Ειδήσεις . News
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2019 | 12:06

ΕΕΤΤ: Διοργάνωση της 40ης Συνόδου BEREC στην Κρήτη

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (EETT) ενημερώνει για την οργάνωση και φιλοξενία της 40ης Συνόδου του Σώματος Ευρωπαίων Ρυθμιστών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (BEREC) καθώς και της Διάσκεψης Κορυφής BEREC - EMERG - EaPeReg - REGULATEL Summit, οι οποίες θα λάβουν χώρα στις 02 - 04 Οκτωβρίου 2019 στο Ξενοδοχείο Creta Maris, στη Χερσόνησο της Κρήτης. πρακτικών προς τα μέλη του και σε τρίτους.
Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (EETT) ενημερώνει για την οργάνωση και φιλοξενία της 40ης Συνόδου του Σώματος Ευρωπαίων Ρυθμιστών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (BEREC) καθώς και της Διάσκεψης Κορυφής BEREC - EMERG - EaPeReg - REGULATEL Summit, οι οποίες θα λάβουν χώρα στις 02 - 04 Οκτωβρίου 2019 στο Ξενοδοχείο Creta Maris, στη Χερσόνησο της Κρήτης.

Η εκλογή του Προέδρου της ΕΕΤΤ, Καθηγητή Κωνσταντίνου Μασσέλου σε μία από τις θέσεις Αντιπροεδρίας του BEREC για το έτος 2019 αναδεικνύει τον κεντρικό ρόλο που διαδραματίζει η ΕΕΤΤ στα ευρωπαϊκά δρώμενα και παράλληλα σηματοδοτεί έναν ευρύτερο κύκλο σταθερής συνεργασίας, στο πλαίσιο της Αντιπροεδρίας, με ευρωπαϊκούς και διεθνείς φορείς.

Κατά τη διάρκεια της 40ης Συνόδου θα διεξαχθούν διαδικασίες για την εκλογή του νέου Προέδρου του BEREC για το έτος 2021 καθώς και των Αντιπροέδρων για το έτος 2020. Θέματα συζήτησης μεταξύ άλλων θα αποτελέσουν οι κατευθυντήριες γραμμές του BEREC για τα δίκτυα υψηλής δυναμικότητας (VHCN), το Ανοικτό Διαδίκτυο, την ασφάλεια στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες και ειδικότερα στα δίκτυα 5G καθώς και το προσχέδιο του Προγράμματος Εργασιών του BEREC για το 2020.

Υπενθυμίζεται ότι το BEREC αποτελεί ευρωπαϊκό όργανο που συστάθηκε το 2009 με έναρξη των εργασιών του το 2010.  Μέλη του είναι οι Εθνικές Ρυθμιστικές Αρχές (ΕΡΑ) όλων των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι Πρόεδροι και Αντιπρόεδροι εκλέγονται μεταξύ αυτών. Το BEREC λειτουργεί ως όργανο συζήτησης, γνωμοδότησης και παροχής συμβουλών προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τις ΕΡΑ στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και παράλληλα προωθεί τη διαβούλευση και τη διάδοση των καλών πρακτικών προς τα μέλη του και σε τρίτους.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

WISI DB03

Η αγορά σήμερα

12-11-2019

WISI DB03

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics η νέα σειρά πριζών Wisi DB03. Πρόκειται για πρίζες τύπου multimedia που λειτουργούν σε εύρος ζώνης συχνοτήτων 5-2400MHz. Διαθέτουν κανάλι επιστροφής και είναι ιδανικές για εφαρμογές DOCSIS και συστήματα διανομής δορυφορικών σημάτων. Εξοπλίζονται με δύο υποδοχές IEC για τη σύνδεση των τερματικών συσκευών και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 135

Τεύχος 135

20-11-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 135

Το νέο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, με ένα αφιέρωμα στη νέα αθλητική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους αποτελεί το αφιέρωμα στην PAOK TV, τη νέα πλατφόρμα μετάδοσης όλων των εντός έδρας αγώνων ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Έπειτα από την πολυετή παραμονή των ομάδων στην κοινή τηλεοπτική στέγη της Nova και την είσοδο από πέρυσι της ΕΡΤ στις ζωντανές μεταδόσεις αγώνων της Super League, έρχεται πλέον το PAOK TV για να αλλάξει τα τηλεοπτικά δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Η διαδικτυακή πλατφόρμα PAOK TV ανήκει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία γίνεται η πρώτη στα χρονικά ομάδα της χ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.