Skip to main content
30 Οκτωβρίου 2019 12:42

SDC19: H Samsung Συνεργάζεται με Προγραμματιστές και Προσφέρει Πρωτοποριακές και Καινοτόμες Εμπειρίες

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F04%2Fc3ac3ca92dd8ebecff873c9a0df509d9 XL

Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσίασε στο Samsung Developer Conference 2019 (SDC19), νέες δυνατότητες για τις πλατφόρμες της, ώστε μαζί με προγραμματιστές, να παρέχει απλούστερες και ισχυρότερες εμπειρίες στους καταναλωτές. Η Samsung μοιράστηκε το όραμά της για το μέλλον των κινητών συσκευών και του δικτυωμένου τρόπου ζωής…

Η Samsung παρουσιάζει νέους τρόπους στους προγραμματιστές, για να επεκτείνουν τις υπηρεσίες τους σε δισεκατομμύρια συσκευές μέσω του διευρυμένου, ασφαλούς και συνδεδεμένου οικοσυστήματός της

Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσίασε στο Samsung Developer Conference 2019 (SDC19), νέες δυνατότητες για τις πλατφόρμες της, ώστε μαζί με προγραμματιστές, να παρέχει απλούστερες και ισχυρότερες εμπειρίες στους καταναλωτές. Η Samsung μοιράστηκε το όραμά της για το μέλλον των κινητών συσκευών και του δικτυωμένου τρόπου ζωής, εμπνέοντας τους προγραμματιστές, τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και τους καταναλωτές, με καινοτόμες εμπειρίες μέσω των συσκευών της.

«Είμαστε τυχεροί που συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους προγραμματιστές και σχεδιαστές στον κόσμο. Μαζί, έχουμε χτίσει ένα διευρυμένο και ασφαλές οικοσύστημα συσκευών και υπηρεσιών», δήλωσε ο DJ Koh, President και CEO του IT & Mobile Communications Division στη Samsung Electronics. «Εξακολουθούμε να σημειώνουμε πρόοδο όσον αφορά στο όραμά μας, να καινοτομούμε στις νέες εμπειρίες που θα λειτουργούν απρόσκοπτα και αδιάλειπτα».

Δημιουργία Ευκαιριών για τους Προγραμματιστές μέσω Ανοιχτών, Επεκτάσιμων Πλατφορμών ΑΙ και IoT

Για να ανακαλύψουν οι καταναλωτές νέους τρόπους με τους οποίους μπορεί το Bixby να τους βοηθήσει να κάνουν πράγματα ταχύτερα και ευκολότερα, η Samsung ανακοίνωσε, νωρίτερα μέσα στο έτος, το Bixby Marketplace, «ανοίγοντας το δρόμο» στους προγραμματιστές να παρουσιάσουν τις κάψουλες Bixby (Bixby capsules) σε εκατομμύρια χρήστες. Τους περασμένους έξι μήνες, η κοινότητα προγραμματιστών του Bixby έχει διπλασιαστεί. Από το 2020, το Bixby Marketplace θα επεκταθεί σταδιακά, επιτρέποντας στους προγραμματιστές να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε περισσότερες Samsung συσκευές.

Για να δώσει τη δυνατότητα στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν νέες εμπειρίες στην ΑΙ πλατφόρμα της και να εξασφαλίσει πως οι καταναλωτές θα απολαμβάνουν μια πιο διαισθητική εμπειρία, η Samsung ανακοίνωσε τις ενισχυμένες δυνατότητες καψουλών στο Bixby Developer Studio:

  • Νέα Bixby Templates διευκολύνουν τη δημιουργία χρησιμοποιώντας προ-υπάρχουσες μορφές, εξοικονομώντας χρόνο.
  • Ενισχυμένα Bixby Views διατίθενται για δημιουργία με συνέπεια στο σχεδιασμό, όχι μόνο για smartphones, αλλά και για τηλεοράσεις, tablets, smartwatches και ψυγεία.
  • Καταχώρηση στις Κατηγορίες Φυσικής Γλώσσας (Natural Language Categories). Όταν οι χρήστες ζητούν βοήθεια από το Bixby για θέμα που σχετίζεται με μια κατηγορία όπως π.χ. το ραδιόφωνο, τα νέα ή την πλοήγηση, το Bixby προτείνει μια κάψουλα που μπορεί να τους βοηθήσει να βρουν αυτό που χρειάζονται, ταχύτερα και ευκολότερα.

Οι απρόσκοπτα συνδεδεμένες συσκευές και υπηρεσίες μπορούν να διευκολύνουν την καθημερινότητα. Οι προγραμματιστές μπορούν να επεκτείνουν τις δυνατότητες συσκευών και υπηρεσιών μέσω της πλατφόρμας SmartThings. Ήδη, οι προγραμματιστές και οι συνεργάτες της Samsung έχουν δημιουργήσει και προσφέρει εμπειρίες δικτυωμένου τρόπου ζωής σε περισσότερους από 45 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως και χιλιάδες συμβατές συσκευές. Παράλληλα, η SmartThings πλατφόρμα αναμένεται να αναπτυχθεί περαιτέρω με το πρόγραμμα Work as SmartThings Hub (WASH), το οποίο θα επιτρέπει σε συνεργάτες, όπως οι πάροχοι δικτύων, να ενσωματώσουν το λογισμικό SmartThings Hub στις συσκευές τους.

