12/10/2020

Μπαίνει λουκέτο στην ΕΡΤ Sports;

Θα ενσωματωθεί στην υπηρεσία ERTFLIX

Γράφτηκε από: N.D

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη Real News, τον επόμενο μήνα η ΕΡΤ Sports θα σταματήσει να εκπέμπει στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση και θα συγχωνευτεί με τα υπόλοιπα κανάλια της ΕΡΤ, απελευθερώνοντας έτσι τον HD δίαυλο που κατέχει από το 2018.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη Real News, τον επόμενο μήνα η ΕΡΤ Sports θα σταματήσει να εκπέμπει στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση και θα συγχωνευτεί με τα υπόλοιπα κανάλια της ΕΡΤ, απελευθερώνοντας έτσι τον HD δίαυλο που κατέχει από το 2018. Συγκεκριμένα, οι αναμετρήσεις της Basket League και της Super League 2 θα προβάλλονται στο εξής από την ΕΡΤ3, που θα μετατρέπεται σε «ΕΡΤ3 Sports» κατά τη διάρκειά τους, ενώ οι αγώνες μεγάλου εθνικού ενδιαφέροντος και η Formula 1 θα «μετακομίσουν» στην ΕΡΤ1.

Το δημόσιο αθλητικό κανάλι μετά την απόσυρσή του από τους τηλεοπτικούς δέκτες θα γίνει κανάλι streaming στο ERTFLIX. Στόχος των διοικούντων της ΕΡΤ, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, είναι η ενίσχυση της τηλεθέασης των τριών βασικών καναλιών της με το αθλητικό πρόγραμμα που έχει τώρα η ΕΡΤ Sports, όπως γινόταν πριν το 2018. Ήδη, πάντως, στο microsite του ert.gr για τα προγράμματα η ΕΡΤ Sports δεν βρίσκεται δίπλα με την ΕΡΤ1, την ΕΡΤ2 και την ΕΡΤ3, όπως γινόταν μέχρι τώρα...

e-tetradio.gr

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.