Συζητήσεις στο satleo

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
thodorisk | 27-May-2020 | 12:41:27


Αθλητικές Μεταδόσεις
nektarios 1451 | 27-May-2020 | 11:24:27

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
electro | 27-May-2020 | 11:15:27

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
babis3g | 27-May-2020 | 2:11:27

Ειδήσεις . News
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 | 13:12

ΕΕΤΤ : Τα αποτελέσματα της 40ης Συνόδου του BEREC

Στη Χερσόνησο Κρήτης, στις 2-4 Οκτωβρίου 2019, έλαβαν χώρα η Διάσκεψη Κορυφής BEREC- EMERG-EaPeReg-REGULATEL Summit καθώς και η 40η Σύνοδος του Σώματος Ευρωπαίων Ρυθμιστών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (BEREC), που διοργάνωσε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (EETT) στο πλαίσιο της Αντιπροεδρίας της στο BEREC για το έτος 2019.

Στη Χερσόνησο Κρήτης, στις 2-4 Οκτωβρίου 2019, έλαβαν χώρα η Διάσκεψη Κορυφής BEREC- EMERG-EaPeReg-REGULATEL Summit καθώς και η 40η Σύνοδος του Σώματος Ευρωπαίων Ρυθμιστών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (BEREC), που διοργάνωσε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (EETT) στο πλαίσιο της Αντιπροεδρίας της στο BEREC για το έτος 2019.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών της Συνόδου ανανεώθηκε το Μνημόνιο Συνεργασίας του BEREC με τον Οργανισμό των Εθνικών Ρυθμιστικών Αρχών των Χωρών Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης στον τομέα των Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (EaPeReg). Παράλληλα, σηματοδοτήθηκε η αρχή ενός ευρύτερου κύκλου σταθερής συνεργασίας του BEREC με την International Telecommunication Union (ITU) καθώς υπέγραψαν Μνημόνιο Συμφωνίας, στο πλαίσιο των προοπτικών ανάπτυξης των ηλεκτρονικών επικοινωνιών σε διεθνές επίπεδο.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων της Συνόδου ήταν η ενημέρωση των κατευθυντήριων γραμμών του BEREC για την Ουδετερότητα Διαδικτύου και την εφαρμογή του Κανονισμού του Ανοικτού Διαδικτύου στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 2015/2120. Επίσης, δρομολογήθηκαν έξι δημόσιες διαβουλεύσεις αναφορικά με το Πρόγραμμα Εργασιών του BEREC για το 2020, την ανάπτυξη και εγκατάσταση των δικτύων 5G, τις κατευθυντήριες γραμμές για  τον Κανονισμό του Ανοικτού Διαδικτύου, τις κοινές προσεγγίσεις στην τοπολογία δικτύων, την εφαρμογή γεωγραφικών ερευνών στην ανάπτυξη και επέκταση των δικτύων και τέλος για τη μέτρηση και παρακολούθηση της ποιότητας υπηρεσίας (Quality of  Service - QoS).

Τέλος, στη διάρκεια της 40ης Συνόδου εκλέχθηκε ο Πρόεδρος του BEREC για το έτος 2021 κ. Michel Van Bellinghen, Πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Βελγίου (BIPT) καθώς επίσης και οι Αντιπρόεδροι για το έτος 2020, κα Monika Karas (NMHH, Ουγγαρία) και κ. Tonko Obuljen (HAKOM, Κροατία). Οι νέοι Αντιπρόεδροι, μαζί με τον απερχόμενο Πρόεδρο του BEREC, κ. Jeremy Godfrey (ComReg, Ιρλανδία) θα υποστηρίζουν τον Πρόεδρο του BEREC για το 2020, κ. Dan Sjöblom (PTS, Σουηδία) και όλοι μαζί με τον αντιπρόσωπο των συμμετεχόντων χωρίς δικαιώματα ψήφου, κ. Sasho Dimitrijoski (AEC, Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας), θα αποτελούν το Συμβούλιο του BEREC.

Τα κείμενα των δημόσιων διαβουλεύσεων είναι διαθέσιμα στο διαδικτυακό τόπο: https://berec.europa.eu/eng/news_consultations/ongoing_public_consultations/

Κατηγορία News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS WIFILF11WTG125

Η αγορά σήμερα

13-05-2020

NEDIS WIFILF11WTG125

Συνδέστε την Wi-Fi έξυπνη λάμπα στο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού σας και χειριστείτε την από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife. Το app, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του φωτισμού απομακρυσμένα από το smartphone ή το tablet σας, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Τεύχος 141

21-05-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί το Σάββατο, 23 Μαΐου, στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής, πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η λήψη τηλεοπτικών καναλιών μέσω του διαδικτύου γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στις μέρες μας, ενώ ιδιαίτερα για τις νεότερες ηλικιακά ομάδες το IPTV streaming αποτελεί τον προτιμότερο τρόπο ζωντανής τηλεθέασης. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι άφθονες και στο άρθρο αναφερόμαστε στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια των οποίων η θέαση είναι εφικτή μέσα από τις Android TV Box συσκευές σας, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το πετύχετε αυτό Ένας νέος δέκτης που μόλις ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.