Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
babis3g | 27-May-2020 | 2:11:27

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
Ράφικ | 27-May-2020 | 1:00:27

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
NetSurfer_g7 | 27-May-2020 | 0:25:27

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
babis3g | 27-May-2020 | 0:11:27

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
babis3g | 26-May-2020 | 23:44:26

Ειδήσεις . News
Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 | 12:06

Μπορεί να χτιστεί ένας δίκαιος ψηφιακός κόσμος;

Μια νέα εποχή ανατέλλει για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις. Η αξιοποίηση των πόρων και των ευκαιριών που δημιουργούνται μέσα από την τεχνολογική εξέλιξη θα διαμορφώσει το μέλλον, στο οποίο θα πρέπει όλοι να συμμετέχουμε ισότιμα. Η κατανόηση και ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών είναι μια ανάγκη...
Μια νέα εποχή ανατέλλει για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις. Η αξιοποίηση των πόρων και των ευκαιριών που δημιουργούνται μέσα από την τεχνολογική εξέλιξη θα διαμορφώσει το μέλλον, στο οποίο θα πρέπει όλοι να συμμετέχουμε ισότιμα. Η κατανόηση και ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών είναι μια ανάγκη, που θα ικανοποιηθεί αργά ή γρήγορα, όμως ο ρυθμός υιοθέτησης του ψηφιακού μετασχηματισμού είναι αυτός που θα επηρεάσει πραγματικά και την ποιότητα αυτού του μέλλοντος.

Για την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων του ψηφιακού αύριο, θα απαιτηθεί κόπος, οργάνωση και προετοιμασία, αλλά και πρόσβαση σε γνώση και εργαλεία που θα καταστήσουν νέες εφαρμογές αδιαπραγμάτευτο κτήμα όλων.

Οι εκθετικές τεχνολογίες, όπως το Internet of Things, η τεχνητή νοημοσύνη, η επαυξημένη και η εικονική πραγματικότητα, οι τρισδιάστατες εκτυπώσεις και πολλά ακόμη σύνθετα εργαλεία, των οποίων η έκταση χρήσης παραμένει ακόμη άγνωστη, αποζητούν ικανά χέρια και δεξιότητες, μέσω των οποίων θα δημιουργηθεί μια νέα ψηφιακή πραγματικότητα, συμβάλλοντας σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Αυτός είναι και ο στόχος της Vodafone. Μια ψηφιακή κοινωνία που θα διασυνδεθεί με τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές, βελτιώνοντας τις ζωές των ανθρώπων, θα είναι ανοιχτή σε όλους και δεν θα επιβαρύνει με τις δραστηριότητές της τον πλανήτη και το φυσικό περιβάλλον.

Επιπλέον, η Vodafone δεσμεύεται να εργαστεί για να γεφυρώσει το ψηφιακό χάσμα που υπάρχει σήμερα, υλοποιώντας σημαντικές δράσεις.

Η επόμενη γενιά καλείται να εξερευνήσει, να πειραματιστεί και να συνεργαστεί για να αποκτήσει τις δεξιότητες και τα ερεθίσματα που θα συμβάλλουν στο δίκαιο ψηφιακό μέλλον. Η ψηφιακή πλατφόρμα του Ιδρύματος Vodafone Generation Next για την ανάπτυξη δεξιοτήτων για μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου, με ελεύθερη πρόσβαση για όλους στις νέες τεχνολογίες και στις επιστήμες, έχει σκοπό να ενδυναμώσει αυτήν ακριβώς την προσπάθεια.

Είναι ενδεικτικό ότι μέσω των εργαστηρίων STEM του Ιδρύματος Vodafone, στα οποία έχουν ήδη λάβει μέρος περισσότεροι από 22.000 μαθητές, κατασκευάστηκαν πάνω από 175 καινοτόμα έργα επιστήμης και τεχνολογίας.

Την ευθύνη αυτής της μετάβασης και της δημιουργίας ψηφιακών εργαλείων τόνισε στο πλαίσιο του SingularityU Summit Greece ο κ. Χάρης Μπρουμίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, στην παρουσίαση του οράματος του Ομίλου Vodafone για ένα καλύτερο μέλλον. O κ. Μπρουμίδης τόνισε τον ρόλο της Vodafone ως καταλύτη στη διασύνδεση των ανθρώπων και στην ισότιμη συμμετοχή όλων για έναν ανώτερο σκοπό. Οι έξυπνες πόλεις του μέλλοντος, η καθαρότερη ενέργεια και η μεγαλύτερη αποδοτικότητα, οι ψηφιακοί βοηθοί και η συνεργασία με τους ανθρώπους για την επίλυση πιο σύνθετων προβλημάτων, η εξέλιξη της ιατρικής, αλλά και άλλες πολλές καινοτομίες σηματοδοτούν τη νέα βιομηχανική επανάσταση και τα δίκτυα θα αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη για όλα αυτά.

Πηγή: zougla

Κώστας Παπαζαχαρίου (12/12/2019)
Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS WIFILF11WTG125

Η αγορά σήμερα

13-05-2020

NEDIS WIFILF11WTG125

Συνδέστε την Wi-Fi έξυπνη λάμπα στο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού σας και χειριστείτε την από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife. Το app, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του φωτισμού απομακρυσμένα από το smartphone ή το tablet σας, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Τεύχος 141

21-05-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί το Σάββατο, 23 Μαΐου, στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής, πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η λήψη τηλεοπτικών καναλιών μέσω του διαδικτύου γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στις μέρες μας, ενώ ιδιαίτερα για τις νεότερες ηλικιακά ομάδες το IPTV streaming αποτελεί τον προτιμότερο τρόπο ζωντανής τηλεθέασης. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι άφθονες και στο άρθρο αναφερόμαστε στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια των οποίων η θέαση είναι εφικτή μέσα από τις Android TV Box συσκευές σας, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το πετύχετε αυτό Ένας νέος δέκτης που μόλις ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.