Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
aorguru | 4-April-2020 | 17:10:04

Οι Επίγειες Λήψεις Στην Κύπρο
savvas70 | 4-April-2020 | 16:58:04

Ειδήσεις από την Κύπρο
savvas70 | 4-April-2020 | 16:54:04

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
nektarios 1451 | 4-April-2020 | 16:51:04

NOVA
savvas70 | 4-April-2020 | 16:45:04

Ειδήσεις . News
Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 | 11:10

Το BLACK BOX Audio Video Show «συστήνεται» στο κοινό ως μια πρωτοπόρα έκθεση για τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα στον ήχο και την εικόνα

Η διεύθυνση του BLACK BOX Audio Video Show, που διοργανώνει μια πρωτοπόρα έκθεση για όλα τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα στον ήχο και στην εικόνα, παρέθεσε γεύμα στους εκπροσώπους του Τύπου την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο του οποίου παρουσιάστηκε το Show που θα λάβει χώρα...

Η διεύθυνση του BLACK BOX Audio Video Show, που διοργανώνει μια πρωτοπόρα έκθεση για όλα τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα στον ήχο και στην εικόνα, παρέθεσε γεύμα στους εκπροσώπους του Τύπου την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο του οποίου παρουσιάστηκε το Show που θα λάβει χώρα για  πρώτη φορά στην Ελλάδα στο ξενοδοχείο InterContinental, στις 21 και 22 Μαρτίου 2020.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του BLACK BOX Audio Video Show οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν αίθουσες από 24 έως 135 τετραγωνικά μέτρα για να ακούσουν, να δουν και να γνωρίσουν σημαντικές Hi-End εταιρείες ήχου, Hi Fi ηχοσυστήματα, Τηλεοράσεις 8Κ, βιντεοπροβολείς τελευταίας τεχνολογίας, ακουστικά, βινύλια και gadgets με πολλές παράλληλες δράσεις, happenings και μουσικά δρώμενα.

Το brand name ΒLACK BOX περιγράφει έναν χώρο έντασης, πρωτοπορίας και συγκινήσεων και μέσω του BLACK BOX Audio Video Show υπόσχεται μια πρωτόγνωρη εμπειρία, καθώς ο ήχος κατακλύζει το κοινό και οι εικόνες το μαγνητίζουν. Η καινοτόμα αυτή έκθεση καλεί τους εκθέτες και τους επισκέπτες να δημιουργήσουν από κοινού μια pop-up wonderland ήχου και εικόνας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι παρά τη σημαντική υποχώρηση που είχε υποστεί η αγορά των μαύρων ηλεκτρικών συσκευών τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας των δυσμενών οικονομικών συνθηκών που είχαν ως αποτέλεσμα τη συρρίκνωση της ιδιωτικής κατανάλωσης και τη στροφή των καταναλωτών σε αγορές ειδών πρώτης ανάγκης, τα πιο πρόσφατα επίσημα στοιχεία αποδεικνύουν την ανάκαμψη της συγκεκριμένης αγοράς, κάνοντας επιτακτική τη «γέννηση» μιας έκθεσης με αντικείμενο τις τρέχουσες τεχνολογικές εξελίξεις στον ήχο και στην εικόνα, όπως το BLACK BOX Audio Video Show.

Αναγνωρίζοντας τις αναδυόμενες τάσεις της αγοράς στο χώρο της τεχνολογίας το BLACK BOX Audio Video Show, ανοίγει τις πόρτες του στις 21 και 22 Μαρτίου στο InterContinental και φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως μια διοργάνωση θεσμός συστήνοντας εκ νέου τα συστήματα ήχου και εικόνας υψηλών επιδόσεων σε ένα ευρύτερο κοινό.

BLACK BOX Audio Video Show

Ξενοδοχείο Αthens InterContinental | 21 & 22 Μαρτίου 2020

Γενική είσοδος: € 5,00 Ευρώ

www.blackboxshow.com

Πληροφορίες: στο τηλέφωνο 216.809.2969 και στο info@blackboxshow.com

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DST 105

Η αγορά σήμερα

31-03-2020

DST 105

Το DST 105 είναι ένα οικονομικό σύστημα κεντρικής ξενοδοχειακής εγκατάστασης, το οποίο προσφέρει συνολικά έως 10 δορυφορικά κανάλια που προγραμματίζονται από το διαχειριστή σε multiplex εξόδου της επιλογής του, για διανομή τους σε απεριόριστο αριθμό τηλεοράσεων.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.