Για να βοηθήσει τους προγραμματιστές να σχεδιάσουν και να ενσωματώσουν υπάρχουσες συσκευές στην πλατφόρμα SmartThings, η Samsung παρουσίασε νέες δυνατότητες για εκείνους:

  • Το νέο Rules API παρέχει πιο αυτοματοποιημένες έξυπνες οικιακές εμπειρίες που προσαρμόζουν τις εξατομικευμένες καθημερινές ρουτίνες σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών SmartThings.
  • Η Samsung ξεκινά το SmartThings Device SDK Beta πρόγραμμα στις αρχές του 2020 για να επιτρέψει σε κατασκευαστές να δημιουργήσουν συσκευές συμβατές με το SmartThings.

Η Samsung υποστηρίζει την κοινότητα των προγραμματιστών με διάφορες πρωτοβουλίες, συμπεριλαμβανομένων των Best of Galaxy Store Award, το Samsung Mobile Design Competition, Bixby DevJam και το Samsung Mobile Security Reward program.

Εμπνέοντας με Νέες Εμπειρίες σε Όλες τις Συσκευές

Η Samsung συνέχισε να βελτιώνει την εμπειρία κινητών συσκευών, για να επιτρέπει στους χρήστες να εστιάζουν σε αυτά που έχουν μεγαλύτερη σημασία. Το One UI 2 περιλαμβάνει νέες λειτουργίες που αποσυμφορίζουν το περιβάλλον χρήσης, διευκολύνοντας τη φυσική διάδραση και ξεκουράζοντας παράλληλα το βλέμμα. Πλέον, για να συνάδει η εμπειρία προγραμματιστών και χρηστών σε όλες τις συσκευές, η Samsung επεκτείνει τη χρήση του One UI 2 πέρα από τα smartphones σε tablets, wearables και σε συσκευές νέας μορφής, μεταξύ των οποίων οι αναδιπλούμενες.

Η Samsung, σε συνεργασία με εκατοντάδες προγραμματιστές και συνεργάτες, δημιούργησε ένα ολόκληρο οικοσύστημα αναδιπλούμενων συσκευών που επεκτείνεται διαρκώς και «ξεδιπλώνει» νέες δυνατότητες εμπειριών. Συνεπής στη δέσμευσή της κατά το περσινό SDC, η Samsung θα συνεχίζει να διερευνά μια γκάμα συσκευών νέας μορφής στην κατηγορία αναδιπλούμενων. Έτσι, και στο φετινό SDC19, η εταιρεία απηύθυνε πρόσκληση στους προγραμματιστές και στους χρήστες να συμμετάσχουν στην εξερεύνηση συναρπαστικών νέων περιπτώσεων και εμπειριών χρήσης.

Για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία τηλεοπτικής θέασης, η Samsung επενδύει, επίσης, σε τεχνολογίες 8Κ. Με το AI ScaleNet, η Samsung έχει καταφέρει την αναπαραγωγή 8Κ βίντεο υψηλής ποιότητας σε δίκτυα με μειωμένες ευρυζωνικές δυνατότητες. Ακόμα, έχει ανακοινώσει νέα εργαλεία που θα διευκολύνουν τους προγραμματιστές να διαθέσουν νέες εμπειρίες σε σχεδόν 100 εκατομμύρια Smart TVs που λειτουργούν με Tizen.

  • Το Wits ανεβάζει αυτόματα μια επεξεργασία κώδικα στην τηλεόραση, κι έτσι οι προγραμματιστές μπορούν να δουν την ενημέρωσή τους σχεδόν αμέσως, μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο ανάπτυξης.
  • Το EasyST διευκολύνει την αναπαραγωγή του περιεχομένου, επειδή οι προγραμματιστές δεν χρειάζεται να δημιουργήσουν τη δική τους εφαρμογή δοκιμής για να σιγουρευτούν ότι το περιεχόμενό τους μεταδίδεται συνεχώς σωστά.
  • Το TIFA (Tizen Identifier for Advertising) δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να μειώσουν την παρακολούθηση διαφημίσεων ή να αποφύγουν τη στοχευμένη διαφήμιση.
  • Η Samsung διαθέτει, για πρώτη φορά, το Tizen TV OS σε κατασκευαστές τηλεοράσεων.

Ολοκληρωμένη Ασφάλεια, Ενσωματωμένη σε Κάθε Λύση και Εμπειρία

Τεχνολογίες, όπως οι IoT, AI και 5G, φέρνουν νέες δυνατότητες και ευκαιρίες. Για τη Samsung σημαίνει παροχή των απαραίτητων εργαλείων και προγραμμάτων στους προγραμματιστές, ώστε οι τελευταίοι να δημιουργήσουν ασφαλείς και αξιόπιστες λύσεις.

