Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 186
tech 2024 03 28 at 08 26 58 TM 477
SECURITY REPORT 148
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

28 Μαρτίου 2024 10:15
15 Μαΐου 2020 11:52

Ακόμη περισσότερες συναρπαστικές εκδηλώσεις από το Public τον Μάιο

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F04%2F70559ec1a4200a54709ef2c08d5f4932 XL

Καθώς ο Μάιος συνεχίζει να ζεσταίνει τις καρδιές μας, εμείς Μένουμε Ασφαλείς, πάντα συντροφιά με την πρωτότυπη σειρά online εκδηλώσεων #PublicEventsGoSocial του Public, του Νο1 βιβλιοπωλείου στην Ελλάδα! Οι εκδηλώσεις μεταδίδονται ζωντανά, μέσω της σελίδας του Public στο Facebook.Καθώς ο Μάιος συνεχίζει να ζεσταίνει τις καρδιές μας, εμείς Μένουμε Ασφαλείς, πάντα συντροφιά με την πρωτότυπη σειρά online εκδηλώσεων #PublicEventsGoSocial του Public, του Νο1 βιβλιοπωλείου στην Ελλάδα!  Οι εκδηλώσεις μεταδίδονται ζωντανά, μέσω της σελίδας του Public στο Facebook.

Τις επόμενες μέρες, ακόμη περισσότερες εκπλήξεις περιμένουν το βιβλιοφιλικό κοινό! Την Πέμπτη 21 Μαΐου, ώρα 17:00, οι νεότεροι αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση τον διεθνώς αναγνωρισμένο συγγραφέα Γίργκεν Μπανσέρους, δημιουργό του «Ντετέκτιβ Κλουζ» να μιλά για  το νέο του βιβλίο «Η μύτη της θεάς», την πρώτη ελληνική περιπέτεια του ήρωα. Οι «φανατικοί» του συγγραφέα, μάλιστα, έχουν την ευκαιρία να απαντήσουν σε ειδικό quiz που ετοίμασε αποκλειστικά η ομάδα του Public και να κερδίσουν πλούσια δώρα!

Παράλληλα, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ζωντανά κι άλλους αγαπημένους συγγραφείς να μιλούν για τα νέα τους βιβλία: η Λένα Μαντά θα παρουσιάσει το νέο της βιβλίο «Οι τρεις Άσοι», ο Μάικ Βάικινγκ θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο «Η Τέχνη της Δημιουργίας Αναμνήσεων», ο Χρήστος Χωμενίδης θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο «Ο Βασιλιάς της», η Κατερίνα Κρις θα ξεφυλλίσει μαζί μας ζωντανά το βιβλίο της  «Φραντζ Κλάφτα – Τα Λόγια Είναι Περιττά!» και η Σοφία Νικολαΐδου θα μιλήσει για το βιβλίο της «Το Χρυσό Βραχιόλι».

Επιπλέον, στη σελίδα του Public στο Facebook θα φιλοξενηθεί η Μανίνα Ζουμπουλάκη σε μία σειρά τριών μαθημάτων δημιουργικής γραφής, αλλά και ο Ευάγγελος Ζουμπανέας, σε ένα σεμινάριο για τη «Διατροφική Νοημοσύνη».

Μανίνα Ζουμπουλάκη, Μαθήματα δημιουργικής γραφής

@15/5, 22/5 και 29/5 και ώρα 19:00 | @PublicFB

Τρία live σεμινάρια δημιουργικής γραφής με τη Μανίνα Ζουμπουλάκη, βασισμένα στο βιβλίο της «Πως να γράψεις» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος!

