04/11/2019

Σημαντική αύξηση τηλεθέασης για το "ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ"

Το κλείσιμο του Οκτωβρίου βρήκε την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ!» σε σημαντική άνοδο σε όλα τα κοινά. Στα δυναμικά κοινά 25-54, σε γυναίκες αλλά και σε άντρες, το «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ!» βρίσκεται στη 2η θέση της τηλεθέασης, μια ανάσα μακριά από την κορυφή.

Το κλείσιμο του Οκτωβρίου βρήκε την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ!» σε σημαντική άνοδο σε όλα τα κοινά.

Στα δυναμικά κοινά 25-54, σε γυναίκες αλλά και σε άντρες, το «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ!» βρίσκεται στη 2η θέση της τηλεθέασης, μια ανάσα μακριά από την κορυφή.

Η Κατερίνα Καινούργιου πάντα ζεστή και φιλική λέει την πιο γλυκιά καλημέρα στους τηλεθεατές. Με θετική ενέργεια και χαμόγελο κρατάει την καλύτερη πρωινή συντροφιά και δίνει το πιο όμορφο μήνυμα… «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ!».

Μαζί της μια ακαταμάχητη παρέα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου, τη Μέγκι Ντρίο, τη Μάρα Μεϊμαρίδη , τη Τζωρτζέλα Κόσιαβα αλλά και την καταπληκτική μαγείρισσα Μαρία Εκμεκτζίογλου.

Σε μια καθημερινή εκπομπή γεμάτη κουβέντα, μαγειρική, ζώδια, υγεία, μόδα , συμβουλές ομορφιάς και με μεγάλη συμμετοχή του κοινού που καθημερινά δίνει ένα μοναδικό στίγμα σε κοινωνικά θέματα.

Το «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ!» μέσα από τη συχνότητα του OPEN εμπλουτίζεται, γίνεται πιο άμεσο και προσφέρει καθημερινό χαμόγελο και αισιοδοξία.

«ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ!» - Καθημερινά στις 09:50 με την Κατερίνα Καινούργιου

Στο OPEN

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.