Skip to main content
1 Δεκεμβρίου 2020 12:31

Δεκέμβριος στο Netflix: Ταινίες και σειρές!

e2f011488740210e6af6d316bb822f98 XL 55ab4550

To Netflix κλείνει την χρονιά με γιορτινές ταινίες και αρκετά νέα προγράμματα, μεταξύ των οποίων τέσσερις πολυαναμενόμενες ταινίες. Αρχικά, θα πούμε το τελευταίο μας αντίο στο “Chilling Adventures of Sabrina”, που στο τέλος του μήνα θα προβάλει την τέταρτη και τελευταία σεζόν του. Το κενό καλύπτουν κάμποσες νέες σειρές αυτόν τον μήνα, μεταξύ των οποίων…

To Netflix κλείνει την χρονιά με γιορτινές ταινίες και αρκετά νέα προγράμματα, μεταξύ των οποίων τέσσερις πολυαναμενόμενες ταινίες. Αρχικά, θα πούμε το τελευταίο μας αντίο στο “Chilling Adventures of Sabrina”, που στο τέλος του μήνα θα προβάλει την τέταρτη και τελευταία σεζόν του. Το κενό καλύπτουν κάμποσες νέες σειρές αυτόν τον μήνα, μεταξύ των οποίων το “Selena: The Series” και το “Bridgerton” στα δράματα και το “Alice in Borderland” στην επιστημονική φαντασία.

Πρωταγωνιστές του Δεκεμβρίου όμως είναι οι νέες ταινίες της υπηρεσίας με πρώτο πρώτο το “Mank” του David Fincher να ανοίγει τον μήνα, λίγο πιο μετά τις μεταφορές δύο θεατρικών – το “The Prom” από τον Ryan Murphy και το “Ma Rainey’s Black Bottom”, την τελευταία ταινία του Chadwick Boseman, και τέλος, το “Midnight Sky” με τον George Clooney.

Ρίξτε μια ματιά στις σημαντικότερες κυκλοφορίες του μήνα με τα trailers τους παρακάτω ή συνοπτικά στη γκάλερι:

Mank // Μανκ (4 Δεκεμβρίου) – Ταινία
Το Χόλιγουντ της δεκαετίας του ’30 επαναπροσδιορίζεται μέσα από τη ματιά του καυστικού κοινωνικού σχολιαστή και αλκοολικού σεναριογράφου Herman J. Mankiewicz που παλεύει να ολοκληρώσει το σενάριο της ταινίας Citizen Kane του Orson Welles.

Selena: The Series // Σελίνα: Η Σειρά (4 Δεκεμβρίου) – Νέα Σειρά
Πριν αναδειχθεί βασίλισσα της μεξικανοαμερικανικής μουσικής, η Selena Quintanilla ήταν ένα μικρό κορίτσι από το Τέξας με μεγάλα όνειρα και σπουδαία φωνή. Η σειρά ακολουθεί την πορεία της από τη συμμετοχή σε μικρές συναυλίες μέχρι την ανάδειξη στην πιο επιτυχημένη Λατίνα καλλιτέχνιδα όλων των εποχών, καθώς και τη σκληρή δουλειά και τις θυσίες χρόνων που χρειάστηκε να κάνει η οικογένεια Quintanilla μαζί της.

Alice in Borderland // Αλίκη στη Χώρα των Εσχάτων (10 Δεκεμβρίου) – Νέα Σειρά
Ο Arisu —ένας νωθρός, άνεργος νέος, πωρωμένος με τα βιντεοπαιχνίδια— βρίσκεται ξαφνικά σε ένα παράξενο, έρημο Τόκιο, στο οποίο ο ίδιος και οι φίλοι του πρέπει να διαγωνίζονται σε επικίνδυνα παιχνίδια για να επιβιώσουν. Σε αυτόν τον παράξενο κόσμο, ο Arisu γνωρίζει την Usagi, μια νεαρή κοπέλα που έρχεται αντιμέτωπη με τα παιχνίδια μόνη της. Μαζί, αναλαμβάνουν να ξετυλίγουν το ένα μυστήριο μετά το άλλο, ρισκάροντας τη ζωή τους και αντιμετωπίζοντας ό,τι σημαίνει ζωή. Βασίζεται σε ένα θρίλερ μάνγκα επιβίωσης (που εκδόθηκε αρχικά από τη Weekly Shonen Sunday S / Weekly Shonen Sunday) του HARO ASO.

