23/07/2020

Η τέλεια καταιγίδα από το διάστημα

Πολλοί άνθρωποι σαγηνεύονται να παρακολουθούν τις αστραπές να χτυπούν μέσα στην καταιγίδα. Βρίσκουν το θέαμα πραγματικά μαγικό. Το μαγικό αυτό θέαμα όμως γίνεται αληθινά εξωπραγματικό σαν βλέπεις τις αστραπές από το διάστημα. Ο αστροναύτης της NASA, Μπομπ Μπένκεν, απαθανάτισε αστραπές να πέφτουν κατά τη διάρκεια καταιγίδας από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).

Πολλοί άνθρωποι σαγηνεύονται να παρακολουθούν τις αστραπές να χτυπούν μέσα στην καταιγίδα. Βρίσκουν το θέαμα πραγματικά μαγικό. Το μαγικό αυτό θέαμα όμως γίνεται αληθινά εξωπραγματικό σαν βλέπεις τις αστραπές από το διάστημα.

Ο αστροναύτης της NASA, Μπομπ Μπένκεν, απαθανάτισε αστραπές να πέφτουν κατά τη διάρκεια καταιγίδας από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).

Στο παρακάτω βίντεο, οι κεραυνοί φωτίζουν το σκοτάδι, ξεπηδώντας ανάμεσα σε ταχύτατα κινούμενα σύννεφα, ενώ η θύελλα μαίνεται.

Το κλιπάκι έγινε viral, με τους χρήστες των social media να εκφράζουν τον θαυμασμό τους, χαρακτηρίζοντας το θέαμα εξωπραγματικό, υπνωτιστικό, κάτι που πραγματικά κόβει την ανάσα.

Παρακολουθήστε το βίντεο με τις αστραπές από το διάστημα που τράβηξε ο Αμερικανός αστροναύτης καθώς κι ένα παλαιότερο παρόμοιο βίντεο της Ευρωπαϊκής διαστημικής υπηρεσίας (ESA)

Δείτε τα βίντεο:

 

 

Πηγή: sputniknews.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 23/7/2020)

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.