Συζητήσεις στο satleo


Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
DINOS7 | 26-May-2020 | 13:24:26

Δορυφορικές λήψεις γενικά
deepbluesky | 26-May-2020 | 13:17:26

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
maarinos | 26-May-2020 | 13:09:26

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
nektarios 1451 | 26-May-2020 | 12:10:26

Ειδήσεις . News
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 | 09:36

4 έως 9 Σεπτεμβρίου 2020 θα διεξαχθεί, κανονικά, η Διεθνής Έκθεση Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων, Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών, IFA, στο Βερολίνο

Κανονικά θα διεξαχθεί από τις 4 έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2020 η IFA, η παλαιότερη και η πιο πρωτοπόρος έκθεση στον κλάδο των ηλεκτρονικών καταναλωτικών αγαθών και του οικιακού εξοπλισμού, που διοργανώνεται ετησίως από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι το...

Κανονικά θα διεξαχθεί από τις 4 έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2020 η IFA, η παλαιότερη και η πιο πρωτοπόρος έκθεση στον κλάδο των ηλεκτρονικών καταναλωτικών αγαθών και του οικιακού εξοπλισμού, που διοργανώνεται ετησίως από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Οι διοργανωτές της έκθεσης, σταθμίζοντας τα έως τώρα δεδομένα από την κρίση του κορωνοϊού, έλαβαν την απόφαση να πραγματοποιήσουν την έκθεση, θεωρώντας ότι τον Σεπτέμβριο οι αγορές θα έχουν επιστρέψει στην κανονικότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η IFA λειτουργεί ως σύγχρονη πλατφόρμα δικτύωσης για μία από τις πιο σημαντικές βιομηχανίες στον κόσμο, καθώς στο επίκεντρο βρίσκονται όλες οι τελευταίες τεχνολογίες, όπως Fitness Watches με Music Player, Ultra High Definition στις τηλεοράσεις, ο συνδυασμός διαδικτύου και τηλεόρασης, τα smart watches, τα νέα tablets, η μειωμένη κατανάλωση ενέργειας σε συνδυασμό με την υψηλή απόδοση, η εύκολη και «έξυπνη» χρήση και μία σειρά από υψηλής τεχνολογίας προϊόντα από όλες τις επώνυμες εταιρίες του κλάδου. Επίσης, μια μεγάλη σειρά από δρώμενα, όπως είναι το συνέδριο IFA+ Summit, το IFA Next, ένας χώρος, που συνδυάζει έκθεση με συνέδριο, αλλά και το συνέδριο SHIFT automotive, αποτελούν λίγα από τα επιπρόσθετα αξιοθέατα της έκθεσης.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την IFA GLOBAL MARKETS, η οποία λαμβάνει χώρα στο σταθμό του μετρό του Βερολίνου και αποτελεί μια πλατφόρμα B2B συναντήσεων, σχεδιασμένη αποκλειστικά για εμπορικούς επισκέπτες. 

Σημειώνεται ότι, η IFA ξεπερνά τα σύνορα της Ευρώπης και αναπτύσσεται συνεχώς παγκοσμίως, καθώς διαθέτει στο δυναμικό της ακόμη δύο εκθέσεις: Την CE Week, η οποία πραγματοποιείται στις 10.-11.06.2020, στη Νέα Υόρκη, στο Συνεδριακό Κέντρο Jacob K. Javits και την CE China International Brand Show for Consumer Electronics, η οποία θα διεξαχθεί στις 24.–26.09.2020, στην Γκουανγκζού.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με την έκθεση IFA αλλά και για κάρτες εισόδου με μειωμένη τιμή, και επιπλέον 10% έκπτωση για τα Μέλη, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο της έκθεσης στην Ελλάδα και την Κύπρο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.ifa-berlin.com.

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS WIFILF11WTG125

Η αγορά σήμερα

13-05-2020

NEDIS WIFILF11WTG125

Συνδέστε την Wi-Fi έξυπνη λάμπα στο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού σας και χειριστείτε την από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife. Το app, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του φωτισμού απομακρυσμένα από το smartphone ή το tablet σας, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Τεύχος 141

21-05-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί το Σάββατο, 23 Μαΐου, στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής, πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η λήψη τηλεοπτικών καναλιών μέσω του διαδικτύου γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στις μέρες μας, ενώ ιδιαίτερα για τις νεότερες ηλικιακά ομάδες το IPTV streaming αποτελεί τον προτιμότερο τρόπο ζωντανής τηλεθέασης. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι άφθονες και στο άρθρο αναφερόμαστε στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια των οποίων η θέαση είναι εφικτή μέσα από τις Android TV Box συσκευές σας, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το πετύχετε αυτό Ένας νέος δέκτης που μόλις ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.