Η αγαπημένη συγγραφέας και δημοσιογράφος σε πρακτικές, σχετικά απλές και πολύ χρήσιμες συμβουλές, για μεγάλα και μικρά προβλήματα γραφής…

Παρασκευή 15/05 στις 19:00
Πως χτίζεται ένας χαρακτήρας;

Παρασκευή 22/05 στις 19:00
Πως ξεκινάει, και πως παίρνει φορά η πλοκή;

Παρασκευή 29/05 στις 19:00
Πως αποκτάνε βάθος οι χαρακτήρες και η ιστορία μας;

 

Λένα Μαντά, Δευτέρα 18/5 στις 20.00 «ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΣΟΙ» (Εκδόσεις Ψυχογιός)

@ 18/5 και ώρα 20.00 | @PublicFB

Το Public και οι εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν σε μια διαδικτυακή παρουσίαση του νέου βιβλίου της Λένας Μαντά, «Οι Τρεις Άσοι» σε ζωντανή μετάδοση, τη Δευτέρα 18/5 στις 20.00.

Θα συνομιλήσει μαζί της ο Μηνάς Τσαμόπουλος.

Γεννήθηκαν και οι τρεις την πρώτη του μηνός. Στα δέκα τους χρόνια συναντήθηκαν τυχαία μια νύχτα σ’ ένα αστυνομικό τμήμα κι έγιναν αχώριστοι από ιδιοτροπία της μοίρας. Ήταν πλέον Οι τρεις Άσοι. Πήραν δρόμους που τους έφεραν αντιμέτωπους και το μόνο τους μέλημα ήταν να διαφυλάξουν εκείνη την αλλόκοτη φιλία. Ένας ιερέας, ένας αστυνομικός κι ένας νονός της νύχτας… Τι πιθανότητες είχαν να συνεχίσουν την παράλληλη πορεία τους; Δοκιμάστηκαν σκληρά σε κάθε τους βήμα, αλλά άντεξαν. Μέχρι που μια Ντάμα ανακάτεψε ύπουλα την τράπουλα και έστησε το παιχνίδι.

Η μοίρα αποφάσισε να ρίξει ξανά τα χαρτιά όπως εκείνη ήθελε. Κράτησε στο μανίκι της κρυμμένους τρεις Άσους…

 

Μάικ Βάικινγκ, Τρίτη 19/5 στις 19:00, «Η Τέχνη της Δημιουργίας Αναμνήσεων» (Εκδόσεις Μίνωας)

@ 19/5 και ώρα 19.00 | @PublicFB

Ο ιδρυτής του Ινστιτούτου Έρευνας Ευτυχίας & συγγραφέας των διεθνών Best seller Hygge & Lykke, αποκαλύπτει πώς να δημιουργούμε ευτυχισμένες αναμνήσεις & πώς να τις διατηρούμε στη μνήμη μας. Μαζί του συνομιλεί η δημοσιογράφος και συγγραφέας Φλώρα Κασσαβέτη.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των βιβλίων Hygge και Lykke –μεταφρασμένα σε τριάντα πέντε γλώσσες, με πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως–, ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό Times, Μάικ Βάικινγκ, επιστρέφει με το βιβλίο «H Τέχνη της Δημιουργίας Αναμνήσεων» (μετάφραση Νοέλα Ελιασά), και μας δείχνει πώς μπορούμε να δημιουργούμε ευτυχισμένες αναμνήσεις και πώς να τις διατηρούμε στη μνήμη μας. Ένα βιβλίο για τις όμορφες αναμνήσεις που φωτίζουν το παρόν και χτίζουν ένα ευτυχισμένο μέλλον.

Θυμάστε το πρώτο σας φιλί; Τη γεύση του φαγητού στο κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι; Οι αναμνήσεις είναι οι θεμελιώδεις λίθοι της ταυτότητάς μας, διαμορφώνουν αυτό που είμαστε, το πώς συμπεριφερόμαστε και το πώς νιώθουμε. Πώς μπορούμε, όμως, να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε αναμνήσεις που θα μας φέρνουν μακροχρόνια χαρά; Γραμμένο με τρόπο ζεστό και άμεσο, αυτό το βιβλίο αποτελεί ένα υπέροχο ανάγνωσμα για τις όμορφες αναμνήσεις που φωτίζουν το παρόν και χτίζουν ένα ευτυχισμένο μέλλον.

