Συζητήσεις στο satleo

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
mezesflokos | 19-January-2020 | 21:29:19

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
Valuable Inform | 19-January-2020 | 20:14:19

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
thodorisk | 19-January-2020 | 19:41:19

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
panosmin | 19-January-2020 | 19:29:19

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
bill82 | 19-January-2020 | 18:56:19

Ειδήσεις . News
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 | 11:34

Η νέα οθόνη LED φέρνει την τάξη στις αίθουσες συναντήσεων

Η LG Electronics (LG) και το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions παρουσιάζουν τη νέα οθόνη LG 130” All-in-one LED (LAAF) η οποία κάνει τις τηλεδιασκέψεις και τις παρουσιάσεις πιο εύκολες, λύνοντας το πρόβλημα των συσκευών διάσκεψης με πολλές καλωδιώσεις και ανάγκη ειδικού τεχνικού για την εγκατάσταση και τη χρήση. Η οθόνη LAAF διαθέτει κομψή εμφάνιση...

Υψηλής ποιότητας ήχο και οθόνη, δυνατότητα τηλεδιάσκεψης

Η LG Electronics (LG) και το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions παρουσιάζουν τη νέα οθόνη LG 130” All-in-one LED (LAAF) η οποία κάνει τις τηλεδιασκέψεις και τις παρουσιάσεις πιο εύκολες, λύνοντας το πρόβλημα των συσκευών διάσκεψης με πολλές καλωδιώσεις και ανάγκη ειδικού τεχνικού για την εγκατάσταση και τη χρήση. Η οθόνη LAAF διαθέτει κομψή εμφάνιση, είναι εύκολη στη χρήση και προσφέρει απαράμιλλη εμπειρία συναντήσεων.

Εμφάνιση με στυλ

Η οθόνη LAAF μαγεύει με το σχεδιασμό της και ταιριάζει με κάθε διακόσμηση, χάρη στις πολλαπλές επιλογές τοποθέτησης. Η εντυπωσιακή εικόνα HDR10 δεν επισκιάζεται από το πλαίσιο, επιτρέποντας στους θεατές να εστιάζουν αποκλειστικά σε ό,τι εμφανίζεται, είτε πρόκειται για μία παρουσίαση PowerPoint είτε για μια τηλεδιάσκεψη.

Ήχος υψηλού επιπέδου

Η εμπειρία των συσκέψεων με την LAAF ξεχωρίζει. Η ποιότητα της εικόνας έχει αναβαθμιστεί με έντονα χρώματα, και χάρη στην ευρεία οπτική της γωνία, είναι ορατή από όλους τους θεατές στον χώρο. Η οθόνη δεν χρειάζεται επιπλέον ηχεία για δυναμικό ήχο καθώς το ενσωματωμένο ηχητικό σύστημα της οθόνης χρησιμοποιεί ολόκληρη την οθόνη για παραγωγή ήχου έως και 162W, με ικανότητα 4,5W σε 36 ξεχωριστά σημεία. Ο περιβάλλων ήχος και η ευρυγώνια προβολή σημαίνουν ότι οι συμμετέχοντες μπορούν να επεξεργαστούν το υλικό, ακόμη και σε μεγάλα δωμάτια με πολύ κόσμο.

Ενισχυμένη συνδεσιμότητα

Η οθόνη LAAF διαθέτει πολλές λειτουργίες που διευκολύνουν την απρόσκοπτη συνεργασία από απόσταση. Οι οθόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τηλεδιάσκεψη, κοινή χρήση οθόνης ή παρουσιάσεις, και να φιλοξενήσουν πολλές ροές δεδομένων ταυτόχρονα. Φυσικά, αυτές οι λειτουργίες εξαρτώνται από την εγκατάσταση και τον συνεργάτη για την πλατφόρμα ή τη σύσκεψη, γι’ αυτό και η LG σχεδίασε την LAAF να είναι συμβατή με τα περισσότερα συστήματα ήχου. Αξίζει δε να σημειωθεί πως έχει πιστοποιηθεί με Creston Connected για τη συμβατότητά της.

Χρηστικότητα και εύκολη συντήρηση

Η ευκολία στη χρήση είναι σημαντική για την οθόνη μιας αίθουσας συνεδριάσεων, καθώς δεν έχει σημασία πόσο καλές είναι οι λειτουργίες της αν οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν χωρίς να καλέσουν κάποιον από το τμήμα πληροφορικής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η LG ανέπτυξε ένα εύκολο στη χρήση περιβάλλον χρήστη, ειδικά ως προς το μενού. Η εναλλαγή των πηγών, το δύσκολο κομμάτι πολλών συναντήσεων με παράλληλη παρακολούθηση, γίνεται πλέον εύκολα, ενώ η οθόνη έχει ρυθμιστεί να ενεργοποιείται αυτόματα όταν λαμβάνει σήμα βίντεο. Ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί εύκολα την οθόνη LAAF με δυνατότητα προσπέλασης για εγκατάσταση και συντήρηση. Το LG SuperSign CMS και το Signage 365Care διευκολύνουν τους πελάτες που είναι απασχολημένοι να διατηρούν τις οθόνες τους σε λειτουργία στη μέγιστη δυνατότητα.

Η νέα οθόνη LG 130” LED All-in-One φέρνει νέα δεδομένα στις αίθουσες συνεδριάσεων. Η υψηλής ποιότητας εικόνα και ο ήχος στην οθόνη είναι αξιόπιστα και ανθεκτικά. Η εύκολη επιφάνεια εργασίας επιτρέπει σε αυτούς που εργάζονται μαζί να επικεντρωθούν στην εργασία, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται στον κόσμο. Μία λύση για αίθουσες συνεδριάσεων όπως η LAAF, που ξεπερνά όλα τα εμπόδια, μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.

Κατηγορία News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Η αγορά σήμερα

08-01-2020

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics οι νέες σειρές splitters DIF, DES και DIS της Fagor. Πρόκειται για ποιοτικούς διακλαδωτές και διαχωριστές TV/SAT σημάτων που παρέχουν ευκολία και ταχύτητα στην εγκατάστασή τους, λόγω της δυνατότητας άμεσης σύνδεσης των καλωδίων σε αυτά, χωρίς να απαιτείται κονέκτορας.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 136

Τεύχος 136

17-12-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 136

Το νέο τεύχος Ιανουαρίου 2020 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, με ένα αφιέρωμα στη νέα αθλητική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Το αφιέρωμα στη νέα πλατφόρμα Cosmote TV OTT αποτελεί το κεντρικό θέμα του νέου τεύχους! Η COSMOTE TV λανσάρει στην ελληνική αγορά τη νέα Over The Top υπηρεσία της, την οποία και δοκίμασε πρώτη η Ψηφιακή Τηλεόραση για να σας την παρουσιάσει με κάθε λεπτομέρεια! Η νέα αυτή υπηρεσία είναι σχεδιασμένη στα πρότυπα του Netflix για την πρόσβαση σε On Demand περιεχόμενο, προσφέροντας όμως και Live TV με τα κανάλια της COSMOTE TV, μέσα από το ίδιο περιβάλλον χρήσης. Χρησιμοποιεί Android TV Box που...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.