Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
nektarios 1451 | 26-May-2020 | 12:10:26

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
panos456 | 26-May-2020 | 12:04:26

Ό,τι δεν χωράει στις άλλες κατηγορίες!
babis3g | 26-May-2020 | 11:06:26

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
thanost | 26-May-2020 | 9:29:26

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
babis3g | 26-May-2020 | 1:56:26

Ειδήσεις . News
Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020 | 11:18

Οι προγραμματισμένες εκτοξεύσεις των πυραύλων Proton-M θα εκτελεστούν κανονικά

Ο διευθυντής του Κέντρου Κρούνιτσεφ διαβεβαίωσε πως οι πύραυλοι Proton-M θα εκτελέσουν τις προγραμματισμένες εκτοξεύσεις για δορυφόρους. Την διαβεβαίωση πως το Κέντρο Έρευνας και Παραγωγής Κρούνιτσεφ, είναι έτοιμο να διασφαλίσει τις προγραμματισμένες πτήσεις των πυραύλων Proton-M με τους δορυφόρους τηλεπικοινωνίας Express...

Ο διευθυντής του Κέντρου Κρούνιτσεφ διαβεβαίωσε πως οι πύραυλοι Proton-M θα εκτελέσουν τις προγραμματισμένες εκτοξεύσεις για δορυφόρους.

Την διαβεβαίωση πως το Κέντρο Έρευνας και Παραγωγής Κρούνιτσεφ, είναι έτοιμο να διασφαλίσει τις προγραμματισμένες πτήσεις των πυραύλων Proton-M με τους δορυφόρους τηλεπικοινωνίας Express, παρά τα τεχνικά θέματα που έχουν προκύψει, εξέφρασε ο γενικός διευθυντής του Κέντρου, Αλεξέι Βαρότσκο.

«Σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των κατασκευασμένων οχημάτων και αυτών που παράγονται, η εταιρία είναι έτοιμη να διασφαλίσει όλες τις προγραμματισμένες εκτοξεύσεις για το 2020 και το 2021» δήλωσε ο Βαρότσκο.

Συμπληρώνοντας δήλωσε πως ο πύραυλος Proton-M, που είναι προγραμματισμένος να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή ExoMars το 2022, σε συνεργασία μεταξύ της ρωσικής και της ευρωπαϊκής διαστημικής υπηρεσίας, θα εξεταστεί εις διπλούν, για εξαρτήματα χαμηλής ποιότητας, όπως αυτά που βρέθηκαν στις εκτοξεύσεις των δορυφόρων Express.

Πηγή: sputiniknews.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 20/3/2020)

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS WIFILF11WTG125

Η αγορά σήμερα

13-05-2020

NEDIS WIFILF11WTG125

Συνδέστε την Wi-Fi έξυπνη λάμπα στο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού σας και χειριστείτε την από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife. Το app, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του φωτισμού απομακρυσμένα από το smartphone ή το tablet σας, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Τεύχος 141

21-05-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί το Σάββατο, 23 Μαΐου, στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής, πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η λήψη τηλεοπτικών καναλιών μέσω του διαδικτύου γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στις μέρες μας, ενώ ιδιαίτερα για τις νεότερες ηλικιακά ομάδες το IPTV streaming αποτελεί τον προτιμότερο τρόπο ζωντανής τηλεθέασης. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι άφθονες και στο άρθρο αναφερόμαστε στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια των οποίων η θέαση είναι εφικτή μέσα από τις Android TV Box συσκευές σας, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το πετύχετε αυτό Ένας νέος δέκτης που μόλις ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.