Canvas // Καμβάς (11 Δεκεμβρίου) – Ταινία
Η ταινία Καμβάς αφηγείται την ιστορία ενός παππού, ο οποίος, μετά από μια οδυνηρή απώλεια, παίρνει την κάτω βόλτα και χάνει τη δημιουργική του έμπνευση. Μετά από χρόνια, αποφασίζει να αντικρίσει ξανά το καβαλέτο του και να ξαναπιάσει το πινέλο… αλλά δεν μπορεί να το κάνει μόνος του.

The Prom (11 Δεκεμβρίου) – Ταινία
Η Dee Dee Allen (Meryl Streep) και ο Barry Glickman (James Corden) είναι σταρ του θεάτρου στη Νέα Υόρκη που βρίσκονται αντιμέτωποι με μια δύσκολη κατάσταση: η ακριβή νέα τους παράσταση στο Μπρόντγουεϊ είναι μεγάλη αποτυχία και έχει καταστρέψει τις καριέρες τους. Παράλληλα, στη μικρή πόλη της Ιντιάνα, η μαθήτρια Emma Nolan βιώνει έναν τελείως διαφορετικό πόνο: παρά τη στήριξη του διευθυντή του σχολείου (Keegan-Michael Key), η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων (Kerry Washington) της έχει απαγορεύσει να πάει στον χορό αποφοίτησης με συνοδό τη φίλη της, την Alyssa. Όταν η Dee Dee και ο Barryαποφασίζουν ότι το αδιέξοδο της Emma είναι η ιδανική αφορμή για να βελτιώσουν τη δημόσια εικόνα τους, βγαίνουν στον δρόμο μαζί με την Angie (Nicole Kidman) και τον Trent (Andrew Rannells), ένα άλλο ζευγάρι κυνικών ηθοποιών που προσπαθεί να ανέλθει επαγγελματικά. Ξαφνικά όμως η εγωκεντρική ακτιβιστική δράση των τεσσάρων σελέμπριτι γυρίζει μπούμερανγκ και ανατρέπει τις ζωές τους, τη στιγμή που προσπαθούν να χαρίσουν στην Emma μια βραδιά για να γιορτάσει στ’ αλήθεια αυτό που πραγματικά είναι. Σε σκηνοθεσία Ryan Murphy μια εντυπωσιακή, μεγαλόψυχη κινηματογραφική μεταφορά του βραβευμένου, υποψήφιου για Tony μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ.

Tiny Pretty Things (14 Δεκεμβρίου) – Νέα Σειρά
Βασισμένο στο βιβλίο των Sona Charaipotra και Dhonielle Clayton και με φόντο τον κόσμο μιας ελίτ ακαδημίας μπαλέτου, το Tiny Pretty Things περιγράφει την άνοδο και την πτώση νέων που ζουν μακριά από τα σπίτια τους και ακροβατούν ανάμεσα στην υπεροχή και την καταστροφή. Ως η μοναδική ελίτ σχολή χορού στο Σικάγο, η Σχολή Μπαλέτου Άρτσερ λειτουργεί και ως σχολείο για τη διάσημη ομάδα χορού της πόλης, τη City Works Ballet. Η Σχολή Άρτσερ είναι μια όαση για κάθε λογής χορευτές: πλούσιους και φτωχούς, από τον Βορρά ή τον Νότο και από διαφορετικά υπόβαθρα. Ωστόσο, όλοι έχουν ένα κοινό ταλέντο και πάθος για τον χορό, μια πίστη στην έννοια της κοινότητας… και, όσον αφορά τα όνειρά τους, καμιά εναλλακτική.

Ma Rainey’s Black Bottom // Η Θρυλική Μα Ρέινι (18 Δεκεμβρίου ) – Ταινία
Η ένταση και η θερμοκρασία ανεβαίνουν κατά τη διάρκεια μιας απογευματινής ηχογράφησης στο Σικάγο της δεκαετίας του ’20, καθώς οι μουσικοί μιας μπάντας περιμένουν την πρωτοποριακή καλλιτέχνιδα, τη θρυλική “μητέρα του μπλουζ”, Ma Rainey (Viola Davis). Φτάνοντας τελικά στην ηχογράφηση, η ατρόμητη, δυναμική Μα ξεκινά έναν καβγά με τον λευκό μάνατζέρ της και παραγωγό για τον έλεγχο που ασκεί στη μουσική της. Καθώς οι μουσικοί της μπάντας περιμένουν στο κλειστοφοβικό δωμάτιο για πρόβες, ο φιλόδοξος τρομπετίστας Levee (Chadwick Boseman) -που του αρέσει η κοπέλα της Ma και είναι αποφασισμένος να αφήσει το όνομά του στη βιομηχανία της μουσικής- αρχίζει να εξαπολύει στους υπόλοιπους μουσικούς αποκαλυπτικές αλήθειες που θα αλλάξουν για πάντα τη ζωή τους. Είναι μια διασκευή του θεατρικού έργου του βραβευμένου με δύο Pulitzer, Όγκαστ Ουίλσον, και εξυμνεί τη μεταμορφωτική δύναμη του μπλουζ και των καλλιτεχνών που αρνήθηκαν να επιτρέψουν στις κοινωνικές προκαταλήψεις να καθορίσουν την αξία τους.

