09/03/2020

Συνεργασίες της Disney+ για διανομή στην Ιταλία και Ισπανία

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η Walt Disney Company Italia και η TIM κατέληξαν σε πολυετή συμφωνία με την τελευταία να γίνεται ο αποκλειστικός διανομέας χονδρικής της υπηρεσίας streaming "Disney+" στην Ιταλία μέσω της TIMVision. Από τις 24 Μαρτίου, η Disney+ θα προσφέρεται στους νέους και υπάρχοντες πελάτες της...
Η Walt Disney Company Italia και η TIM κατέληξαν σε πολυετή συμφωνία με την τελευταία να γίνεται ο αποκλειστικός διανομέας χονδρικής της υπηρεσίας streaming "Disney+" στην Ιταλία μέσω της TIMVision. Από τις 24 Μαρτίου, η Disney+ θα προσφέρεται στους νέους και υπάρχοντες πελάτες της TIM σε πακέτα οπτικών ινών.

Αντίστοιχη συμφωνία ανακοίνωσε Walt Disney Company Iberia με την Telefónica να γίνεται ο στρατηγικός διανομέας της Disney+, όταν η υπηρεσία ξεκινήσει στην στην Ισπανία. Εκτός από το περιεχόμενο της Disney, η Disney+ θα διαθέτει περιεχόμενο των Pixar, Marvel, Star Wars και National Geographic.

Πηγή: broadandtvnews.com
Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.