02/11/2020

Η Sony εξαγοράζει την υπηρεσία anime streaming Crunchyroll έναντι €820 εκατ.

Σε μια σπουδαία εξαγορά ετοιμάζεται να προχωρήσει η Sony, καθώς πληροφορίες που έρχονται από την Ιαπωνία κάνουν λόγο για κατάθεση πρότασης ύψους 100 δισ. yen (περίπου €820 εκατ.) για να πάρει στα χέρια της την Crunchyroll, μια δημοφιλή ιστοσελίδα streaming για anime ταινίες και σειρές. Η Crunchyroll ιδρύθηκε το 2006, εδρεύει στο San Francisco και ανήκει...

Σε μια σπουδαία εξαγορά ετοιμάζεται να προχωρήσει η Sony, καθώς πληροφορίες που έρχονται από την Ιαπωνία κάνουν λόγο για κατάθεση πρότασης ύψους 100 δισ. yen (περίπου €820 εκατ.) για να πάρει στα χέρια της την Crunchyroll, μια δημοφιλή ιστοσελίδα streaming για anime ταινίες και σειρές.

Η Crunchyroll ιδρύθηκε το 2006, εδρεύει στο San Francisco και ανήκει στον “στόλο” της AT&T από το 2018, παρόλα αυτά, η τελευταία αναμένεται ότι θα αποδεχτεί την πρόταση της Sony. Η υπηρεσία διαθέτει περισσότερα από 70 εκατ. μέλη σε 200 χώρες, με τα 3 εκατ. εξ αυτών να πληρώνουν premium συνδρομή.

Να σημειωθεί ότι η Sony είναι ήδη ιδιοκτήτρια της Funimation, διανομέας ταινιών anime στις ΗΠΑ, και με την εξαγορά της Crunchyroll θα προσθέσει περισσότερους από 1000 τίτλους στον κατάλογο της. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη που θα αλλάξει αρκετά το τοπίο και στις άλλες υπηρεσίες streaming που προσφέρουν περιεχόμενο anime (π.χ. Netflix).

Πηγή:  techgear.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 2/11/2020)

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.