Συζητήσεις στο satleo

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ | 19-February-2020 | 13:26:19

Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB)
arva | 19-February-2020 | 12:16:19

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
panos456 | 19-February-2020 | 12:04:19

COSMOTE TV
paksat | 19-February-2020 | 11:12:19

Αθλητικές Μεταδόσεις
nektarios 1451 | 19-February-2020 | 11:12:19

Ειδήσεις . News
Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019 | 11:10

Κοινή πρωτοβουλία ΙΑΒ - ΕΝΕΔ για τη μέτρηση της επισκεψιμότητας των διαδικτυακών τόπων

Στόχος της πρωτοβουλίας των δύο φορέων είναι η από κοινού μελέτη και λειτουργία ενός αναβαθμισμένου μηχανισμού μέτρησης επισκεψιμότητας των διαδικτυακών τόπων που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σήμερα ως προς τα στοιχεία που θα παρέχει, θα έχει καθολική αποδοχή από όλους τους φορείς της αγοράς...

Από κοινού πρωτοβουλία για τη μέτρηση της επισκεψιμότητας των ελληνικών διαδικτυακών τόπων ανακοίνωσαν ο IAB και η ΕΝΕΔ.

Στόχος της πρωτοβουλίας των δύο φορέων είναι η από κοινού μελέτη και λειτουργία ενός αναβαθμισμένου μηχανισμού μέτρησης επισκεψιμότητας των διαδικτυακών τόπων που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σήμερα ως προς τα στοιχεία που θα παρέχει,  θα έχει καθολική αποδοχή από όλους τους φορείς της αγοράς και θα αποτελεί ουσιαστικό εργαλείο στα χέρια των ανθρώπων της αγοράς.

Ως πρώτο, άμεσο βήμα συμφωνήθηκε η από κοινού δημιουργία επιτροπής αποτελούμενη από μέλη των δύο φορέων, η οποία θα αναλάβει την καταγραφή των προδιαγραφών της μέτρησης λαμβάνοντας υπόψη τις σημερινές συνθήκες αγοράς αλλά και τις διεθνείς τάσεις και εφαρμογές.

Ο Πρόεδρος της ΕΝΕΔ κος Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε «Η μέτρηση της επισκεψιμότητας των διαδικτυακών τόπων από τρίτη ανεξάρτητη εταιρία η οποία λειτουργεί στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια αποτελεί μια πρωτοβουλία της ΕΝΕΔ για να μπει μια τάξη στο χάος των «κατά δήλωση» στατιστικών στοιχείων. Πιστεύω ότι η από κοινού συμπόρευση με τον ΙΑΒ, τον επίσημο φορέα της online διαφήμισης, θα έχει σαν αποτέλεσμα μια πολύ πιο αποτελεσματική και χρήσιμη μέτρηση επισκεψιμότητας με καθολική συμμετοχή των διαδικτυακών μέσων και την ίδια στιγμή αποδοχή των αποτελεσμάτων της από το σύνολο της διαφημιστικής αγοράς. Η διεθνής εμπειρία του ΙΑΒ αλλά και η εκπροσώπηση όλων των φορέων της αγοράς που εγγυάται ως Οργανισμός, είναι καθοριστικές για την επιτυχία του εγχειρήματος και γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω τη Διοικούσα Επιτροπή του ΙΑΒ για την αποδοχή της πρότασής μας. Ελπίζω παράλληλα η Πολιτεία να ανταποκριθεί στο αίτημα της ΕΝΕΔ για την οικονομική υποστήριξη της πρωτοβουλίας,  αναγνωρίζοντας ότι αυτή θα λειτουργήσει ευεργετικά για το σύνολο της αγοράς – διαφημιζόμενους, διαφημιστικές εταιρίες και διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης- και θα συνεισφέρει στην περαιτέρω οικονομική ανάπτυξή της.»

Ο Πρόεδρος του ΙΑΒ Hellas κος Σπύρος Παπαγεωργίου από την πλευρά του δήλωσε «Ο ΙΑΒ Hellas έχει σταθερό προσανατολισμό στην ανάπτυξη της online διαφήμισης. Η συνεργασία με την ΕΝΕΔ μας δίνει την δυνατότητα της από κοινού μελέτης, ανάπτυξης και εξέλιξης του υπάρχοντος τεχνικού πλαισίου προς όφελος της αγοράς μας.  Έτσι, αξιολογούμε ως εξαιρετικά σημαντικό τομέα τις μετρήσεις επισκεψιμότητας των ελληνικών sites και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη σύμπραξη με την ΕΝΕΔ, τον φορέα που έχει ήδη βάλει τις βάσεις με την ανεξάρτητη μέτρηση επισκεψιμότητας για τα μέλη της. Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΕΝΕΔ κο Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την πρωτοβουλία και την πρόταση να ενώσουμε δυνάμεις σε αυτόν τον τομέα. Μέσα από την κοινή προσπάθεια και με σωστή και μεθοδική δουλειά πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε στην αγορά μια μέτρηση που ανταποκρίνεται με ολοκληρωμένο τρόπο στις σημερινές ανάγκες της αγοράς, κοινά αποδεκτή από όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη (εκδότες, agencies και  διαφημιζόμενους) και με διευρυμένη συμμετοχή από όλα τα sites που βλέπουν την online διαφήμιση με σοβαρό, επαγγελματικό τρόπο.»

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS VSWI2404BK

Η αγορά σήμερα

18-02-2020

NEDIS VSWI2404BK

Συνδέστε 4 διαφορετικές συσκευές με εξόδους RCA και S-Video, όπως το VCR ή άλλες πηγές video/audio, στην τηλεόραση σας και επιλέξτε χειροκίνητα μέσω διακόπτη στο μπροστινό μέρος την πηγή που θέλετε να προβάλλετε στην τηλεόρασή σας. Επίσης, υπάρχει υποδοχή σύνδεσης ακουστικών και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 137

Τεύχος 137

22-01-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 137

Το νέο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Οικονομικοί, εύχρηστοι και πάντοτε επίκαιροι, οι δέκτες MAX είναι προσαρμοσμένοι στις σύγχρονες ανάγκες του μέσου χρήστη. Ο MAX T2 H.265 είναι ένας Full HD επίγειος ψηφιακός δέκτης που μόλις κυκλοφόρησε, ο οποίος εξοπλίζεται με DVB-T2 tuner και υποστηρίζει αποκωδικοποίηση H.265/HEVC. Διαθέτει πανεύκολο μενού και συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο εκμάθησης για κοινό έλεγχο δέκτη και τηλεόρασης, αποτελώντας έτσι ιδανική επιλογή ακόμα και για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Στην καθημερινότητα μας πλέον διαπιστώνουμε ότι ο μέσος χρήστης online υπηρεσιών, είτε αυτές α...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.