Midnight Sky // Ο Ουρανός του Μεσονυχτίου (23 Δεκεμβρίου) – Ταινία
Σε αυτήν τη μετα-αποκαλυπτική ιστορία, ο Augustine (George Clooney), ένας επιστήμονας που έχει παραμείνει μόνος στην Αρκτική, αγωνίζεται να αποτρέψει την επιστροφή της Sully (Felicity Jones) και άλλων αστροναυτών πίσω σε μια μυστηριώδη παγκόσμια καταστροφή. Ο Clooney σκηνοθετεί τη διασκευή του αναγνωρισμένου μυθιστορήματος “Good Morning, Midnight” της Lily Brooks-Dalton, στην οποία συμπρωταγωνιστούν οι David Oyelowo, Kyle Chandler, Demián Bichir, Tiffany Boone.

Bridgerton // Μπρίτζερτον (25 Δεκεμβρίου) – Νέα Σειρά
Από τη Shondaland και τον δημιουργό Chris Van Dusen, το Μπρίτζερτον έχει κεντρική ηρωίδα την Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), τη μεγαλύτερη κόρη της πανίσχυρης οικογένειας Bridgerton, η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα στην ανταγωνιστική αγορά για νύφες της λονδρέζικης αντιβασιλείας. Ελπίζοντας ότι θα ακολουθήσει το παράδειγμα των γονιών της και θα βρει ένα ταίρι από αληθινό έρωτα, οι προοπτικές της Daphne είναι στην αρχή φαινομενικά αξεπέραστες. Ωστόσο, όταν ο μεγαλύτερος αδελφός της αρχίζει να αποκλείει όλους του πιθανούς της μνηστήρες, τα σκάνδαλα της υψηλής κοινωνίας που έχει καταγεγραμμένα η μυστηριώδης Lady Whistledown λειτουργούν συκοφαντικά για την Daphne. Εδώ εισέρχεται και ο ελκυστικός και επαναστάτης Δούκας του Χάστινγκς (Regé-Jean Page), αφοσιωμένος εργένης και το κελεπούρι της σεζόν για τις μαμάδες των ντεμπιτάντ. Παρόλο που δηλώνουν ότι δεν θέλουν τίποτα από αυτά που έχει να προσφέρει ο άλλος, η ερωτική τους έλξη είναι αδιαμφισβήτητη και προκαλεί αναστάτωση, καθώς μπλέκουν σε μια ολοένα και πιο δυνατή εγκεφαλική μάχη, αντιμετωπίζοντας παράλληλα τις κοινωνικές προσδοκίες για το μέλλον τους.Μια ρομαντική, πανέξυπνη σειρά γεμάτη σκάνδαλα για τη διαχρονικότητα της παντοτινής φιλίας, για τις οικογένειες που βρίσκουν τον δρόμο τους και για την αναζήτηση ενός έρωτα που υπερνικά τα πάντα.

Transformers: War For Cybertron Trilogy: Chapter 2: Earthrise (30 Δεκεμβρίοο) – Σειρά
Ενώ ο Optimus Prime και τα Autobots ψάχνουν για απανήσεις στο βαθύ διάστημα, ανακαλύπτουν τους δημιουργούς τους που καταλήγουν να είναι ένας ισχυρότερος αντίπαλος από τα Decepticons.

Equinox (30 Δεκεμβρίου) – Νέα Σειρά
Η Anna είναι μόνο 10 χρονών το έτος 1999, όταν μια τάξη τελειόφοιτων μαθητών εξαφανίζεται ανεξήγητα χωρίς να αφήσει ίχνη. Η Anna, που ήταν φίλη με ένα από τα θύματα, μετά από την εξαφάνιση υποφέρει από ψυχολογικά τραύματα και φρικτά οράματα. Το 2020, η Anna ζει ήρεμα με την οικογένειά της, όταν ξαφνικά οι εφιάλτες επιστρέφουν και αρχίζουν να τη βασανίζουν. Όταν ο μοναδικός επιζών από το 1999 πεθαίνει μυστηριωδώς, η Anna, αποφασισμένη να μάθει τι συνέβη στην τάξη, ανακαλύπτει μια σκοτεινή και δυσάρεστη αλήθεια που σχετίζεται με την ίδια κατά τρόπο που ποτέ δεν θα μπορούσε να φανταστεί.

