03/10/2019

Η Αιθιοπία αποκτά την αποκλειστικά δικιά της δορυφορική πλατφόρμα

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Για χρόνια, οι τηλεθεατές της Αιθιοπίας έπρεπε να περιηγηθούν σε πληθώρα πολυεθνικού περιεχομένου σε διάφορες ξένες γλώσσες, προκειμένου να εντοπίσουν τα αγαπημένα τους κανάλια. Αυτό αλλάζει σήμερα με το λανσάρισμα της Ethiosat - της πρώτης αποκλειστικά αιθιοπικής τηλεοπτικής πλατφόρμας που φιλοξενεί τα πιο δημοφιλή...

Για χρόνια, οι τηλεθεατές της Αιθιοπίας έπρεπε να περιηγηθούν σε πληθώρα πολυεθνικού περιεχομένου σε διάφορες ξένες γλώσσες, προκειμένου να εντοπίσουν τα αγαπημένα τους κανάλια. Αυτό αλλάζει σήμερα με το λανσάρισμα της Ethiosat - της πρώτης αποκλειστικά αιθιοπικής τηλεοπτικής πλατφόρμας που φιλοξενεί τα πιο δημοφιλή τοπικά κανάλια της Αιθιοπίας. Αυτό κατέστη δυνατό μέσω συμφωνιών μεταξύ της Ένωσης Αιθιοπικών Ραδιοτηλεοπτικών Οργανισμών (AEB), της Αιθιοπικής Ραδιοτηλεοπτικής Εταιρείας (EBC) και του δορυφορικού φορέα SES.

Η Ethiosat φιλοξενείται στον δορυφόρο NSS-12 της SES στις 57 μοίρες ανατολικά και προσφέρει πάνω από 30 κανάλια μόνο για τους αιθίοπες τηλεθεατές, με 12 από αυτά τα κανάλια ήδη σε ποιότητα HD.

Ο κ. Amman Fissehazion, πρόεδρος της AEB, δήλωσε: "Μέχρι σήμερα, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου της Αιθιοπίας μεταδιδόταν από μια τροχιακή θέση που επίσης προμηθεύει περιεχόμενο στις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, γεγονός που εξηγεί τον συχνά μπερδεμένο συνδυασμό περιεχομένου. Μεταφέροντας τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά κανάλια της Αιθιοπίας σε μια νέα θέση στον δορυφόρο της SES, δημιουργήσαμε μια τηλεοπτική προσφορά μόνο στην Αιθιοπία, η οποία προσφέρει επίσης μια ποικιλία καναλιών σε HD, μία πρωτιά για την Αιθιοπία".

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.