19/10/2020

Έφτασε η πρώτη οθόνη χωρικής πραγματικότητας από τη Sony

Η Sony πρωτοπορεί και βγάζει στην αγορά την πρώτη οθόνη χωρικής πραγματικότητας που είναι ό,τι κοντινότερο σε μια ολογραφική οθόνη. Η 15,6 ιντσών, ανάλυσης 4K, ολογραφική οθόνη που κυκλοφόρησε η Sony αναμένεται να κοστίζει περίπου 5.000 δολάρια (4.200 ευρώ) και θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβρη. Σύμφωνα με τη Sony, η οθόνη χωρικής πραγματικότητας...

Η Sony πρωτοπορεί και βγάζει στην αγορά την πρώτη οθόνη χωρικής πραγματικότητας που είναι ό,τι κοντινότερο σε μια ολογραφική οθόνη.

Η 15,6 ιντσών, ανάλυσης 4K, ολογραφική οθόνη που κυκλοφόρησε η Sony αναμένεται να κοστίζει περίπου 5.000 δολάρια (4.200 ευρώ) και θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβρη.

Σύμφωνα με τη Sony, η οθόνη χωρικής πραγματικότητας (Spatial Reality Display) συνδυάζει μια κάμερα εντοπισμού προσώπου και ματιών.

Με τη βοήθεια φακών ρυθμισμένων με υψηλή ακρίβεια κι αλγόριθμων που λειτουργούν σε πραγματικό χρόνο, η ολογραφική εικόνα είναι καθαρότερη από οποιοδήποτε άλλο μόνιτορ.

Η εταιρεία προτείνει τουλάχιστον έναν επεξεργαστή Intel Core i7-9700K και μια κάρτα γραφικών Nvidia GeForce RTX 2070 Super και πάνω για να λειτουργήσει η οθόνη, που συνοδεύεται από ηχεία 2.1.

Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν τον Νοέμβρη από τον ιστότοπο της εταιρείας, ενώ όποιος το επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί εδώ για να παρακολουθήσει μια εικονική παρουσίαση, στις 22 Οκτώβρη

 

 

Πηγή:  sputniknews.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 19/10/2020)

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.