16/11/2020

Τον Φεβρουάριο η εκτόξευση του ρωσικού δορυφόρου Arktika-M που θα παρακολουθεί το Αρκτικό κλίμα

Πηγή της ρωσικής διαστημική βιομηχανίας αποκάλυψε πότε θα γίνει η εκτόξευση του δορυφόρου Arktika-M που θα παρακολουθεί το Αρκτικό κλίμα. Για τον δορυφόρο Arktika-M που θα εκτοξεύσει η Ρωσία και θα παρακολουθεί το κλίμα και το περιβάλλον της Αρκτικής, μίλησε στο πρακτορείο Sputnik πηγή της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας.

Πηγή της ρωσικής διαστημική βιομηχανίας αποκάλυψε πότε θα γίνει η εκτόξευση του δορυφόρου Arktika-M που θα παρακολουθεί το Αρκτικό κλίμα.

Για τον δορυφόρο Arktika-M που θα εκτοξεύσει η Ρωσία και θα παρακολουθεί το κλίμα και το περιβάλλον της Αρκτικής, μίλησε στο πρακτορείο Sputnik πηγή της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την πηγή η εκτόξευση θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2021.

Τον Οκτώβριο, εκπρόσωπος της ρωσικής διαστημικής εταιρείας Roscosmos είχε δηλώσει στο πρακτορείο πως, η έναρξη του Arktika-M είχε καθυστερήσει μέχρι το 2021 λόγω της ανάγκης για πρόσθετους ελέγχους.

«Η εκτόξευση του πυραύλου μεταφοράς Soyuz-2.1b με τον ενισχυτή Frigate και τον πρώτο δορυφόρο Arktika-M από το κοσμοδρόμιο Μπαϊκονούρ προγραμματίζεται για τις 28 Φεβρουαρίου», ανέφερε η πηγή.

Πηγή:  sputniknews.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 16/11/2020)

Κατηγορία News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.