Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
speed-jim | 7-December-2019 | 14:23:07

Αθλητικές Μεταδόσεις
maarinos | 7-December-2019 | 11:52:07

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
babis3g | 7-December-2019 | 11:27:07

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
giannis 6 | 7-December-2019 | 11:26:07

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
arva | 7-December-2019 | 9:27:07

Ειδήσεις . News
Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 | 14:24

«Πακέτο» 23,5 εκατ. ευρώ στις εφημερίδες όλης της χώρας

Το «πουγκί» προς τις εφημερίδες θα ανοίξει η κυβέρνηση έως το τέλος του έτους, με τη χρηματοδότηση του Τύπου μέσω του κρατικού προϋπολογισμού να αποτελεί ένα πάγιο αίτημα των εκδοτών. Το πρόγραμμα επιλέχθηκε μετά από μεγάλη καθυστέρηση, με ευθύνη του πρώην υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, και τροποποιείται διαρκώς...

Το «πουγκί» προς τις εφημερίδες θα ανοίξει η κυβέρνηση έως το τέλος του έτους, με τη χρηματοδότηση του Τύπου μέσω του κρατικού προϋπολογισμού να αποτελεί ένα πάγιο αίτημα των εκδοτών. Το πρόγραμμα επιλέχθηκε μετά από μεγάλη καθυστέρηση, με ευθύνη του πρώην υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, και τροποποιείται διαρκώς σε βασικούς όρους από τη σημερινή κυβέρνηση.

Τα δεδομένα έχουν ως εξής: Για τις επαρχιακές εφημερίδες υπάρχει ένα πρόγραμμα 16.000.000 ευρώ, με απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ στις 16 Μαΐου, το οποίο ξεκινάει το 2019 και ολοκληρώνεται στις 31/12/2022. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης να μην έχουν οφειλές σε εργαζομένους και το ποσό που θα διατεθεί θα προσδιοριστεί από τον συνολικό αριθμό των εκδοτικών επιχειρήσεων που θα αιτηθούν, σε συνδυασμό με τον αριθμό των εργαζομένων που έχουν σύμβαση εξαρτημένης εργασίας.

Το πρόγραμμα ενίσχυσης των επιχειρήσεων έκδοσης εφημερίδων πανελλαδικής κυκλοφορίας ξεκίνησε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στις 18 Ιουνίου, λίγες ημέρες πριν από την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου. Αρχικά ήταν ύψους 6.000.000 ευρώ, ποσό το οποίο καλύπτεται από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Με νεότερη, όμως, απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ, που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ στις 29 Οκτωβρίου, το πρόγραμμα αυξήθηκε στα 7,5 εκατ. ευρώ, ενώ άλλαξαν και οι βασικές του παράμετροι. Αρχικά η προς χρηματοδότηση εφημερίδα θα έπρεπε να κυκλοφορεί τουλάχιστον 24 μήνες πριν από την απόφαση της 18ης Ιουνίου και μετά το χρονικό διάστημα μειώθηκε στους 18 μήνες. Επίσης, οι εφημερίδες έπρεπε να διαθέτουν ασφαλιστική – φορολογική ενημερότητα, αλλά στις 15 Οκτωβρίου, με απόφαση των υπουργών Χρ. Σταϊκούρα και Στ. Πέτσα, οι προϋποθέσεις αυτές καταργήθηκαν, ενώ για την επιδότηση δεν χρειαζόταν ούτε να έχει υπαχθεί η εταιρεία σε ρύθμιση οφειλών.

Με τη νέα ρύθμιση η επιδότηση προορίζεται για την κάλυψη οφειλών στους εργαζομένους, ενώ προηγείται η ρύθμιση στις ΔΟΥ για τις οφειλές σε Ταμεία και Δημόσιο. Δηλαδή, με τα χρήματα της ενίσχυσης από τον προϋπολογισμό θα πληρωθούν πρώτα το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία και στη συνέχεια οι εργαζόμενοι. Επίσης, έχει αλλάξει τρεις φορές η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων. Αρχικά έπρεπε να υποβληθούν έως τις 22 Ιουλίου, στη συνέχεια έως τις 15 Οκτωβρίου, μετά έως τις 18 Οκτωβρίου και μετά τη νέα αλλαγή μέχρι τις 4 Νοεμβρίου. Οι πληρωμές στις εκδοτικές επιχειρήσεις θα πραγματοποιηθούν σε διάστημα 30 ημερών από τη δημοσίευση στο ΦΕΚ και αφού προηγηθεί ο έλεγχος των αιτήσεων από την αρμόδια υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

http://www.typologies.gr/paketo-23-5-ekat-eyro-stis-efimerides-olis-tis-choras/

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DST 106

Η αγορά σήμερα

04-12-2019

DST 106

Το DST 106 είναι ένα IP σύστημα κεντρικής ξενοδοχειακής εγκατάστασης, το οποίο προσφέρει έως 100 ελεύθερα δορυφορικά κανάλια μέσω streaming, από δύο δορυφόρους επιλογής του ξενοδοχείου. Το πακέτο περιλαμβάνει τη μονάδα sdi480 της TERRA, η οποία καλύπτεται με 4 χρόνια εγγύησης και δυνατότητα...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 135

Τεύχος 135

20-11-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 135

Το νέο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, με ένα αφιέρωμα στη νέα αθλητική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους αποτελεί το αφιέρωμα στην PAOK TV, τη νέα πλατφόρμα μετάδοσης όλων των εντός έδρας αγώνων ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Έπειτα από την πολυετή παραμονή των ομάδων στην κοινή τηλεοπτική στέγη της Nova και την είσοδο από πέρυσι της ΕΡΤ στις ζωντανές μεταδόσεις αγώνων της Super League, έρχεται πλέον το PAOK TV για να αλλάξει τα τηλεοπτικά δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Η διαδικτυακή πλατφόρμα PAOK TV ανήκει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία γίνεται η πρώτη στα χρονικά ομάδα της χ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.