Συζητήσεις στο satleo


Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
nektarios 1451 | 29-March-2020 | 18:55:29

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
maarinos | 29-March-2020 | 16:35:29

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
Latinsoapsfever | 29-March-2020 | 14:38:29

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
NetSurfer_g7 | 29-March-2020 | 14:21:29

Ειδήσεις . News
Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 | 12:29

Η Samsung Παρουσιάζει το Νέο Chip για Ασφάλεια Δεδομένων Κινητών Συσκευών

Η Samsung Electronics Co., Ltd., παγκόσμιος ηγέτης στην προηγμένη τεχνολογία ημιαγωγών, παρουσιάζει μία νέα λύση Secure Element (SE) με πιστοποίηση Common Criteria Evaluation Assurance Level (CC EAL) 5+ για κινητές συσκευές. Η νέα SE είναι μια λύση υψηλού επιπέδου ασφαλείας...

Η νέα λύση Secure Element της Samsung διαθέτει ασφαλή χώρο αποθήκευσης με πιστοποίηση CC EAL 5+ και ειδικό λογισμικό ασφαλείας για ενισχυμένη προστασία δεδομένων

Η Samsung Electronics Co., Ltd., παγκόσμιος ηγέτης στην προηγμένη τεχνολογία ημιαγωγών, παρουσιάζει μία νέα λύση Secure Element (SE) με πιστοποίηση Common Criteria Evaluation Assurance Level (CC EAL) 5+ για κινητές συσκευές. Η νέα SE είναι μια λύση υψηλού επιπέδου ασφαλείας, αποτελούμενη από ένα chip ασφαλείας (S3K250AF) και βελτιστοποιημένο λογισμικό, το οποίο προστατεύει πλήρως τα ιδιωτικά δεδομένα σε απομονωμένο αποθηκευτικό χώρο.

«Τα ισχυρά μέτρα ασφαλείας αποτελούν εξαιρετικά σημαντικό χαρακτηριστικό των σύγχρονων έξυπνων συσκευών, οι οποίες έχουν εξελιχθεί σε βασικά εργαλεία διαχείρισης των προσωπικών μας δεδομένων, καθώς συνδέονται με διάφορες υπηρεσίες, όπως το cloud και οι χρηματοπιστωτικές συναλλαγές», δήλωσε ο Dongho Shin, Senior Vice President του System LSI Marketing στη Samsung Electronics. «Η Samsung έχει μακρά ιστορία και τεχνογνωσία στην παροχή λύσεων ασφάλειας, όπως ολοκληρωμένα συστήματα καρτών ασφαλείας IC, επεξεργαστές IoT και άλλα προϊόντα ημιαγωγών. Η νέα μας λύση SE για κινητές συσκευές δεν θα προστατεύσει απλώς τα δεδομένα των χρηστών όπου κι αν βρίσκονται, αλλά θα επιτρέψει ταυτόχρονα την ανάπτυξη νέων εφαρμογών για smartphones, που θα διευρύνουν και θα εμπλουτίσουν την καθημερινότητα».

Από τον έλεγχο των e-mails και την πραγματοποίηση online πληρωμών, μέχρι την αντικατάσταση των κλειδιών του σπιτιού και την αλλαγή αεροπορικών εισιτηρίων, οι έξυπνες συσκευές συνεχίζουν να προσφέρουν περισσότερες εφαρμογές που απαιτούν υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας. Η νέα λύση της Samsung είναι μια ειδική θυρίδα ασφαλείας, που αποτρέπει τυχόν παραβιάσεις και αποθηκεύει με ασφάλεια εμπιστευτικά και κρυπτογραφημένα δεδομένα των χρηστών. Για παράδειγμα, κωδικοί πρόσβασης και κρυπτονομίσματα αποθηκεύονται ξεχωριστά από την ενσωματωμένη τυπική μνήμη Flash Universal Storage (eUFS).

Η λύση SE, που βασίζεται στο Chip S3K250AF, συνδυάζει μικρο-ελεγκτή, προηγμένη προστασία σε επίπεδο hardware και βελτιστοποιημένο λειτουργικό σύστημα. Με hardware που συνοδεύεται από πιστοποίηση CC EAL 5+, το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης που λαμβάνεται από ένα chipset, καθώς και ειδικό λογισμικό, η SE εγγυάται κορυφαία επίπεδα ασφαλείας για κινητές συσκευές. Ενώ τα υπάρχοντα smartphones ή tablets έχουν ήδη ισχυρή ασφάλεια, το chip ασφαλείας προσθέτει επιπλέον προστασία από πιθανές επιθέσεις όπως reverse engineering, δυσλειτουργίες και επιθέσεις laser, καθιστώντας εξαιρετικά δύσκολη την πρόσβαση και αντιγραφή αποθηκευμένων εμπιστευτικών δεδομένων. Επιπλέον, η λύση SE αναγνωρίζει αποτυχημένες προσπάθειες και αποτρέπει τις επαναληπτικές επιθέσεις, καθώς αποδέχεται μόνο την πιο πρόσφατη αίτηση πιστοποίησης ως έγκυρη.

Η νέα λύση SE της Samsung βρίσκεται σήμερα σε μαζική παραγωγή και είναι ενσωματωμένη στα smartphones της σειράς Galaxy S20 της Samsung που ανακοινώθηκαν πρόσφατα.

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Redline Red 360

Η αγορά σήμερα

11-03-2020

Redline Red 360

Η εταιρία Astra Sat διαθέτει στην ελληνική αγορά ένα νέο TV Box που μετατρέπει την τηλεόραση του χρήστη σε Smart TV. Πρόκειται για τo Red 360 της Redline, τo οποίo βασίζει τη λειτουργία του σε Android 9.0 Pie. Υποστηρίζει αποκωδικοποίηση video 4K UHF με συμπίεση H.265/HEVC και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.