02/12/2019

Πρώτο κανάλι ο ΣΚΑΪ και τον Νοέμβριο

Την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης διατήρησε ο ΣΚΑΪ και τον Νοέμβριο. Σε μία σεζόν με αυξημένο ανταγωνισμό, το κανάλι του Φαλήρου παρέμεινε, γι’ ακόμα έναν μήνα, η πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού. Τόσο ο ενημερωτικός του άξονας που έχει εδραιωθεί στην κορυφή, όσο και ψυχαγωγικά του προγράμματα...

Την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης διατήρησε ο ΣΚΑΪ και τον Νοέμβριο. Σε μία σεζόν με αυξημένο ανταγωνισμό, το κανάλι του Φαλήρου παρέμεινε, γι’ ακόμα έναν μήνα, η πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού.

Τόσο ο ενημερωτικός του άξονας που έχει εδραιωθεί στην κορυφή, όσο και ψυχαγωγικά του προγράμματα (εκπομπές και σειρές) που σημειώνουν πρωτιές, έχουν γίνει πλέον συνήθεια για τους τηλεθεατές.

Ειδικότερα, ο ΣΚΑΪ ήταν πρώτος με ποσοστό 17,3% στο σύνολο κοινού. Ακολούθησαν: ANT1 16,2%, STAR 13,4%,  ALPHA 11,9%, OPEN 8,4%, ΕΡΤ1 4,

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.