02/07/2020

Η Samsung ανακοίνωσε τον πρώτο οικιακό 8ΤΒ SSD

Δώστε στο PC σας τον αποθηκευτικό χώρο που του αξίζει, με τον νέο SSD δίσκο χωρητικότητας 8TB που ανακοίνωσε η Samsung για οικιακούς υπολογιστές. Ο νέος Samsung 870 QVO προσφέρει το εξαιρετικό μέγεθος των οκτώ Terabyte χωρητικότητας, με ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής στα 560MB/s and 530MB/s αντίστοιχα. Η Samsung εκτός από το μέγεθος βάζει τον πήχη ψηλά και στις επιδόσεις του, καθώς μας υπόσχεται πως ο νέος 870 QVO...

Δώστε στο PC σας τον αποθηκευτικό χώρο που του αξίζει, με τον νέο SSD δίσκο χωρητικότητας 8TB που ανακοίνωσε η Samsung για οικιακούς υπολογιστές. Ο νέος Samsung 870 QVO προσφέρει το εξαιρετικό μέγεθος των οκτώ Terabyte χωρητικότητας, με ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής στα 560MB/s and 530MB/s αντίστοιχα. Η Samsung εκτός από το μέγεθος βάζει τον πήχη ψηλά και στις επιδόσεις του, καθώς μας υπόσχεται πως ο νέος 870 QVO θα έχει 13% παραπάνω καλύτερο read speeds σε σχέση με τον 860 QVO. Ο 870 QVO θα μπορεί να αντέξει έως και 2.880 Terabyte ενεγράφης πάνω του, που ισούται με 360 formats. Βέβαια το μεγάλο ερώτημα στην νέα ναυαρχίδα της Samsung δεν είναι άλλη από την τιμή λιανικής του, κάτι που η Samsung δεν έχει αποκαλύψει ακόμα μέχρι την επερχόμενη κυκλοφορία του, τον Αύγουστο. 

Πηγή: enternity.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 2/7/2020)

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.