Συζητήσεις στο satleo

IPTV Γενικά
deepbluesky | 22-February-2020 | 2:35:22

Ειδήσεις από την Κύπρο
savvas70 | 21-February-2020 | 22:18:21

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
panostvtv | 21-February-2020 | 21:09:21

Ό,τι δεν χωράει στις άλλες κατηγορίες!
ΝΙΚΟΛΑΣ 213 | 21-February-2020 | 19:23:21

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
spnikol | 21-February-2020 | 17:21:21

Ειδήσεις . News
Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 | 11:51

To Vodafone Business φέρνει την επόμενη μέρα στα γραπτά μηνύματα και ενδυναμώνει την επικοινωνία των επιχειρήσεων με το RCS Business Messaging

To Vodafone Business φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το RCS Business Messaging, μία νέα, καινοτόμo υπηρεσία αποστολής εμπλουτισμένων μηνυμάτων, που εισάγει στην επόμενη ημέρα την επικοινωνία των επιχειρήσεων με τους πελάτες τους.

To Vodafone Business φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το RCS Business Messaging, μία νέα, καινοτόμo υπηρεσία αποστολής εμπλουτισμένων μηνυμάτων, που εισάγει στην επόμενη ημέρα την επικοινωνία των επιχειρήσεων με τους πελάτες τους.

Το RCS (Rich Communication Service) έχει χαρακτηριστεί διεθνώς ως η «επόμενη ημέρα» του SMS και του MMS, καθώς εμπλουτίζει το γραπτό μήνυμα με καινούρια, καινοτόμα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν την αποστολή μηνυμάτων που περιλαμβάνουν QR Codes, χάρτες, βίντεο, φωτογραφίες, ημερολόγια, μέσα από δυναμική, αμφίδρομη επικοινωνία.

Το RCS φέρνει πλούσιο περιεχόμενο στο messaging και προσφέρει αναβαθμισμένη εμπειρία πελάτη για όλες τις επιχειρήσεις, μέσα από Rich Media εικόνα ή βίντεο αλλά και Rich Cards και Carousels, καθώς και προκαθορισμένες απαντήσεις και επιλογές ενεργειών, όπως το άνοιγμα ενός συνδέσμου ιστοσελίδας, η ενεργοποίηση μίας κλήσης, το άνοιγμα μίας γεωγραφικής θέσης στον χάρτη του κινητού ή η πρόσθεση μίας εκδήλωσης στο ημερολόγιο του χρήστη.

Το RCS λειτουργεί σε πρώτη φάση στις περισσότερες android συσκευές που είναι ενεργοποιημένες στο δίκτυο της Vodafone και δεν προϋποθέτει καμία διαδικασία εγγραφής ή εγκατάστασης εφαρμογής.

Τα οφέλη για τις επιχειρήσεις είναι σημαντικά, καθώς, χάρη στο πλούσιο περιεχόμενο προσφέρει πιο αποτελεσματική επικοινωνία και στενότερη, αλλά και αμφίδρομη επαφή με τους πελάτες τους. Παράλληλα, το RCS ενισχύει την εμπειρία του πελάτη – με δυνατότητες chat, group chat και ειδοποιήσεων-, διαθέτει καθολική πρόσβαση στο δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας και αξιοπιστία, με εγγυημένη προστασία της ιδιωτικότητας, της ασφάλειας και της προστασίας των δεδομένων.

«Φέρνουμε το RCS Business Messaging στην Ελλάδα με στόχο να δώσουμε στις ελληνικές επιχειρήσεις νέα, καινοτόμα εργαλεία ώστε να τις βοηθήσουμε να ενδυναμώσουν την επικοινωνία τους και να εμπλουτίσουν τις σχέσεις με τους πελάτες τους σε έναν ψηφιακό κόσμο. Το RCS κρύβει μεγάλη αξία. Οι μέχρι σήμερα δοκιμές έχουν δείξει ότι το RCS οδηγεί σε πολλαπλάσια αποδοτικότητα σε σχέση με άλλα διαδεδομένα ψηφιακά εργαλεία. Η Vodafone επενδύει στο RCS και θα διευρύνει σταδιακά τις λειτουργίες του, ώστε να προσφέρει ακόμη περισσότερες τεχνολογικές δυνατότητες στις ελληνικές επιχειρήσεις» δήλωσε η γενική διευθύντρια του Vodafone Business, κυρία Κάτια Σταθάκη.

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS VSWI2404BK

Η αγορά σήμερα

18-02-2020

NEDIS VSWI2404BK

Συνδέστε 4 διαφορετικές συσκευές με εξόδους RCA και S-Video, όπως το VCR ή άλλες πηγές video/audio, στην τηλεόραση σας και επιλέξτε χειροκίνητα μέσω διακόπτη στο μπροστινό μέρος την πηγή που θέλετε να προβάλλετε στην τηλεόρασή σας. Επίσης, υπάρχει υποδοχή σύνδεσης ακουστικών και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 138

Τεύχος 138

18-02-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 138

Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η παγκόσμια βιομηχανία παραγωγής τηλεοπτικού περιεχομένου έχει αποκτήσει σήμερα γιγαντιαίο μέγεθος, καθώς εταιρίες-κολοσσοί των streaming μεταδόσεων επενδύουν τεράστια ποσά με στόχο να προσφέρουν το καλύτερο προϊόν στους πελάτες τους. Οι τηλεοπτικές σειρές αποτελούν μια κατηγορία περιεχομένου με εκατομμύρια φανατικούς φίλους σε όλον τον πλανήτη κι εμείς συγκεντρώσαμε για να σας παρουσιάσουμε 25 από τις καλύτερες που μπορείτε να παρακολουθήσετε εντός της ελληνικής επικράτειας μέσα από τα Netflix, Apple TV+, Amazon Prime Video και Disney+. Η καναδέζικη Tvi...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.