 

Χρήστος Χωμενίδης Τετάρτη 20/5 στις 20.00, «Ο Βασιλιάς της»  (Εκδόσεις Πατάκη)

@ 20/5 και ώρα 20.00 | @PublicFB

Το Public και οι εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν σε μια διαδικτυακή παρουσίαση του νέου βιβλίου του Χρήστου Χωμενίδη, «Ο Βασιλιάς της» σε ζωντανή μετάδοση, την Τετάρτη 20/5 στις 20.00. Μαζί του συνομιλεί ο δημοσιογράφος Κώστας Γιαννακίδης.

«Δεν ήταν για σένα, Μενέλαε, η Ελένη…» µου ’χε πει κάποτε ο Οδυσσέας.

«Για κανέναν δεν ήταν. Τέτοια οµορφιά πόσο να την αντέξεις;»

Ακούγονταν πειστικά τα λόγια του. Ότι µε έπνιγε η καλλονή της ή το πένθος της ή η µπερδεµένη, αξεδίψαστη ψυχή της. Έπειθαν. Μα δεν ίσχυαν. Ακούστε τη δική µου αλήθεια.

Την άφησα να φύγει επειδή την αγαπούσα. Και ήξερα, ένιωθα, λαχταρούσα να ξαναρχίσει τη ζωή της αλλιώς. Τι θα πει αγαπάω; Ανάθεµα αν έχετε προφέρει αυτό το ρήµα πέντε φορές σε όλη σας τη ζωή, τις τέσσερις για τη µάνα σας. Το τρέµετε – σας έχουν µάθει να το τρέµετε. Αγαπάω σηµαίνει γίνοµαι εκείνη που αγαπάω. Η µοίρα της δική µου µοίρα. Αν πέθαινε η Ελένη, θα θαβόταν η καρδιά µου. Όταν την είδα να σαλπάρει µε τον Πάρη, φρέσκος αέρας, δροσερός, φύσηξε εντός µου.

«Σου άρπαξε τη γυναίκα το κωλόπαιδο!» Καγχάζω. Μου ανήκε η Ελένη; Δε µας ανήκει τίποτα – το παρελθόν; το μέλλον; ό,τι µπορούµε να αγκαλιάσουμε ή να κουβαλήσουμε στην πλάτη µας; όχι! τίποτα, τίποτα! Τη στιγμή µόνο έχουμε. Και για να µη µας φύγει, τη λιώνουμε µες στην παλάμη µας. Εγώ δεν την έλιωσα τη στιγμή. Την άφησα να φτερουγίσει. Μακριά µου.

Η ιστορία µας βάφτηκε στο αίμα και στο ψέμα. Συνέβησαν όλα διαφορετικά από ό,τι τα έχετε ακούσει, συνέβησαν πάντως και θα ξανασυμβούν χίλιες χιλιάδες φορές ως τη συντέλεια του κόσμου – και λοιπόν; Βρίσκετε τίποτα ωραίο σε αυτά;

Ωραίο ήταν το δειλινό που το ‘σκασε η Ελένη µε τον Μενέλαο. Ωραίο ήταν το χάραμα που ανοίχτηκε στο πέλαγος µε τον Πάρη. Παραδομένη στη θεϊκή χαρά της. Εγκαταλείποντας τα πάντα πίσω της. Αυτό θα έπρεπε να ψάλλουν οι αοιδοί.

 

Γίργκεν Μπανσέρους, Πέμπτη 21/5 στις 17:00, «Η μύτη της θεάς» (Μεταίχμιο)

@ 21/5 και ώρα 17.00 | @PublicFB

Το Public και οι εκδόσεις Μεταίχμιο παρουσιάζουν τον Γίργκεν Μπανσέρους σε ζωντανή μετάδοση για την πρώτη ελληνική περιπέτεια του Ντετέκτιβ Κλουζ στο νέο του βιβλίο «Η Μύτη της Θεάς», την Πέμπτη 21/5 στις 17.00. Πρόκειται για το 28ο βιβλίο της σειράς, το οποίο για πρώτη φορά διαδραματίζεται στην Ελλάδα!

