Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
nektarios 1451 | 27-January-2020 | 1:12:27

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
radiobuzzer | 27-January-2020 | 1:08:27

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
neoktistos | 27-January-2020 | 1:04:27

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
radiobuzzer | 27-January-2020 | 0:27:27

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
ANDREASSAT | 26-January-2020 | 23:59:26

Ειδήσεις . News
Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 | 11:43

Η LG Electronics και η Luxoft ανακοινώνουν κοινοπραξία για την πλατφόρμα webOS Auto στην CES 2020

Η LG Electronics (LG) και η Luxoft, εταιρεία τεχνολογίας DXC, προχώρησαν σε συμφωνία για την ανάπτυξη και επέκταση της πλατφόρμας webOS Auto σε συστήματα έτοιμα για παραγωγή. Ο Dr. I.P. Park, Πρόεδρος και CTO της LG και ο Dmitry Loschinin, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της DXC Technology και...

Με έδρα την Καλιφόρνια, η συνεργασία στοχεύει στην ανάπτυξη και την προώθηση της πλατφόρμας webOS Auto ως ηγετική πλατφόρμα στην αγορά

Η LG Electronics (LG) και η Luxoft, εταιρεία τεχνολογίας DXC, προχώρησαν σε συμφωνία για την ανάπτυξη και επέκταση της πλατφόρμας webOS Auto σε συστήματα έτοιμα για παραγωγή.

Ο Dr. I.P. Park, Πρόεδρος και CTO της LG και ο Dmitry Loschinin, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της DXC Technology και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Luxoft, υπέγραψαν χθες συμφωνία στο Λας Βέγκας κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES® 2020. Η νέα επιχείρηση θα εδρεύει στην Santa Clara της Καλιφόρνια και αναμένεται να αρχίσει να λειτουργεί το πρώτο τρίμηνο του 2020, οπότε και θα ανακοινωθεί η ομάδα διαχείρισης.

Μέσω της νέας κοινοπραξίας, η LG και η Luxoft θα προωθήσουν την ανάπτυξη ψηφιακού θαλάμου έτοιμου για παραγωγή, συστήματος ψυχαγωγίας μέσα στο όχημα, συστήματος ψυχαγωγίας πίσω καθισμάτων (RSE) και συστημάτων οδήγησης με βάση την πλατφόρμα webOS Auto, τα οποία θα προσφέρουν στους κατασκευαστές οχημάτων, τους υπεύθυνους στόλων, και τους παρόχους υπηρεσιών mobility. Η πλατφόρμα webOS Auto της LG προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα, ενσωματώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, όπως επεξεργασία multimedia, έλεγχο πολλαπλών οθονών, συνδεσιμότητα, ασφάλεια, και προσφέροντας βελτιωμένη άνεση και ευκολία στους επιβάτες και τους οδηγούς. Η νέα επιχείρηση θα εμπλουτίσει το παγκόσμιο μηχανολογικό δίκτυο διανομής της Luxoft.

Με την webOS σε περισσότερες από 70 εκατομμύρια έξυπνες τηλεοράσεις σε σπίτια παγκοσμίως, η LG φέρνει την επανάσταση στο σαλόνι με την καλύτερη εμπειρία χρήστη στη βιομηχανία των τηλεοράσεων. Με την webOS Auto η LG προσφέρει ένα οικοσύστημα έξυπνων υπηρεσιών και streaming περιεχομένου από τους ηγέτες της αγοράς, και επεκτείνει την τεχνογνωσία της προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία χρήστη σε οχήματα.

«Μέσω αυτής της κοινοπραξίας με την Luxoft, επιδιώκουμε να ενισχύσουμε την πλατφόρμα αυτοκινήτου IVI και να επιταχύνουμε τον ερχομό των συνδεδεμένων οχημάτων με την αξιοποίηση τεχνολογιών», δήλωσε ο Dr. Park. «Θα συνεχίσουμε να εξελίσσουμε το οικοσύστημα της webOS Auto παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με μια αυξανόμενη λίστα συνεργαζόμενων εταιρειών».

«Αυτή η νέα επιχείρηση ενισχύει τις δυνατότητες της Luxoft στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εφαρμογή ψηφιακών θαλάμων μεγάλης κλίμακας και των συνδεδεμένων λύσεων mobility που βασίζονται σε ανοιχτές πλατφόρμες», δήλωσε ο Loschinin. «Οι συνδυασμένες δυνάμεις της LG και της Luxoft θα δημιουργήσουν πολύτιμη συνέργεια για την ανάπτυξη της πλατφόρμας webOS Auto για την προσφορά ψηφιακής καταναλωτικής εμπειρίας από τους κατασκευαστές οχημάτων και τους βασικούς συνεργάτες τους».

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Η αγορά σήμερα

08-01-2020

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics οι νέες σειρές splitters DIF, DES και DIS της Fagor. Πρόκειται για ποιοτικούς διακλαδωτές και διαχωριστές TV/SAT σημάτων που παρέχουν ευκολία και ταχύτητα στην εγκατάστασή τους, λόγω της δυνατότητας άμεσης σύνδεσης των καλωδίων σε αυτά, χωρίς να απαιτείται κονέκτορας.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 137

Τεύχος 137

22-01-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 137

Το νέο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Οικονομικοί, εύχρηστοι και πάντοτε επίκαιροι, οι δέκτες MAX είναι προσαρμοσμένοι στις σύγχρονες ανάγκες του μέσου χρήστη. Ο MAX T2 H.265 είναι ένας Full HD επίγειος ψηφιακός δέκτης που μόλις κυκλοφόρησε, ο οποίος εξοπλίζεται με DVB-T2 tuner και υποστηρίζει αποκωδικοποίηση H.265/HEVC. Διαθέτει πανεύκολο μενού και συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο εκμάθησης για κοινό έλεγχο δέκτη και τηλεόρασης, αποτελώντας έτσι ιδανική επιλογή ακόμα και για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Στην καθημερινότητα μας πλέον διαπιστώνουμε ότι ο μέσος χρήστης online υπηρεσιών, είτε αυτές α...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.