Συζητήσεις στο satleo

Δορυφορικές λήψεις γενικά
wos12 | 2-April-2020 | 23:39:02

Δορυφορικές λήψεις γενικά
wos12 | 2-April-2020 | 22:54:02

Δορυφορικές λήψεις γενικά
nektarios 1451 | 2-April-2020 | 21:53:02

IPTV Γενικά
hercoulis | 2-April-2020 | 21:12:02

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
geoavlonitis | 2-April-2020 | 20:51:02

Ειδήσεις . News
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 | 12:16

Η LG φέρνει τη νέα αναβαθμισμένη OLED Wallpaper Hotel TV που εντυπωσιάζει

Η νέα LG OLED Wallpaper Hotel TV WT980H συνεχίζει την επιτυχία του προηγούμενου μοντέλου αναβαθμίζοντας τα καινοτόμα χαρακτηριστικά που το έκαναν τόσο δημοφιλές. Ο νέος σχεδιασμός συμπληρώνεται από τη ζωντάνια της τεχνολογίας OLED με σκοπό να καταπλήξει τους επισκέπτες.

Η νέα σειρά Hotel TVs της LG βασίζεται στο προηγούμενο δημοφιλές μοντέλο προσθέτοντας μια ακόμα πιο κομψή εμφάνιση και διευρυμένες δυνατότητες φιλοξενίας

Η νέα LG OLED Wallpaper Hotel TV WT980H συνεχίζει την επιτυχία του προηγούμενου μοντέλου αναβαθμίζοντας τα καινοτόμα χαρακτηριστικά που το έκαναν τόσο δημοφιλές. Ο νέος σχεδιασμός συμπληρώνεται από τη ζωντάνια της τεχνολογίας OLED με σκοπό να καταπλήξει τους επισκέπτες. Οι τρέχουσες εκδόσεις των LG Pro:Centric Smart και Pro:Centric Direct επιτρέπουν στους ξενοδόχους να προσαρμόζουν την εμπειρία του επισκέπτη όπως ποτέ άλλοτε. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι εξελιγμένες δυνατότητες IoT επιτρέπουν στους ξενοδόχους να προσφέρουν μια εμπειρία που είναι πραγματικά σαν να είσαι στο σπίτι σου, ακόμη και για τον πιο φανατικό χρήστη τεχνολογίας. Η νέα LG OLED Wallpaper Hotel TV WT980H εντυπωσιάζει με την εμφάνιση, την εικόνα και τις δυνατότητες διαχείρισης και IoT.

Εντυπωσιακή εμφάνιση χωρίς καλωδιώσεις

Η λεπτή σαν χαρτί οθόνη φαίνεται να επιπλέει στον τοίχο σαν ένα ακριβό έργο τέχνης, ακόμα και όταν η τηλεόραση δεν είναι σε λειτουργία. Το κιβώτιο AIO είναι κατασκευασμένο ώστε να τοποθετείται πίσω από έναν ψεύτικο τοίχο ή να είναι κρυμμένο μακριά, αφήνοντας τη συνολική εμφάνιση καθαρή από καλώδια ή βάσεις. Επιπλέον, η οθόνη δεν έχει πλαίσιο, οπότε η εικόνα εμφανίζεται αδιάλειπτα σε ολόκληρη τη γυάλινη επιφάνεια. Η ίδια η εικόνα αναβαθμίζει το σκηνικό, καθώς τα ζωντανά χρώματα και το τέλειο μαύρο της τεχνολογίας OLED με τα αυτόφωτα pixels κάνουν το περιεχόμενο εντυπωσιακό. Το LG 4K Cinema HDR μεταμορφώνει την προβολή μιας ταινίας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σε μια κινηματογραφική εμπειρία, ενώ η νέα Hotel TV λειτουργεί με Dolby Vision και HDR10 για μέγιστη συμβατότητα.

Το πλεονέκτημα Pro:Centric

Η LG εξακολουθεί να εξελίσσει την πρωτοποριακή πλατφόρμα Pro:Centric για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των ξενοδόχων με νέες δυνατότητες και η νέα LG OLED Wallpaper Hotel TV WT980H προσφέρει αυτό το πλεονέκτημα της Pro:Centric Smart και Pro:Centric Direct. Η Pro:Centric Smart διευκολύνει την προσφορά εξατομικευμένων υπηρεσιών, καθώς με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και τις προηγμένες λειτουργίες συνδεσιμότητας, επιτρέπει στα ξενοδοχεία να προσφέρουν στους επισκέπτες ένα νέο επίπεδο άνεσης. Το λογισμικό Pro:Centric Direct καθιστά τη διαχείριση περιεχομένου απλή με εύχρηστα εργαλεία επεξεργασίας και προηγμένη απομακρυσμένη διαχείριση. Με αυτό, οι ξενοδόχοι μπορούν να προσαρμόσουν το περιεχόμενο ή την επαφή με το χρήστη ανά δωμάτιο ή ανά ομάδα δωματίων.

Νέες Δυνατότητες IoT

Η LG επεκτείνει τα κορυφαία εργαλεία IoT που διαθέτει με σκοπό να προσφέρει στους ξενοδόχους ένα νέο τρόπο σύνδεσης των επισκεπτών με το δωμάτιό τους και να δημιουργήσει εμπιστοσύνη με το brand. Οι τηλεοράσεις χρησιμοποιούν την πλατφόρμα LG webOS και το λογισμικό Pro:Centric Direct για φωνητική αναγνώριση και έτσι οι ξενοδόχοι μπορούν να προσφέρουν στους επισκέπτες τους φωνητικό έλεγχο ολόκληρου του δωματίου συνδέοντας τις συσκευές μέσω της Hotel TV. Το Soft AP μπορεί επίσης να μετατρέψει την τηλεόραση σε ασύρματο hotspot, ενώ η λειτουργία Bridge με τη σειρά της, επιτρέπει στους διαχειριστές να ελέγχουν τις πολλαπλές συνδεδεμένες συσκευές μέσω του κεντρικού συστήματος διαχείρισης δικτύου.

Εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση με τη Λειτουργία Quick Menu 3.0

Ο επισκέπτης μπορεί πλέον να απολαύσει την εύκολη λύση του αρχικού μενού της LG. Η νέα LG OLED Wallpaper Hotel TV WT980H διαθέτει το νέο Quick Menu (έκδοση 3.0), πιο εύκολο και φιλικό προς τον χρήστη από ποτέ. Το αρχικό μενού έχει αναβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό με την προσθήκη του νέου εργαλείου δημιουργίας βίντεο προώθησης ξενοδοχείου (Hotel Promotional Video Creation Tool).

Η νέα OLED Wallpaper Hotel TV από την LG εντυπωσιάζει τους επισκέπτες με τον σχεδιασμό, την εικόνα και το προσαρμοσμένο περιεχόμενο, και οι ξενοδόχοι αποκτούν ένα εύκολο στη χρήση εργαλείο για μια μοναδική εμπειρία επισκέπτη.

Κατηγορία News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DST 105

Η αγορά σήμερα

31-03-2020

DST 105

Το DST 105 είναι ένα οικονομικό σύστημα κεντρικής ξενοδοχειακής εγκατάστασης, το οποίο προσφέρει συνολικά έως 10 δορυφορικά κανάλια που προγραμματίζονται από το διαχειριστή σε multiplex εξόδου της επιλογής του, για διανομή τους σε απεριόριστο αριθμό τηλεοράσεων.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.