Συζητήσεις στο satleo


Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
gamiseta | 25-May-2020 | 13:06:25

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
speed-jim | 25-May-2020 | 12:23:25

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
nektarios 1451 | 25-May-2020 | 4:12:25

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
nektarios 1451 | 25-May-2020 | 0:40:25

Ειδήσεις . News
Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020 | 12:44

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση πτήσεων του διαστημοπλοίου Dragon της Space X

Η εταιρία Space X ανακοίνωσε την ολοκλήρωση των πτήσεων του διαστημοπλοίου ανεφοδιασμού Dragon CRS-20 προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του προγράμματος πτήσεων του διαστημοπλοίου Dragon CRS-20, με την προσθαλάσσωση τους σκάφους ύστερα από την 20η αποστολή προς...

Η εταιρία Space X ανακοίνωσε την ολοκλήρωση των πτήσεων του διαστημοπλοίου ανεφοδιασμού Dragon CRS-20 προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του προγράμματος πτήσεων του διαστημοπλοίου Dragon CRS-20, με την προσθαλάσσωση τους σκάφους ύστερα από την 20η αποστολή προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, για τη μεταφορά προμηθειών, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας Space X.

«Η επιτυχής προσθαλάσσωση του Dragon επιβεβαιώθηκε, ολοκληρώνοντας την 20η και τελική αποστολή προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, αλλά και το πρώτο στάδιο του προγράμματος του διαστημοπλοίου Dragon», έγραψε σε ανάρτησή της η εταιρεία, την Τρίτη.

Το μη επανδρωμένο διαστημόπλοιο Dragon CRS-20, αποδεσμεύθηκε από το ρομποτικό χέρι του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού το πρωί της Τρίτης, κι ενώ βρίσκονταν σε τροχιά πάνω από το Βιετνάμ, ανέφερε η Space X.

​«Έξι ώρες μετά την αποδέσμευσή του από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, το Dragon προσθαλασσώθηκε στον Ειρηνικό Ωκεανό, έξω από τις ακτές του Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια», ανέφερε σε άλλη ανακοίνωσή της η Space X.

Το διαστημόπλοιο Dragon CRS-20 εκτέλεσε την τελευταία αποστολή της Space X που αποτελούσε μέρος συμβολαίου με τη NASA, για τον ανεφοδιασμό του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού και ήταν το τελευταίο σκάφος Dragon πρώτης γενιάς, σύμφωνα με την εταιρεία.

Πηγή: sputniknews.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 8/4/2020)

 

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS WIFILF11WTG125

Η αγορά σήμερα

13-05-2020

NEDIS WIFILF11WTG125

Συνδέστε την Wi-Fi έξυπνη λάμπα στο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού σας και χειριστείτε την από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife. Το app, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του φωτισμού απομακρυσμένα από το smartphone ή το tablet σας, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Τεύχος 141

21-05-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί το Σάββατο, 23 Μαΐου, στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής, πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η λήψη τηλεοπτικών καναλιών μέσω του διαδικτύου γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στις μέρες μας, ενώ ιδιαίτερα για τις νεότερες ηλικιακά ομάδες το IPTV streaming αποτελεί τον προτιμότερο τρόπο ζωντανής τηλεθέασης. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι άφθονες και στο άρθρο αναφερόμαστε στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια των οποίων η θέαση είναι εφικτή μέσα από τις Android TV Box συσκευές σας, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το πετύχετε αυτό Ένας νέος δέκτης που μόλις ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.