01/10/2019

ΕΕΤΤ: Διοργάνωση της 40ης Συνόδου BEREC στην Κρήτη

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (EETT) ενημερώνει για την οργάνωση και φιλοξενία της 40ης Συνόδου του Σώματος Ευρωπαίων Ρυθμιστών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (BEREC) καθώς και της Διάσκεψης Κορυφής BEREC - EMERG - EaPeReg - REGULATEL Summit, οι οποίες θα λάβουν χώρα στις 02 - 04 Οκτωβρίου 2019 στο Ξενοδοχείο Creta Maris, στη Χερσόνησο της Κρήτης. πρακτικών προς τα μέλη του και σε τρίτους.
Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (EETT) ενημερώνει για την οργάνωση και φιλοξενία της 40ης Συνόδου του Σώματος Ευρωπαίων Ρυθμιστών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (BEREC) καθώς και της Διάσκεψης Κορυφής BEREC - EMERG - EaPeReg - REGULATEL Summit, οι οποίες θα λάβουν χώρα στις 02 - 04 Οκτωβρίου 2019 στο Ξενοδοχείο Creta Maris, στη Χερσόνησο της Κρήτης.

Η εκλογή του Προέδρου της ΕΕΤΤ, Καθηγητή Κωνσταντίνου Μασσέλου σε μία από τις θέσεις Αντιπροεδρίας του BEREC για το έτος 2019 αναδεικνύει τον κεντρικό ρόλο που διαδραματίζει η ΕΕΤΤ στα ευρωπαϊκά δρώμενα και παράλληλα σηματοδοτεί έναν ευρύτερο κύκλο σταθερής συνεργασίας, στο πλαίσιο της Αντιπροεδρίας, με ευρωπαϊκούς και διεθνείς φορείς.

Κατά τη διάρκεια της 40ης Συνόδου θα διεξαχθούν διαδικασίες για την εκλογή του νέου Προέδρου του BEREC για το έτος 2021 καθώς και των Αντιπροέδρων για το έτος 2020. Θέματα συζήτησης μεταξύ άλλων θα αποτελέσουν οι κατευθυντήριες γραμμές του BEREC για τα δίκτυα υψηλής δυναμικότητας (VHCN), το Ανοικτό Διαδίκτυο, την ασφάλεια στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες και ειδικότερα στα δίκτυα 5G καθώς και το προσχέδιο του Προγράμματος Εργασιών του BEREC για το 2020.

Υπενθυμίζεται ότι το BEREC αποτελεί ευρωπαϊκό όργανο που συστάθηκε το 2009 με έναρξη των εργασιών του το 2010.  Μέλη του είναι οι Εθνικές Ρυθμιστικές Αρχές (ΕΡΑ) όλων των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι Πρόεδροι και Αντιπρόεδροι εκλέγονται μεταξύ αυτών. Το BEREC λειτουργεί ως όργανο συζήτησης, γνωμοδότησης και παροχής συμβουλών προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τις ΕΡΑ στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και παράλληλα προωθεί τη διαβούλευση και τη διάδοση των καλών πρακτικών προς τα μέλη του και σε τρίτους.
Κατηγορία News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.