29/06/2020

Τα πλοκάμια του TsipasBlog και σε Web TV

Το tsipasblog.gr δημιουργεί πλοκάμια. Το είπαν. Τι πλοκάμια, όμως, απέφυγαν να διευκρινίσουν. Δεν έχουν όλα τα ζώα, όσα ζώα διαθέτουν, τα ίδια πλοκάμια. Και δεν κάνουν την ίδια δουλειά όλα τα πλοκάμια. Κατ’ αρχήν τι είναι πλοκάμι. Που κυκλοφορεί σε ζευγάρι, όποιος τα έχει, τα έχει διπλά. Δεν υπάρχει ένα πλοκάμι, υπάρχουν δυο, αλλά και περισσότερα, π.χ. στις μέδουσες της θάλασσας.

Το tsipasblog.gr δημιουργεί πλοκάμια. Το είπαν. Τι πλοκάμια, όμως, απέφυγαν να διευκρινίσουν. Δεν έχουν όλα τα ζώα, όσα ζώα διαθέτουν, τα ίδια πλοκάμια. Και δεν κάνουν την ίδια δουλειά όλα τα πλοκάμια.

Κατ’ αρχήν τι είναι πλοκάμι. Που κυκλοφορεί σε ζευγάρι, όποιος τα έχει, τα έχει διπλά. Δεν υπάρχει ένα πλοκάμι, υπάρχουν δυο, αλλά και περισσότερα, π.χ. στις μέδουσες της θάλασσας. Και αρκετά στον αριθμό πλοκάμια και μακριά, ένα μέτρο, τρία και μακρύτερα.

Έχουμε ξεφύγει. Πλοκάμια, όχι σαν κι αυτά τα δυο που έχει επάνω στο κεφάλι του το σαλιγκάρι και δουλεύει στο παρασκήνιο, αλλά διαδικτυακά, δημιουργεί το TsipasBlog. Τα πλοκάμια του, αγγίζουν πλέον το online radio (Tsipas Radio) , αλλά και το Web TV (Tsipas TV), που προανήγγειλα την άφιξη του, ελάχιστες μόνο ώρες νωρίτερα.

Για να πάει καλά το ποδαρικό, ετοιμάζω μια πολύ δυνατή και ενδιαφέρουσα συνέντευξη, που σίγουρα θα σχολιαστεί.

 

 

Πηγή: tsipasblog.gr

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.