Συζητήσεις στο satleo

Δορυφορικές λήψεις γενικά
wos12 | 2-April-2020 | 23:39:02

Δορυφορικές λήψεις γενικά
wos12 | 2-April-2020 | 22:54:02

Δορυφορικές λήψεις γενικά
nektarios 1451 | 2-April-2020 | 21:53:02

IPTV Γενικά
hercoulis | 2-April-2020 | 21:12:02

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
geoavlonitis | 2-April-2020 | 20:51:02

Ειδήσεις . News
Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 | 11:39

Πώς να δημιουργήσετε έναν εργονομικό χώρο εργασίας με τα LG monitors

Είναι γνωστό ότι η παρατεταμένη περίοδος εργασίας μπροστά σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και η πολύωρη καθιστική εργασία μπορεί να αποβούν επιβλαβείς για την υγεία μας. Για το λόγο αυτό πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τον τρόπο που τοποθετούμε την οθόνη μπροστά μας, το γραφείο, την καρέκλα, ακόμα και τη στάση του σώματος μας κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Συμβουλές από την LG για να δουλεύετε με άνεση στο χώρο σας

Είναι γνωστό ότι η παρατεταμένη περίοδος εργασίας μπροστά σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και η πολύωρη καθιστική εργασία μπορεί να αποβούν επιβλαβείς για την υγεία μας. Για το λόγο αυτό πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τον τρόπο που τοποθετούμε την οθόνη μπροστά μας, το γραφείο, την καρέκλα, ακόμα και τη στάση του σώματος μας κατά τη διάρκεια της εργασίας. Η LG Electronics (LG) μοιράζεται συμβουλές για τη δημιουργία ενός εργονομικού χώρου εργασίας που σας επιτρέπει να εργάζεστε άνετα.

Η σωστή θέση του monitor

Για να αποφύγετε πόνο στον αυχένα ή τη σπονδυλική στήλη, πρέπει να τοποθετήσετε την οθόνη του υπολογιστή σας ακριβώς στην ευθεία σας χωρίς να χρειάζεται να στρίψετε δεξιά ή αριστερά το κεφάλι. Η απόσταση πρέπει να είναι τουλάχιστον 43 εκατοστά μακριά σας, ενώ ως προς το ύψος, τοποθετήστε την στο ύψος των ματιών ή πιο κάτω. Η UltraWide™ οθόνη WK650-W 34 ιντσών της LG είναι ιδανική για τη δημιουργία άνετων συνθηκών εργασίας χάρη στα εργονομικά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν την κυρτή βάση Edge-Arc Design για ευέλικτο ύψος οθόνης, κλίση, και υψηλή σταθερότητα. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη βάση για να αλλάξετε και τη γωνία της οθόνης για μια πιο άνετη εμπειρία θέασης. Επιπλέον, στην οθόνη IPS UL850-W 27 ιντσών της LG υπάρχει η δυνατότητα περιστροφής της οθόνης ώστε συγκεκριμένα προγράμματα να μπορούν να απεικονίσουν πληροφορίες σε κατακόρυφο προσανατολισμό.

Μειώστε την καταπόνηση των ματιών

Ακόμη και με το σωστό ύψος και απόσταση της οθόνης, η πολύωρη εργασία μπροστά σε μια φωτεινή οθόνη υπολογιστή, μπορεί να φέρει πίεση στα μάτια. Τα καλά νέα είναι ότι η επιλογή της σωστής οθόνης μπορεί να μειώσει την κόπωση αυτή. Το μυστικό είναι στην οθόνη που μειώνει το μπλε φως, όπως η LG 34WK650-W, η οποία διαθέτει λειτουργία ανάγνωσης (Reader Mode) και προσφέρει ευκρινή εικόνα για τα μάτια ακόμη και όταν διαβάζετε μεγάλα έγγραφα. Η οθόνη IPS LG 27UL850-W διαθέτει επίσης λειτουργία Flicker-Safe, η οποία μειώνει το τρεμόπαιγμα σχεδόν στο μηδέν δημιουργώντας μια σταθερή εικόνα που προστατεύει τα μάτια σας από το εξαντλητικό τρεμόπαιγμα.

Η LG έχει επεκτείνει τη συνολική εγγύηση προϊόντος και τη μοναδική στην αγορά εγγύηση των 0 Pixel, από δύο σε τρία έτη για όλα τα μοντέλα LG PC Monitors, προσφέροντας ένα προηγμένο πρόγραμμα after-sales support με On-site εξυπηρέτηση. Περισσότερες πληροφορίες για τα LG monitors και τις δυνατότητες που προσφέρουν μπορείτε να βρείτε εδώ.

Κατηγορία News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DST 105

Η αγορά σήμερα

31-03-2020

DST 105

Το DST 105 είναι ένα οικονομικό σύστημα κεντρικής ξενοδοχειακής εγκατάστασης, το οποίο προσφέρει συνολικά έως 10 δορυφορικά κανάλια που προγραμματίζονται από το διαχειριστή σε multiplex εξόδου της επιλογής του, για διανομή τους σε απεριόριστο αριθμό τηλεοράσεων.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.