Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
aorguru | 4-April-2020 | 17:10:04

Οι Επίγειες Λήψεις Στην Κύπρο
savvas70 | 4-April-2020 | 16:58:04

Ειδήσεις από την Κύπρο
savvas70 | 4-April-2020 | 16:54:04

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
nektarios 1451 | 4-April-2020 | 16:51:04

NOVA
savvas70 | 4-April-2020 | 16:45:04

Ειδήσεις . News
Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 | 13:59

Η Athens Electronix αλλάζει ημερομηνία!

Στα πλαίσια της καλύτερης διευκόλυνσης της αγοράς, η Athens Electronix 2020 αλλάζει ημερομηνία! Η 3η έκθεση ATHENS ELECTRONIX 2020 θα σας υποδεχτεί στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοέμβριου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, στην οδό Αγίου Βασιλείου & Δωδεκανήσου 106!

Στα πλαίσια της καλύτερης διευκόλυνσης της αγοράς, η Athens Electronix 2020 αλλάζει ημερομηνία!

Η 3η έκθεση ATHENS ELECTRONIX 2020 θα σας υποδεχτεί στις  31 Οκτωβρίου και 1 Νοέμβριου  στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, στην οδό Αγίου Βασιλείου & Δωδεκανήσου 106!

Η έκθεση θα είναι φέτος διαφορετική από κάθε άλλη χρονιά, αφού οι μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου θα συμμετέχουν με μεγάλα περίπτερα με πολλές ζωντανές επιδείξεις, όλων των τελευταίων λύσεων και προϊόντων που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά. Smart Cities, Τεχνητή Νοημοσύνη, Ψηφιακό Ξενοδοχείο είναι μόνο μερικά από αυτά που πρόκειται να δείτε σε ζωντανή επίδειξη.

Η ATHENS ELECTRONIX 2020 απευθύνεται σε όλους εσάς που η εταιρία σας εμπορεύεται υλικό συστημάτων ασφαλείας ή τηλεόρασης ή συνεργάζεστε με αντίστοιχα καταστήματα. Άλλωστε επισκέπτες της έκθεσης, δεν θα είναι μόνο οι τεχνικοί εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης, αλλά και καταστήματα δικτύων, υπολογιστών, καθώς και καταστήματα με ηλεκτρικό, ηλεκτρονικό, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό. Τεχνικοί από κάθε γωνιά της Ελλάδας που καλύπτουν είτε με υπηρεσίες, είτε με υλικό τους συγκεκριμένους τομείς. Ταυτόχρονα φέτος για πρώτη φορά στην έκθεση, θα προσκληθούν Τεχνικές Εταιρίες, System Integrators και Τεχνικοί Ξενοδοχείων (IT Managers).

Η ATHENS ELECTRONIX 2020 θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, ένας χώρος που καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις της διοργάνωσης. Διαθέτει parking χωρητικότητας 2.000 θέσεων, κλιματισμό, Wi-Fi, και τηλεοπτικό δίκτυο δορυφορικής και ψηφιακής τηλεόρασης. Βρίσκεται μέσα στον εμπορικό άξονα της Αθήνας, μεταξύ των δύο Εθνικών Οδών (Αθηνών-Λαμίας & Αθηνών Πατρών), κάτι που εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση για τους εκτός Αθηνών επισκέπτες, ενώ για τους Αθηναίους επισκέπτες απέχει 2 λεπτά από τη Στάση στο μετρό "Ανθούπολη".

Η πρόσβαση στην έκθεση είναι δωρεάν για τους επαγγελματίες και απαιτείται μόνο εγγραφή.

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DST 105

Η αγορά σήμερα

31-03-2020

DST 105

Το DST 105 είναι ένα οικονομικό σύστημα κεντρικής ξενοδοχειακής εγκατάστασης, το οποίο προσφέρει συνολικά έως 10 δορυφορικά κανάλια που προγραμματίζονται από το διαχειριστή σε multiplex εξόδου της επιλογής του, για διανομή τους σε απεριόριστο αριθμό τηλεοράσεων.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.