την επιτυχή ολοκλήρωση του 2ου Stakeholders Forum που διοργάνωσε στις Βρυξέλλες το Σώμα Ευρωπαίων Ρυθμιστών για τις Ταχυδρομικές Υπηρεσίες. Στο Forum συμμετείχαν περισσότερα από 200 στελέχη της ευρωπαϊκής ταχυδρομικής αγοράς και διεθνών οργανισμών, καθώς επίσης εκπρόσωποι...

Η ΕΕΤΤ ενημερώνει για την επιτυχή ολοκλήρωση του 2ου  Stakeholders Forum που διοργάνωσε στις Βρυξέλλες το Σώμα Ευρωπαίων Ρυθμιστών για τις Ταχυδρομικές Υπηρεσίες. Στο Forum συμμετείχαν περισσότερα από 200 στελέχη της ευρωπαϊκής ταχυδρομικής αγοράς και διεθνών οργανισμών, καθώς επίσης εκπρόσωποι του τομέα ψηφιακής επικοινωνίας και του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ο Αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ, κ. Σπύρος Παντελής, ως επερχόμενος Πρόεδρος του ERGP για το 2020, παρουσίασε το Πρόγραμμα Εργασιών του Σώματος (2020 ERGP draft Work Programme), το οποίο θα οριστικοποιηθεί μετά τη λήξη της σχετικής δημόσιας διαβούλευσης.

Κατά τη διάρκεια του Forum, αναδείχθηκαν τα ακόλουθα θέματα:

  • Ο αυξανόμενος ανταγωνισμός στην αγορά των δεμάτων, η σημασία των υποχρεώσεων παροχής καθολικής υπηρεσίας για την αντιμετώπιση των αναγκών των χρηστών και η ρύθμιση βάσει των δεδομένων που προκύπτουν από τους μηχανισμούς παρακολούθησης των Εθνικών Ρυθμιστικών Αρχών.
  • Η ανάγκη συνεργασίας με όλους τους ταχυδρομικούς φορείς για την αποτελεσματική εφαρμογή του κανονισμού σχετικά με τη διασυνοριακή παράδοση δεμάτων και την αναθεώρηση της Οδηγίας για τις ταχυδρομικές υπηρεσίες.
  • Η ρύθμιση της ταχυδρομικής αγοράς, του ηλεκτρονικού εμπορίου και της αγοράς ψηφιακής επικοινωνίας με τρόπο που να προωθεί καινοτόμες λύσεις, να διευκολύνει την πρόσβαση και να ανταποκρίνεται επαρκώς στις νέες ανάγκες των καταναλωτών, με στόχο την επίτευξη της ενιαίας ευρωπαϊκής αγοράς.
  • H ρύθμιση θεμάτων διεθνούς αλληλογραφίας και οι πιθανές επιπτώσεις από τις αποφάσεις του Έκτακτου Συνεδρίου της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης-UPU (Γενεύη, 24-25 Σεπτεμβρίου 2019) για την αναθεώρηση του συστήματος καταληκτικών τελών της UPU.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

WISI DB03

Η αγορά σήμερα

12-11-2019

WISI DB03

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics η νέα σειρά πριζών Wisi DB03. Πρόκειται για πρίζες τύπου multimedia που λειτουργούν σε εύρος ζώνης συχνοτήτων 5-2400MHz. Διαθέτουν κανάλι επιστροφής και είναι ιδανικές για εφαρμογές DOCSIS και συστήματα διανομής δορυφορικών σημάτων. Εξοπλίζονται με δύο υποδοχές IEC για τη σύνδεση των τερματικών συσκευών και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 135

Τεύχος 135

20-11-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 135

Το νέο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, με ένα αφιέρωμα στη νέα αθλητική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους αποτελεί το αφιέρωμα στην PAOK TV, τη νέα πλατφόρμα μετάδοσης όλων των εντός έδρας αγώνων ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Έπειτα από την πολυετή παραμονή των ομάδων στην κοινή τηλεοπτική στέγη της Nova και την είσοδο από πέρυσι της ΕΡΤ στις ζωντανές μεταδόσεις αγώνων της Super League, έρχεται πλέον το PAOK TV για να αλλάξει τα τηλεοπτικά δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Η διαδικτυακή πλατφόρμα PAOK TV ανήκει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία γίνεται η πρώτη στα χρονικά ομάδα της χ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.