Όλοι οι ντετέκτιβ του κόσμου ονειρεύονται μια φορά τουλάχιστον στη ζωή τους να δουλέψουν στο Λονδίνο, στο Παρίσι ή στη Νέα Υόρκη. Στους δρόμους αυτών των πόλεων το κακό παραμονεύει σε κάθε γωνιά. Ένας επαγγελματίας όπως o Κλουζ θα είχε εκεί δουλειές με φούντες. Αλλά πώς ήρθαν τα πράγματα και βρέθηκε να κυνηγάει παρανόμους στην Αθήνα; Σε μια πόλη όπου δεν μπορεί να διαβάσει ούτε τις πινακίδες με τα ονόματα των δρόμων; Καλύτερα να πάρουμε την ιστορία από την αρχή…

QUIZ
Για όσους αγαπούν το έργο του συγγραφέα, το Public δημιούργησε το ακόλουθο quiz: http://blog.public.gr/form/formadiagonismoykluz

Πόσο καλά γνωρίζετε τις ιστορίες του Γίργκεν Μπανσέρους; Απαντήστε στις ερωτήσεις και κερδίστε: 10 παιδιά θα κερδίσουν συλλεκτικά δώρα – αναμνηστικά του Ντετέκτιβ Κλουζ, 3 παιδιά θα κερδίσουν την ολοκληρωμένη σειρά των βιβλίων με τον Ντετέκτιβ Κλουζ (σύνολο 28 βιβλία) και 3 παιδιά θα βγουν live την μέρα της εκδήλωσης στη σελίδα του Public στο Facebook, για να κάνουν τις ερωτήσεις τους στον ίδιο τον συγγραφέα!

 

Κατερίνα Κρις, Παρασκευή 22/5 στις 17:00, «Φράντζ Κλάφτα-Τα Λόγια Είναι Περιττά!» (Εκδόσεις Πατάκη)

@ 22/5 και ώρα 17.00 | @PublicFB

Η Κατερίνα Κρις θα ξεφυλλίσει ζωντανά το τελευταίο της βιβλίο «Φραντζ Κλάφτα – Τα Λόγια Είναι Περιττά!» κι ύστερα θα ζωγραφίσει για πρώτη φορά τον ασπρόμαυρο ήρωα της… έγχρωμο!!!! 

Ο Φραντζ Κλάφτα θα μπορούσε να είναι ο μεγαλύτερος συγγραφέας στον κόσμο, αν είχε καταφέρει να γράψει έστω κι ένα βιβλίο. Για την ώρα το μόνο που έχει καταφέρει είναι να βρει άλλους να γράψουν και να κυκλοφορήσουν ένα βιβλίο που μιλάει για το βιβλίο που δεν έχει γράψει ακόμα!

Σε αυτό το αριστουργηματικό βιβλίο, θα διαβάσετε για τη ζωή του μεγάλου (μικρού) συγγραφέα Φραντζ Κλάφτα και για τις απίστευτες δυσκολίες της γραφής που κατάφερε με τη δύναμη της θέλησής του να μην ξεπεράσει και να μην νικήσει!

Ένα βιβλίο γραμμένο και σχεδιασμένο με χιούμορ και φαντασία για μικρούς (μεγάλους) και τον αναβλητικό εαυτό μας!