Ο Κύκλος Ασφαλούς Ανάπτυξης (Secure Development Lifecycle) παρέχει συστηματικές αξιολογήσεις σε κάθε φάση της κατασκευής, της αλυσίδας εφοδιασμού και της διαδικασίας παραγωγής. Για να διασφαλίσει την ηρεμία των προγραμματιστών και των χρηστών, η Samsung προσφέρει το Knox SDK, που επιτρέπει στους συνεργάτες και τους προγραμματιστές εφαρμογών να ενσωματώσουν προηγμένες λύσεις ασφάλειας στις εφαρμογές και στις υπηρεσίες τους. Επιπλέον, η Samsung συνεργάζεται με τις γερμανικές κυβερνητικές υπηρεσίες, κυρίως με τη BSI, και τους εταίρους της βιομηχανίας για την ανάπτυξη ενός mobile-enabled eID για ψηφιακές υπηρεσίες, που θα υποστηρίζει πελάτες και κυβερνήσεις, αναπτύσσοντας μια ισχυρή βάση για ασφαλείς υπηρεσίες ταυτοποίησης.

Η Samsung προσκαλεί τους προγραμματιστές και τους συνεργάτες της στο ταξίδι της για δημιουργία και υλοποίηση νέων και ασφαλών εμπειριών. Περισσότερες πληροφορίες για συνεργασία με τη Samsung και το Samsung Developer Conference 2019 μπορείτε να βρείτε στο sdc.developer.samsung.com. Επιπλέον πληροφορίες βρίσκονται διαθέσιμες στο Twitter (@samsung_dev) με το hashtag #SDC19.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4 modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ε...
  • ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    Το ICY BOX IB-HUB1439-LAN είναι μια πρακτική και εύχρηστη συσκευή, ιδανική για χρήση στο γραφείο, στο σπίτι, ακόμα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίν...
  • V-Tech Z23

    V-Tech Z23

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει νέα παραλαβή του mini modulator V-Tech Z23, ο οποίος ήταν σε έλλειψη. Πρόκειται για έναν μικρού μεγέθους ψηφιακό Full HD διαμορφωτή μονού καναλιού, ο οποίος ενσωματ...
  • Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Τα δορυφορικά κάτοπτρα της ΛΥΡΑ, έκτος από τα υψηλής ποιότητας τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν (αντοχή σε ισχυρές ανεμοπιέσεις – μέχρι 190km/h) και τα κορυφαίας κατασκευής υλικά τους, έρχοντα...
  • Ekselans SWG 24 L2

    Ekselans SWG 24 L2

    Μεταξύ των πολυάριθμων προϊόντων της Ekselans, το SWG 24 L2 είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο managed switch με 24x θύρες Gigabit Ethernet και 4x θύρες SFP (Small Form-factor Pluggable). Ένα managed sw...
  • D-Link DWA-182

    D-Link DWA-182

    Το DWA-182 Wireless AC1300 MU-MIMO Wi-Fi USB Adapter παρέχει υψηλότερες ασύρματες ταχύτητες από ποτέ, προσφέροντας ισχυρή τεχνολογία Wireless AC στον σταθερό ή τον φορητό υπολογιστή σας. Με ενσωμα...
  • Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει η ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές διανομής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων σε ξενοδοχεία, στάδια, νοσοκομεία, κρουαζιερόπλοια, ενοικιαζόμεν...
  • Emme Esse 87435

    Emme Esse 87435

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του Emme Esse 87435. Πρόκειται για ένα ψηφιακό modulator που λαμβάνει ένα HDMI σήμα από δορυφορικό / επίγειο δέκτη, DVD player, κάμερα ασφαλείας ή οποι...
  • Ekselans CPE 1200-OLP

    Ekselans CPE 1200-OLP

    Η Ekselans διαθέτει – μεταξύ άλλων – πλήρη γκάμα Access Points για κάθε είδους οικιακή ή επαγγελματική εφαρμογή. Ένα από τα αξιόλογα Access Points της Ekselans είναι το CPE 1200-OLP, το οποίο υποσ...
  • Nedis SFIND100BK

    Nedis SFIND100BK

    Συνδέστε τον μετρητή με ένα LNB και έναν δορυφορικό δέκτη και βρείτε την κατάλληλη θέση / γωνία για το κάτοπτρό σας, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει οθόνη αναλογικής ένδειξης με οπίσθιο φωτισμό. Επιπ...
  • Kathrein MS & MP series

    Kathrein MS & MP series

    Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των σειρών ερμαρίων - ντουλαπιών MS και MP της γερμανικής Kathrein. Η σειρά MS περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ερμάρια - ντουλάπια τοποθέτησης και σ...
  • Engel MV7400

    Engel MV7400

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του HDMI switch Engel MV7400. Πρόκειται για έναν διαχωριστή HDMI σημάτων από 4 εισόδους σε 1 έξοδο, με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p. Είναι συμβατό με ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...