Συζητήσεις στο satleo

Δορυφορικές λήψεις γενικά
athmich | 26-May-2020 | 22:30:26

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
thanost | 26-May-2020 | 22:19:26

Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB)
LakisFM1 | 26-May-2020 | 21:51:26

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
Aris-nlx | 26-May-2020 | 20:34:26

Αθλητικές Μεταδόσεις
nektarios 1451 | 26-May-2020 | 20:23:26

Ειδήσεις . News
Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020 | 11:52

Η LG φέρνει την τεχνολογική επανάσταση με τη νέα transparent OLED touch οθόνη

Η LG Electronics, παρουσιάζει τη νέα δημοφιλή Τransparent OLED Τouch οθόνη, με την πιο φουτουριστική τεχνολογία που έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα. Η λύση της LG προσφέρει αξεπέραστη απόδοση χρωμάτων και εικόνας και δυνατότητα προβολής περιεχομένου σε υψηλή ευκρίνεια.

Η δυνατότητα αφής σε μια transparent οθόνη δημιουργεί το εφέ επαυξημένης πραγματικότητας

Η LG Electronics, παρουσιάζει τη νέα δημοφιλή Τransparent OLED Τouch οθόνη, με την πιο φουτουριστική τεχνολογία που έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα. Η λύση της LG προσφέρει αξεπέραστη απόδοση χρωμάτων και εικόνας και δυνατότητα προβολής περιεχομένου σε υψηλή ευκρίνεια. Η Transparent OLED Touch οθόνη εντυπωσιάζει με τη διαφάνεια, την ικανότητα αφής, την ανθεκτικότητα και τον σχεδιασμό.

Transparency | Διαφάνεια

Το πρώτο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της Transparent OLED Touch είναι η πρωτοφανής διαφάνεια της: 33% σε σύγκριση με το 10% που παρέχουν οι υφιστάμενες transparent λύσεις LCD. Λόγω των μοναδικών ιδιοτήτων της τεχνολογίας OLED, δεν απαιτείται οπίσθιος φωτισμός ή τεχνητό φως, καθώς τα ζωντανά χρώματα δημιουργούνται από τα αυτοφωτιζόμενα pixels, εξασφαλίζοντας μια εικόνα υψηλής ποιότητας μέσω της οποίας το αντικείμενο είναι σαφώς ορατό. Από τη στιγμή που ξεκίνησε η διαθεσιμότητά της στην αγορά έγινε πολύ δημοφιλής στον κλάδο της ένδυσης και στον τομέα της ψυχαγωγίας. Η δυνατότητα προβολής υψηλής ευκρίνειας εικόνων ή πληροφοριών αγνοώντας το υπόβαθρο πίσω από την οθόνη την καθιστά ιδανική λύση για σχεδόν άπειρες εφαρμογές.

Οθόνη αφής

Αυτό που καθιστά τη λύση εξαιρετική είναι η ικανότητά της να λειτουργεί ως οθόνη αφής προσφέροντας στην όποια επιλογή του χρήστη άμεση ανταπόκριση απεικόνισης στην οθόνη. Η ταχεία ανταπόκριση οφείλεται στον αισθητήρα αφής P-Cap film που είναι ενσωματωμένος στην οθόνη, ο οποίος επιτρέπει την ταχύτερη απόκριση από τον IR τύπο που προτιμάται από άλλες οθόνες αφής.

Πολλαπλές χρήσεις

Υπάρχουν πολλοί τρόποι χρήσης της τεχνολογίας αυτής, όπως η λειτουργία διαμόρφωσης αυτοκινήτου (car configurator), όπου η Transparent OLED Touch οθόνη τοποθετείται μπροστά σε έναν video wall που δείχνει ένα νέο αυτοκίνητο. Ο δυνητικός αγοραστής χρησιμοποιεί ένα μενού οθόνης αφής για να κάνει αλλαγές στο αυτοκίνητο, προσαρμόζοντας το όπως θέλει μπροστά στα μάτια του. Επίσης, η χρήση της Transparent OLED Touch οθόνης στα μουσεία και στις εκθέσεις αναβαθμίζει την εμπειρία των επισκεπτών, ενώ σε χώρους ελέγχου, εκτελεστικά γραφεία και κέντρα έρευνας και ανάπτυξης γίνεται εξαιρετική χρήση εικόνων πολλαπλών στρώσεων και ελέγχου στην οθόνη.
Ανθεκτικότητα και σχεδιασμός

Η Transparent OLED Touch οθόνη ξεχωρίζει από άλλα προϊόντα χάρη στον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και την αντοχή της. Το πλαίσιο της επιτρέπει τη διέλευση του φωτός μέσα από την οθόνη, ενώ ο λεπτός σχεδιασμός την καθιστά ελαφριά σε βάρος. Τέλος, λόγω της επεξεργασίας του γυαλιού -που έχει υποστεί αναθέρμανση- είναι πολύ ισχυρότερη από την τεχνολογία LCD.
Η Transparent OLED Touch οθόνη από την LG πρόκειται για ένα φουτουριστικό εργαλείο με εφαρμογές σε όλους τους τομείς. Το μόνο όριο στη χρήση του είναι η φαντασία.

Κατηγορία News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS WIFILF11WTG125

Η αγορά σήμερα

13-05-2020

NEDIS WIFILF11WTG125

Συνδέστε την Wi-Fi έξυπνη λάμπα στο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού σας και χειριστείτε την από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife. Το app, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του φωτισμού απομακρυσμένα από το smartphone ή το tablet σας, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Τεύχος 141

21-05-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί το Σάββατο, 23 Μαΐου, στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής, πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η λήψη τηλεοπτικών καναλιών μέσω του διαδικτύου γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στις μέρες μας, ενώ ιδιαίτερα για τις νεότερες ηλικιακά ομάδες το IPTV streaming αποτελεί τον προτιμότερο τρόπο ζωντανής τηλεθέασης. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι άφθονες και στο άρθρο αναφερόμαστε στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια των οποίων η θέαση είναι εφικτή μέσα από τις Android TV Box συσκευές σας, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το πετύχετε αυτό Ένας νέος δέκτης που μόλις ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.