 

Ευάγγελος Ζουμπανέας, «Διατροφική Νοημοσύνη και μυστικά ελέγχου της πείνας και της διατροφής» (Εκδόσεις Κλειδάριθμος)

@ 26/5 και ώρα 20.00 | @PublicFB

Το Public, λοιπόν, και οι εκδόσεις Κλειδάριθμος σας προσκαλούν στο διαδικτυακό σεμινάριο «Διατροφική Νοημοσύνη και μυστικά ελέγχου της πείνας και της διατροφής» με τον Ευάγγελο Ζουμπανέα που βασίζεται στο βιβλίο του «Διατροφική Νοημοσύνη», σε ζωντανή μετάδοση, την Τρίτη 26/05 στις 20:00 στη σελίδα του Public στο Facebook.

Ένας οδηγός για την καταπολέμηση της πολυφαγίας, με οδηγίες και προτάσεις για την αποφυγή των βουλιμικών επεισοδίων. Για να παραμείνει κανείς πιστός στο διατροφικό του πρόγραμμα. Βασισμένο σε πραγματικές εμπειρίες και αληθινά περιστατικά, ο συγγραφέας ξεδιπλώνει με άμεσο και κατανοητό τρόπο όλες τις γνώσεις που πρέπει να έχει κάθε άνθρωπος πριν και κατά τη διάρκεια της δίαιτας. Μια σοβαρή μελέτη που απευθύνεται τόσο σε θεραπευόμενους όσο και σε θεραπευτές των διατροφικών διαταραχών και της παχυσαρκίας.

 

Σοφία Νικολαΐδου, «Το Χρυσό Βραχιόλι» (Εκδόσεις Μεταίχμιο)

@27/5 και ώρα 20:00 | @PublicFB

Το Public και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν σε μια διαδικτυακή παρουσίαση του νέου βιβλίου της Σοφίας Νικολαΐδου, «Το Χρυσό Βραχιόλι», σε ζωντανή μετάδοση, την Τετάρτη 27/5 στις 20.00. Με τη συγγραφέα συνομιλεί ο Παύλος Τσίμας.

Ένα πανόραμα του 20ού και του 21ου αιώνα σε μια χώρα που άλλαξε και συνεχίζει να αλλάζει. Τρεις γενιές Ελλήνων: η γενιά των γονιών μας, η δικιά μας γενιά και η γενιά των παιδιών μας αφηγούνται την ιστορία τους και φτιάχνουν ένα μωσαϊκό από φωνές – σαν τα παλιά μωσαϊκά στα σπίτια που μεγαλώσαμε. Ένα τραγούδι που το ρεφρέν του το ξέρουμε καλά. Είναι η φωνή που λέει, εμείς μπορεί να πεινάσουμε, αλλά το παιδί θα σπουδάσει.

Σ’ αυτό το βιβλίο τίποτα δεν είναι επινοημένο. Γονείς που έκοψαν από την μπουκιά τους για να βοηθήσουν τα παιδιά τους να σπουδάσουν. Κι άλλοι που πάσχισαν να τα κρατήσουν εκεί, στα πρόβατα και στα χωράφια. Παιδιά που περπατούσαν ξυπόλυτα για να πάνε σχολείο λίγο μετά τον πόλεμο. Ποιος δεν έχει ακούσει παρόμοιες ιστορίες; Οι άνθρωποι αυτοί είναι οι πρώτοι στην οικογένειά τους που σπούδασαν. Όλοι τους φόρεσαν το χρυσό βραχιόλι. Το πτυχίο είναι χρυσό βραχιόλι στο χέρι του παιδιού, έτσι δεν έλεγαν οι παλιές γιαγιάδες;

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4 modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ε...
  • ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    Το ICY BOX IB-HUB1439-LAN είναι μια πρακτική και εύχρηστη συσκευή, ιδανική για χρήση στο γραφείο, στο σπίτι, ακόμα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίν...
  • V-Tech Z23

