Συζητήσεις στο satleo

Λήψη HellasSat (39° East)
gewrgios | 10-April-2020 | 9:55:10

Λήψη Αραβικών Δορυφόρων (26° Εast, 30.5° East, 7° West)
nektarios 1451 | 10-April-2020 | 4:12:10

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
nektarios 1451 | 10-April-2020 | 1:44:10

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
fasma | 9-April-2020 | 23:37:09

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
geoavlonitis | 9-April-2020 | 22:25:09

Ειδήσεις . News
Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 | 11:14

Netflix Party: Δείτε Netflix εξ αποστάσεως παρέα με τους φίλους σας!

Επειδή κάθεστε σπίτι λόγω κορονοϊού, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε τις βραδιές ταινίας με τους φίλους σας, καθώς μια νέα εφαρμογή του Google Chrome επιτρέπει σε εσάς και τους φίλους σας να απολαύσετε μια ταινία από κοινού στο Netflix, πάντα από απόσταση.

Επειδή κάθεστε σπίτι λόγω κορονοϊού, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε τις βραδιές ταινίας με τους φίλους σας, καθώς μια νέα εφαρμογή του Google Chrome επιτρέπει σε εσάς και τους φίλους σας να απολαύσετε μια ταινία από κοινού στο Netflix, πάντα από απόσταση.

Η νέα δωρεάν εφαρμογή ονομάζεται “Netflix Party” και στην ουσία συγχρονίζει την αναπαραγωγή της ταινίας που πρόκειται να δουν οι χρήστες και τους δίνει την δυνατότητα του live chat (με emoji και GIF) κατά την διάρκεια της ταινίας, ώστε να μπορούν να σχολιάζουν και να συνομιλούν.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να έχετε εγκαεστημένο το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome στον υπολογιστή ή το λάπτοπ σας και φυσικά μια συνδρομή στο Netflix.

Τα βήματα για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Netflix Party είναι τα εξής:

1. Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα netflixparty.com και κάντε κλικ στο “Install Netflix Party”. Μόλις μεταφερθείτε στο Chrome Web Store, κάντε κλικ στην επιλογή “Add to Chrome” για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του Netflix Party.

2. Στην συνέχεια πηγαίνετε στην ιστοσελίδα του Netflix. Κάντε την επιλογή ταινίας και πατήστε την έναρξη του βίντεο. Δημιουργήστε ένα πάρτι κάνοντας κλικ στο κόκκινο εικονίδιο “NP” που βρίσκεται δίπλα στη γραμμή διευθύνσεων. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Start Party” και αντιγράψτε τη διεύθυνση URL που εμφανίζεται. Στείλτε αυτήν τη διεύθυνση URL στα άτομα που θέλετε να συμμετέχουν στο πάρτι σας.

3. Πριν αποστείλετε την διεύθυνση στους φίλους σας, εμφανίζεται μια επιλογή “Only I have control”, που αν την τσεκάρετε θα έχετε τον πλήρη έλεγχο της ταινίας, όπως να την σταματήσετε, να την πάτε πιο μπροστα ή πιο πίσω. Αν δεν το κάνετε, όλοι όσοι συμμετέχουν στο πάρτι μπορούν να έχουν επίσης τον έλεγχο.

4. Μόλις οι φίλοι σας ανοίξουν το σύνδεσμο που τους στείλατε, θα πρέπει να συνδεθούν στο Netflix και να πατήσουν το κουμπί “NP”, εφόσον μπουν σε αυτό από το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome.

Αφού κάνετε όλα αυτά είστε έτοιμοι να απολαύσετε την ταινία σας και φυσικά να επικοινωνείτε μεταξύ σας μέσω του live chat που υπάρχει δεξιά στην οθόνη σας!

Πάνω από 1.000.000 άτομα χρησιμοποιούν ήδη το Netflix Party, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, και τώρα είναι η ώρα να γίνετε ένας από αυτούς και να περάσετε δύο ώρες “παρέα” με τους φίλους σας. Δοκιμάστε το, δεν είναι καθόλου δύσκολο.

Πηγή: perpetual.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 24/3/2020)

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

TL-WN725N - Το μόνο wireless USB adapter που υποστηρίζεται από τα νέα MAG420

Η αγορά σήμερα

07-04-2020

TL-WN725N - Το μόνο wireless USB adapter που υποστηρίζεται από τα νέα MAG420

Το μόνο wireless USB adapter που συνεργάζεται με τα νέα MAG420 από όσα έχουν δοκιμαστεί στα γραφεία μας μέχρι σήμερα. Το TP-Link 150Mbps Wireless N Nano USB, TL-WN725N επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν ένα επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σε ένα ασύρματο δίκτυο σε 150Mbps. Αυτός ο μικροσκοπικός προσαρμογέας...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.