28/09/2020

Αποκλεισμός πρόσβασης σε δεκάδες ιστοσελίδες από την ΕΔΠΠΙ

Νέα απόφαση με την οποία συνεχίζεται ο αποκλεισμός πρόσβασης σε δεκάδες ελληνικές και ξένες ιστοσελίδες δημοσίευσε η Επιτροπή για τη Γνωστοποίηση Διαδικτυακής Προσβολής Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων (ΕΔΠΠΙ), που δρα κατά της πειρατείας. Η απόφαση περιλαμβάνει πασίγνωστες ελληνικές ιστοσελίδες, όπως διάφορα domains...

Νέα απόφαση με την οποία συνεχίζεται ο αποκλεισμός πρόσβασης σε δεκάδες ελληνικές και ξένες ιστοσελίδες δημοσίευσε η Επιτροπή για τη Γνωστοποίηση Διαδικτυακής Προσβολής Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων (ΕΔΠΠΙ), που δρα κατά της πειρατείας.

Η απόφαση περιλαμβάνει πασίγνωστες ελληνικές ιστοσελίδες, όπως διάφορα domains του gamato, του xrysoi, teniesonline και tenies-online, oipeirates.tv και .se, tainio-mania.co, liomenoi.com, magico.one, substv.club και substv.gr, subs4free.info.

Πηγή: topontiki.gr

 

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.