07/02/2020

Η LG συμμετείχε στο HXOS EIKONA SHOW 2020 με την 8K NanoCell τηλεόραση

Η LG Electronics (LG) συμμετείχε στο HXOS EIKONA SHOW 2020, τη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε στις 25 και 26 Ιανουαρίου 2020, στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos (Airotel). Στο πλαίσιο της έκθεσης, η LG παρουσίασε την NanoCell 8K τηλεόραση SM9900PLA 75 ιντσών...

Real 8K ανάλυση που καθηλώνει τους θεατές

Η LG Electronics (LG) συμμετείχε στο HXOS EIKONA SHOW 2020, τη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε στις 25 και 26 Ιανουαρίου 2020, στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos (Airotel). Στο πλαίσιο της έκθεσης, η LG παρουσίασε την NanoCell 8K τηλεόραση SM9900PLA 75 ιντσών, που προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, με πλούσια χρώματα από κάθε γωνία θέασης σε real 8K ανάλυση.

Το HXOS EIKONA SHOW 2020 προσέλκυσε περισσότερους από 4.500 επισκέπτες, που ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις σε hi-fi, high-end, ακουστικά, τηλεοράσεις, home cinema, προβολείς, πικάπ, mobile audio και μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ, ενώ απόλαυσαν διάφορα είδη μουσικής από κορυφαία συστήματα αναπαραγωγής και κινηματογραφικές ταινίες υψηλής ποιότητας σε πολύ μεγάλη εικόνα. Παράλληλα, στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τις ρεαλιστικές εικόνες  κλιμάκωσης 8K, που αποδίδει η LG NanoCell 8K τηλεόραση και να απολαύσουν μια συναρπαστική εμπειρία θέασης, χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία NanoCell Real 8K με IPS πάνελ.

Εκείνο που κάνει την συγκεκριμένη τηλεόραση να ξεχωρίζει, είναι το γεγονός ότι διαθέτει πιστοποίηση σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ανάλυσης ICDM[1], που έχει ορίσει η αναγνωρισμένη Διεθνής Επιτροπή για την Μετρολογία Οθόνης, επιτυγχάνοντας νέα επίπεδα λεπτομέρειας, χρωμάτων και αντίθεσης. Επιπλέον, ενσωματώνει την τεχνολογία Full Array Dimming Pro, η οποία χαρίζει στον θεατή βαθύτερες λεπτομέρειες στις σκοτεινές σκηνές και πιο ζωηρούς τόνους στις φωτεινές σκηνές. Ακόμη, μετατρέπει περιεχόμενο ανάλυσης 2K ή 4K σε πιο ρεαλιστικές εικόνες ανάλυσης 8K. Τέλος, η 8K NanoCell τηλεόραση εναρμονίζεται απόλυτα στον εκάστοτε χώρο, προσδίδοντας κορυφαία αισθητική, χάρη στο κομψό πλαίσιο Nano Bezel.

[1] Το ICDM ορίζει την ανάλυση ως το μέγιστο πλήθος των εναλλασσόμενων μαύρων και λευκών γραμμών που μπορούν να προβληθούν, με διαμόρφωση αντίθεσης 50% και άνω.

Κατηγορία News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.