01/10/2020

Έπεσε το δίκτυο της Vodafone το απόγευμα της Τετάρτης

Σοβαρά προβλήματα αντιμετώπισαν χθες το απόγευμα Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου οι συνδρομητές της Vodafone, κυρίως στις συνδέσεις τους στο διαδίκτυο, αλλά και στην τηλεφωνία. Από νωρίς το απόγευμα, προβλήματα εντοπίζονταν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Συνδρομητές ανέφεραν αδυναμία σύνδεσης στο Διαδίκτυο και προβλήματα τόσο με την σταθερή τηλεφωνία όσο και με το δίκτυο 4G.
Σοβαρά προβλήματα αντιμετώπισαν χθες το απόγευμα Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου οι συνδρομητές της Vodafone, κυρίως στις συνδέσεις τους στο διαδίκτυο, αλλά και στην τηλεφωνία.

Από νωρίς το απόγευμα, προβλήματα εντοπίζονταν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Συνδρομητές ανέφεραν αδυναμία σύνδεσης στο Διαδίκτυο και προβλήματα τόσο με την σταθερή τηλεφωνία όσο και με το δίκτυο 4G.

Στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η Vodafone για το εκτεταμένο πρόβλημα στο δίκτυό της στην Ελλάδα ανέφερε: 

«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ταυτόχρονου κοψίματος οπτικής ίνας σε 3 διαφορετικές οδεύσεις (Βουλγαρία, Τουρκία, Σλοβενία-Κροατία), αντιμετωπίσαμε πρόβλημα σε υπηρεσίες internet σταθερής και κινητής. Έγιναν αμέσως οι απαιτούμενες τεχνικές εργασίες και το πρόβλημα σταδιακά αποκαθίσταται. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση» .
Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.