Συζητήσεις στο satleo

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
NetSurfer_g7 | 29-March-2020 | 23:46:29

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
vasilisp | 29-March-2020 | 23:19:29


Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
nektarios 1451 | 29-March-2020 | 18:55:29

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
NetSurfer_g7 | 29-March-2020 | 14:21:29

Ειδήσεις . News
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 | 11:32

Συζήτηση στην Επιτροπή Θεσμών & Διαφάνειας για το έργο της ΕΕΤΤ το διάστημα 2016-2018

Το έργο της ΕΕΤΤ κατά την τριετία 2016-2018 παρουσίασε ο Πρόεδρος της ΕΕΤΤ, Καθηγητής Κωνσταντίνος Μασσέλος, σε σχετική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε χθες, 13 Φεβρουαρίου 2020, στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Το έργο της ΕΕΤΤ κατά την τριετία 2016-2018 παρουσίασε ο Πρόεδρος της ΕΕΤΤ, Καθηγητής Κωνσταντίνος Μασσέλος, σε σχετική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε χθες, 13 Φεβρουαρίου 2020, στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. 

Συγκεκριμένα, τα σημαντικότερα θέματα που τέθηκαν υπό συζήτηση αφορούσαν στα ακόλουθα:

  • Πρωτοβουλίες για την εξάπλωση της ευρυζωνικότητας, με έμφαση στα ασύρματα δίκτυα 5ης γενιάς (5G) και τα σταθερά δίκτυα νέας γενιάς.
  • Ρυθμιστικές και εποπτικές δράσεις στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, όπως το πλαίσιο παροχής Γενικών Αδειών, η φορητότητα αριθμών, η διαχείριση και η εκχώρηση ονομάτων χώρου, η Ουδετερότητα στο Διαδίκτυο, η ανάλυση αγορών και η επίλυση διαφορών σε επίπεδο ανταγωνισμού στην αγορά.
  • Ενέργειες με στόχο την αποτελεσματική αξιοποίηση και εποπτεία του φάσματος ραδιοσυχνοτήτων, όπως η χορήγηση δικαιωμάτων χρήσης για την ανάπτυξη δικτύων, δοκιμαστικές λειτουργίες και εφαρμογές Διαδικτύου των Πραγμάτων, καθώς επίσης, η ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης/ εποπτείας φάσματος και η αδειοδότηση κεραιοσυστημάτων.
  • Η διασφάλιση της ποιότητας Καθολικής Υπηρεσίας στις ταχυδρομικές υπηρεσίες, μέσω ενεργειών όπως η μέτρηση ποιότητας και η αξιολόγηση του νέου κοστολογικού συστήματος των ΕΛΤΑ.
  • Πρωτοβουλίες για τους καταναλωτές, με στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων τους, κυρίως μέσω της λειτουργίας του Τομέα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών και ρυθμιστικών παρεμβάσεων, καθώς και η συνεχής ενημέρωση για θέματα του άμεσου ενδιαφέροντός τους, μέσω ενημερωτικών εκστρατειών και εκδόσεων.
  • Η συμβολή σε ευρωπαϊκά και διεθνή όργανα, όπως η ανάληψη της προεδρίας για το 2020 του Σώµατος Ευρωπαίων Ρυθµιστών για τις Ταχυδροµικές Υπηρεσίες (ERGP) και της Αντιπροεδρίας, για το 2019, του Σώµατος Ευρωπαίων Ρυθµιστών για τις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες (BEREC).

Σύνοψη των σημαντικότερων θεμάτων που παρουσιάστηκαν είναι διαθέσιμη εδώ.

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Redline Red 360

Η αγορά σήμερα

11-03-2020

Redline Red 360

Η εταιρία Astra Sat διαθέτει στην ελληνική αγορά ένα νέο TV Box που μετατρέπει την τηλεόραση του χρήστη σε Smart TV. Πρόκειται για τo Red 360 της Redline, τo οποίo βασίζει τη λειτουργία του σε Android 9.0 Pie. Υποστηρίζει αποκωδικοποίηση video 4K UHF με συμπίεση H.265/HEVC και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.