    V-Tech Z23

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει νέα παραλαβή του mini modulator V-Tech Z23, ο οποίος ήταν σε έλλειψη. Πρόκειται για έναν μικρού μεγέθους ψηφιακό Full HD διαμορφωτή μονού καναλιού, ο οποίος ενσωματ...
  • Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Τα δορυφορικά κάτοπτρα της ΛΥΡΑ, έκτος από τα υψηλής ποιότητας τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν (αντοχή σε ισχυρές ανεμοπιέσεις – μέχρι 190km/h) και τα κορυφαίας κατασκευής υλικά τους, έρχοντα...
  • Ekselans SWG 24 L2

    Ekselans SWG 24 L2

    Μεταξύ των πολυάριθμων προϊόντων της Ekselans, το SWG 24 L2 είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο managed switch με 24x θύρες Gigabit Ethernet και 4x θύρες SFP (Small Form-factor Pluggable). Ένα managed sw...
  • D-Link DWA-182

    D-Link DWA-182

    Το DWA-182 Wireless AC1300 MU-MIMO Wi-Fi USB Adapter παρέχει υψηλότερες ασύρματες ταχύτητες από ποτέ, προσφέροντας ισχυρή τεχνολογία Wireless AC στον σταθερό ή τον φορητό υπολογιστή σας. Με ενσωμα...
  • Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει η ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές διανομής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων σε ξενοδοχεία, στάδια, νοσοκομεία, κρουαζιερόπλοια, ενοικιαζόμεν...
  • Emme Esse 87435

    Emme Esse 87435

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του Emme Esse 87435. Πρόκειται για ένα ψηφιακό modulator που λαμβάνει ένα HDMI σήμα από δορυφορικό / επίγειο δέκτη, DVD player, κάμερα ασφαλείας ή οποι...
  • Ekselans CPE 1200-OLP

    Ekselans CPE 1200-OLP

    Η Ekselans διαθέτει – μεταξύ άλλων – πλήρη γκάμα Access Points για κάθε είδους οικιακή ή επαγγελματική εφαρμογή. Ένα από τα αξιόλογα Access Points της Ekselans είναι το CPE 1200-OLP, το οποίο υποσ...
  • Nedis SFIND100BK

    Nedis SFIND100BK

    Συνδέστε τον μετρητή με ένα LNB και έναν δορυφορικό δέκτη και βρείτε την κατάλληλη θέση / γωνία για το κάτοπτρό σας, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει οθόνη αναλογικής ένδειξης με οπίσθιο φωτισμό. Επιπ...
  • Kathrein MS & MP series

    Kathrein MS & MP series

    Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των σειρών ερμαρίων - ντουλαπιών MS και MP της γερμανικής Kathrein. Η σειρά MS περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ερμάρια - ντουλάπια τοποθέτησης και σ...
  • Engel MV7400

    Engel MV7400

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του HDMI switch Engel MV7400. Πρόκειται για έναν διαχωριστή HDMI σημάτων από 4 εισόδους σε 1 έξοδο, με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p. Είναι συμβατό με ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Μαρτίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδ...
  • Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

    Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

    Η κατανάλωση των προγραμμάτων που μεταδίδουν οι ελεύθεροι τηλεοπτικοί σταθμοί έχει γίνει σήμερα πιο εύκολη και πιο άμεση για τον τηλεθεατή, σε σχέση με το – όχι και τόσο μακρινό – παρελθόν. Ο παρα...
  • Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

    Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

    Με την πάροδο του χρόνου αυξάνονται όλο και περισσότερο οι χρήστες της συνδρομητικής τηλεόρασης. Αυτό συμβαίνει γιατί η πρόσβαση καθίσταται εφικτή από οποιαδήποτε συσκευή, σε οποιαδήποτε χρονική σ...
  • Sat & Zap, Μάρτιος 2024

    Sat & Zap, Μάρτιος 2024

    Αρκετά νέα κανάλια στη δημοφιλή θέση στις 13 ανατολικά και 2 τουρκοκυπριακά στις 42 και 46 ανατολικά. Μικρό το ενδιαφέρον σε ελεύθερα κανάλια. 92 News UK Astra 2G – 28.2 East 11.523H ...