21/09/2020

Κύπρος: Χειροπέδες σε 26χρονο για εμπρησμό κεραιών κινητής τηλεφωνίας

Στο πλαίσιο διερεύνησης δύο υποθέσεων που αφορούσαν απόπειρες εμπρησμών και πρόκληση κακόβουλων ζημιών σε κεραίες εταιριών τηλεπικοινωνιών [28/4/2020], στην επαρχία Λεμεσού, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός προσώπου. Πρόκειται για 26χρονο, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης δύο υποθέσεων που αφορούσαν απόπειρες εμπρησμών και πρόκληση κακόβουλων ζημιών σε κεραίες εταιριών τηλεπικοινωνιών [28/4/2020], στην επαρχία Λεμεσού, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για 26χρονο, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. O 26χρονος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο διέταξε την πενθήμερη κράτησή του. Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, η σύλληψη του υπόπτου έγινε κατορθωτή μετά από αξιολόγηση μαρτυρίων που προέκυψαν εις βάρος του.

Σε έρευνα που διεξήχθη βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μπουκάλια με εύφλεκτη ύλη, γκαζάκια υγραερίου, αριθμός σπρέι μπογιατίσματος, καθώς επίσης και διάφορα άλλα αντικείμενα και σημειώσεις.

Πηγή: politis.com.cy

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 21/9/2020)

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.