03/12/2019

Δυναμική άνοδος στους πίνακες τηλεθέασης για την πρωινή ενημέρωση του OPEN τον Νοέμβριο

Σε σταθερά ανοδική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης κινείται συνολικά η πρωινή ενημερωτική ζώνη του OPEN από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν στις 9 Σεπτεμβρίου, σημειώνοντας επιπλέον άνοδο τον μήνα Νοέμβριο.

Σε σταθερά ανοδική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης κινείται συνολικά η πρωινή ενημερωτική ζώνη του OPEN από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν στις 9 Σεπτεμβρίου, σημειώνοντας επιπλέον άνοδο τον μήνα Νοέμβριο.

-Η ανανεωμένη πρωινή ενημερωτική ζώνη Δευτέρα-Παρασκευή, τον Νοέμβριο σημείωσε συνολικά σημαντική αύξηση.

Η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 5.30», με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, τον Νοέμβριο σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 17,9 καταγράφοντας αύξηση 42% από τον Οκτώβριο.
Στις γυναίκες 18-54 η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 5.30» κατέγραψε μέσο όρο 18,7 σημειώνοντας άνοδο 23% από τον προηγούμενο μήνα.

Η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7.00», με τους Άκη Παυλόπουλο, Ντόρα Κουτροκόη και Γιάννη Σαραντάκο, για τον μήνα Νοέμβριο κατέγραψε μέσο όρο τηλεθέασης 11,6 στο δυναμικό κοινό σημειώνοντας αύξηση από τον Οκτώβριο 17%.
Στους άντρες 25-54 η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7» κατέγραψε μέσο όρο 15,8 σημειώνοντας αύξηση 15% από τον Οκτώβριο.

-Επιπλέον  αύξηση στην τηλεθέαση κατέγραψε τον Νοέμβριο και η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» με τη Φαίη Μαυραγάνη.
Η εκπομπή στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών, κατέγραψε μέσο όρο 16,1% σημειώνοντας αύξηση 4% από τον προηγούμενο μήνα.
Αύξηση σημείωσε τόσο στους άνδρες 18-54 σημειώνοντας μέσο όρο 17,3 (από 17,1 τον Οκτώβριο) αλλά και στις γυναίκες 45-54, σημειώνοντας μέσο όρο 21,4 (από 18,9 τον Οκτώβριο).

Η πρωινή ενημέρωση του OPEN από τη Δευτέρα έως και την Κυριακή ξεκινά στις 5.30 το πρωί, με το επιτελείο έμπειρών δημοσιογράφων και τεχνικών να μεταδίδουν έγκαιρα και έγκυρα όλες τις εξελίξεις της επικαιρότητας από την Ελλάδα και τον κόσμο, με ρεπορτάζ, αποκλειστικές δηλώσεις και απευθείας συνδέσεις από την καρδιά των εξελίξεων.

Όλες οι ειδήσεις πρώτα στο OPEN

Η Ενημέρωση έχει πρόσωπο. Ανοιχτή σε όλους.

#ΟpenTv

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.