29/10/2020

Η Νότια Αφρική θέλει τον δικό της ευρυζωνικό δορυφόρο

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής υποστηρίζει κινήσεις για την κατασκευή και εκτόξευση του δικού της δορυφόρου για ευρυζωνικές συνδέσεις και πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η πρόταση περιλαμβάνεται σε μια έκθεση της μελέτης «Africa in Focus 2020» με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Brookings και της Τέταρτης Βιομηχανικής Επιτροπής του (4IR).
Η κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής υποστηρίζει κινήσεις για την κατασκευή και εκτόξευση του δικού της δορυφόρου για ευρυζωνικές συνδέσεις και πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Η πρόταση περιλαμβάνεται σε μια έκθεση της μελέτης «Africa in Focus 2020» με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Brookings και της τέταρτης βιομηχανικής επιτροπής του (4IR).

Ο πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Cyril Ramaphosa έχει ήδη εγκρίνει την ιδέα και λέει ότι θα ωφελήσει ολόκληρη την περιοχή της Νότιας Αφρικής, συμπεριλαμβανομένων της Μποτσουάνα, της Ζιμπάμπουε και του Λεσότο.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν απτές προτάσεις για το εάν αυτό θα ήταν ένα κυβερνητικό σύστημα ή θα αφεθεί στην ιδιωτική πρωτοβουλία.

Η Νότια Αφρική εξυπηρετείται ήδη από διάφορους δορυφορικούς φορείς που παρέχουν δορυφορική συνδεσιμότητα.

Πηγή: advanced-television.com
Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.