Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
babis3g | 26-May-2020 | 23:44:26

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
ch10 | 26-May-2020 | 23:36:26

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
mezesflokos | 26-May-2020 | 23:19:26

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
Κώστας | 26-May-2020 | 23:07:26

Δορυφορικές λήψεις γενικά
athmich | 26-May-2020 | 22:30:26

Ειδήσεις . News
Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020 | 12:38

Αναβάλλεται και η διεξαγωγή της CABSAT

Η διεθνής έκθεση CABSAT προστίθεται στον αυξανόμενο κατάλογο των ακυρωθέντων και αναβληθέντων εκδηλώσεων σε ολόκληρο τον κόσμο ως αποτέλεσμα της επιδημίας του κορωνοϊού. Η εκδήλωση πρόκειται τώρα να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο.
Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η διεθνής έκθεση CABSAT προστίθεται στον αυξανόμενο κατάλογο των ακυρωθέντων και αναβληθέντων εκδηλώσεων σε ολόκληρο τον κόσμο ως αποτέλεσμα της επιδημίας του κορωνοϊού. Η εκδήλωση πρόκειται τώρα να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο.

Σε ανακοίνωση τους, οι διοργανωτές της έκθεσης δήλωσαν:

"Λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις γύρω από τον ιό COVID-19, το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου του Ντουμπάι παρακολουθεί στενά την κατάσταση, ιδιαίτερα όσον αφορά τους βασικούς μας ενδιαφερόμενους και τις συμμετέχουσες αντιπροσωπείες από όλο τον κόσμο για όλα τις επερχόμενες εκδηλώσεις μας.

Ενώ τα ΗΑΕ παραμένουν απολύτως ασφαλή για ταξίδια και έχουν αναπτύξει τα αυστηρότερα πρωτόκολλα ιατρικής και υγιεινής, αναγνωρίζουμε πλήρως ότι για ορισμένες ειδικές παρουσιάσεις, η μεγάλη πλειοψηφία των βασικών συμμετεχόντων είναι σημαντική για το πρόγραμμα της εκδήλωσης που δεν είναι σε θέση να ταξιδέψει λόγω περιορισμών στις χώρες καταγωγής τους. Ως εκ τούτου, εργαζόμαστε στενά για να διασφαλίσουμε ότι οι ανάγκες των πελατών μας αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο τρόπο και ότι η διεξαγωγή μίας ισχυρής διεθνούς συμμετοχής λαμβάνεται υπόψη, σε αυτές τις εξαιρετικές στιγμές.

Σε αυτό το πλαίσιο, η διεξαγωγή της κορυφαίας εκδήλωσης CABSAT για τη δημιουργία περιεχομένου, την παραγωγή, τις ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές και τη δορυφορική και επίγεια διανομή, αναβάλλεται από τις 31 Μαρτίου - 2 Απριλίου για τις 26-28 Οκτωβρίου 2020.

Η απόφασή μας έρχεται μετά από πολλή συζήτηση με τους κύριους συμμετέχοντες και τους εμπλεκόμενους φορείς της βιομηχανίας, οι οποίοι έχουν υποστηρίξει σθεναρά την προτεραιότητά μας στα συλλογικά συμφέροντα τόσο των παγκόσμιων εκθετών όσο και των βασικών αγοραστών από την περιοχή. Με τον επαναπρογραμματισμό της εκδήλωσης για τις 26-28 Οκτωβρίου 2020, η CABSAT θα διευκολύνει τη μεγαλύτερη συμμετοχή στις παγκόσμιες κοινότητες μας, επιτρέποντας μια πρόσβαση χωρίς αποκλεισμούς για όλους.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο CABSAT 2020 τον Οκτώβριο."

https://advanced-television.com/2020/03/09/cabsat-postponed/
Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS WIFILF11WTG125

Η αγορά σήμερα

13-05-2020

NEDIS WIFILF11WTG125

Συνδέστε την Wi-Fi έξυπνη λάμπα στο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού σας και χειριστείτε την από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife. Το app, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του φωτισμού απομακρυσμένα από το smartphone ή το tablet σας, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Τεύχος 141

21-05-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί το Σάββατο, 23 Μαΐου, στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής, πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η λήψη τηλεοπτικών καναλιών μέσω του διαδικτύου γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στις μέρες μας, ενώ ιδιαίτερα για τις νεότερες ηλικιακά ομάδες το IPTV streaming αποτελεί τον προτιμότερο τρόπο ζωντανής τηλεθέασης. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι άφθονες και στο άρθρο αναφερόμαστε στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια των οποίων η θέαση είναι εφικτή μέσα από τις Android TV Box συσκευές σας, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το πετύχετε αυτό Ένας νέος δέκτης που μόλις ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.