09/03/2020

Αναβάλλεται και η διεξαγωγή της CABSAT

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η διεθνής έκθεση CABSAT προστίθεται στον αυξανόμενο κατάλογο των ακυρωθέντων και αναβληθέντων εκδηλώσεων σε ολόκληρο τον κόσμο ως αποτέλεσμα της επιδημίας του κορωνοϊού. Η εκδήλωση πρόκειται τώρα να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο.
Η διεθνής έκθεση CABSAT προστίθεται στον αυξανόμενο κατάλογο των ακυρωθέντων και αναβληθέντων εκδηλώσεων σε ολόκληρο τον κόσμο ως αποτέλεσμα της επιδημίας του κορωνοϊού. Η εκδήλωση πρόκειται τώρα να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο.

Σε ανακοίνωση τους, οι διοργανωτές της έκθεσης δήλωσαν:

"Λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις γύρω από τον ιό COVID-19, το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου του Ντουμπάι παρακολουθεί στενά την κατάσταση, ιδιαίτερα όσον αφορά τους βασικούς μας ενδιαφερόμενους και τις συμμετέχουσες αντιπροσωπείες από όλο τον κόσμο για όλα τις επερχόμενες εκδηλώσεις μας.

Ενώ τα ΗΑΕ παραμένουν απολύτως ασφαλή για ταξίδια και έχουν αναπτύξει τα αυστηρότερα πρωτόκολλα ιατρικής και υγιεινής, αναγνωρίζουμε πλήρως ότι για ορισμένες ειδικές παρουσιάσεις, η μεγάλη πλειοψηφία των βασικών συμμετεχόντων είναι σημαντική για το πρόγραμμα της εκδήλωσης που δεν είναι σε θέση να ταξιδέψει λόγω περιορισμών στις χώρες καταγωγής τους. Ως εκ τούτου, εργαζόμαστε στενά για να διασφαλίσουμε ότι οι ανάγκες των πελατών μας αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο τρόπο και ότι η διεξαγωγή μίας ισχυρής διεθνούς συμμετοχής λαμβάνεται υπόψη, σε αυτές τις εξαιρετικές στιγμές.

Σε αυτό το πλαίσιο, η διεξαγωγή της κορυφαίας εκδήλωσης CABSAT για τη δημιουργία περιεχομένου, την παραγωγή, τις ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές και τη δορυφορική και επίγεια διανομή, αναβάλλεται από τις 31 Μαρτίου - 2 Απριλίου για τις 26-28 Οκτωβρίου 2020.

Η απόφασή μας έρχεται μετά από πολλή συζήτηση με τους κύριους συμμετέχοντες και τους εμπλεκόμενους φορείς της βιομηχανίας, οι οποίοι έχουν υποστηρίξει σθεναρά την προτεραιότητά μας στα συλλογικά συμφέροντα τόσο των παγκόσμιων εκθετών όσο και των βασικών αγοραστών από την περιοχή. Με τον επαναπρογραμματισμό της εκδήλωσης για τις 26-28 Οκτωβρίου 2020, η CABSAT θα διευκολύνει τη μεγαλύτερη συμμετοχή στις παγκόσμιες κοινότητες μας, επιτρέποντας μια πρόσβαση χωρίς αποκλεισμούς για όλους.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο CABSAT 2020 τον Οκτώβριο."

https://advanced-television.com/2020/03/09/cabsat-postponed/
Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.