04/11/2019

Το 32% της Forthnet στην Άλτερ Έγκο

Εντός του μήνα αναμένεται η υπογραφή της συμφωνίας απόκτησης της Forthnet από την Άλτερ Έγκο ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι διαπραγματεύσεις με τις δανείστριες τράπεζες βρίσκονται πλέον στην τελική ευθεία για την απόκτηση του 32% της εταιρείας που ελέγχει τη Nova, αντί ποσού περίπου 42 εκατ. ευρώ, με «κούρεμα» των δανείων κατά 80%.

Εντός του μήνα αναμένεται η υπογραφή της συμφωνίας απόκτησης της Forthnet από την Άλτερ Έγκο ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι διαπραγματεύσεις με τις δανείστριες τράπεζες βρίσκονται πλέον στην τελική ευθεία για την απόκτηση του 32% της εταιρείας που ελέγχει τη Nova, αντί ποσού περίπου 42 εκατ. ευρώ, με «κούρεμα» των δανείων κατά 80%. Παράλληλα οι τράπεζες θα διατηρήσουν το 15% της Forthnet, κίνηση που ερμηνεύεται ως έμπρακτη στήριξη της διαδικασίας μεταβίβασης της εταιρείας, και θα έχουν ρόλο στη γενική συνέλευσή της.

http://www.typologies.gr/to-32-tis-forthnet-stin-alter-egko/

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.