07/07/2020

Η εφαρμογή του Gmail για iOS υποστηρίζει το Split View χαρακτηριστικό στα iPads

Για αρκετές iOS αλλά και πλέον iPadOS εκδόσεις η Apple έκανε μεγάλες προσπάθειες έτσι ώστε να βελτιώσει το multitasking στα tablet της. Με το Split View χαρακτηριστικό έχουμε την δυνατότητα της χρήσης δύο εφαρμογών την ίδια στιγμή, και το Gmail πλέον στα iPads υποστηρίζει αυτό το χαρακτηριστικό. Η Google λοιπόν δίνει απάντηση στα παράπονα πολλών χρηστών της εφαρμογής της στα iPad...

Για αρκετές iOS αλλά και πλέον iPadOS εκδόσεις η Apple έκανε μεγάλες προσπάθειες έτσι ώστε να βελτιώσει το multitasking στα tablet της. Με το Split View χαρακτηριστικό έχουμε την δυνατότητα της χρήσης δύο εφαρμογών την ίδια στιγμή, και το Gmail πλέον στα iPads υποστηρίζει αυτό το χαρακτηριστικό.

Η Google λοιπόν δίνει απάντηση στα παράπονα πολλών χρηστών της εφαρμογής της στα iPad για την μη υποστήριξη τόσο καιρό αυτής της δυνατότητας. Αν αναλογιστεί επίσης κάποιος πως αυτό το χαρακτηριστικό έγινε διαθέσιμο από την iOS 9 πίσω το 2015 χωρίς η Google να το υποστηρίζει τότε εύλογα καταλαβαίνει κανείς την αγανάκτηση πολλών χρηστών.

Για να λειτουργήσει το εν λόγω χαρακτηριστικό θα πρέπει να δοθεί πρόσβαση συστήματος στις εφαρμογές από το “Allow Multiple Apps” — Settings > Home Screen & Dock > Multitasking — ενεργοποίηση.

Πηγή: appleworldhellas.com

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 7/7/2020)

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.