Chilling Adventures of Sabrina Season 4 (31 Δεκεμβρίου) – Τελευταία Σεζόν Σειράς
Η 4η σεζόν θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια και θα δούμε τους Eldritch Terrors να πέφτουν στο Greendale. Η ομάδα θα πρέπει να πολεμήσει κάθε έναν από αυτούς, μεταξύ άλλων τους The Weird, The Returned και The Darkness, πριν την άφιξη του The Void, ο οποίος είναι “το τέλος των πάντων”. Ενώ προετοιμάζονται για πόλεμο, με τη βοήθεια του Fright Club, ο Nick θα προσπαθήσει να κερδίσει και πάλι την καρδιά της Sabrina πριν να είναι πολύ αργά. Η σειρά θα ολοκληρωθεί με ένα “ανατριχιαστικό, σέξι και υπερφυσικό φινάλε”.

Πηγή: gr.ign.com

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4 modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ε...
  • ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    Το ICY BOX IB-HUB1439-LAN είναι μια πρακτική και εύχρηστη συσκευή, ιδανική για χρήση στο γραφείο, στο σπίτι, ακόμα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίν...
  • V-Tech Z23

    V-Tech Z23

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει νέα παραλαβή του mini modulator V-Tech Z23, ο οποίος ήταν σε έλλειψη. Πρόκειται για έναν μικρού μεγέθους ψηφιακό Full HD διαμορφωτή μονού καναλιού, ο οποίος ενσωματ...
  • Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Τα δορυφορικά κάτοπτρα της ΛΥΡΑ, έκτος από τα υψηλής ποιότητας τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν (αντοχή σε ισχυρές ανεμοπιέσεις – μέχρι 190km/h) και τα κορυφαίας κατασκευής υλικά τους, έρχοντα...
  • Ekselans SWG 24 L2

    Ekselans SWG 24 L2

    Μεταξύ των πολυάριθμων προϊόντων της Ekselans, το SWG 24 L2 είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο managed switch με 24x θύρες Gigabit Ethernet και 4x θύρες SFP (Small Form-factor Pluggable). Ένα managed sw...
  • D-Link DWA-182

    D-Link DWA-182

    Το DWA-182 Wireless AC1300 MU-MIMO Wi-Fi USB Adapter παρέχει υψηλότερες ασύρματες ταχύτητες από ποτέ, προσφέροντας ισχυρή τεχνολογία Wireless AC στον σταθερό ή τον φορητό υπολογιστή σας. Με ενσωμα...
  • Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει η ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές διανομής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων σε ξενοδοχεία, στάδια, νοσοκομεία, κρουαζιερόπλοια, ενοικιαζόμεν...
  • Emme Esse 87435

    Emme Esse 87435

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του Emme Esse 87435. Πρόκειται για ένα ψηφιακό modulator που λαμβάνει ένα HDMI σήμα από δορυφορικό / επίγειο δέκτη, DVD player, κάμερα ασφαλείας ή οποι...
  • Ekselans CPE 1200-OLP

    Ekselans CPE 1200-OLP

    Η Ekselans διαθέτει – μεταξύ άλλων – πλήρη γκάμα Access Points για κάθε είδους οικιακή ή επαγγελματική εφαρμογή. Ένα από τα αξιόλογα Access Points της Ekselans είναι το CPE 1200-OLP, το οποίο υποσ...
  • Nedis SFIND100BK

    Nedis SFIND100BK

    Συνδέστε τον μετρητή με ένα LNB και έναν δορυφορικό δέκτη και βρείτε την κατάλληλη θέση / γωνία για το κάτοπτρό σας, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει οθόνη αναλογικής ένδειξης με οπίσθιο φωτισμό. Επιπ...
  • Kathrein MS & MP series

    Kathrein MS & MP series

    Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των σειρών ερμαρίων - ντουλαπιών MS και MP της γερμανικής Kathrein. Η σειρά MS περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ερμάρια - ντουλάπια τοποθέτησης και σ...
  • Engel MV7400

    Engel MV7400

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του HDMI switch Engel MV7400. Πρόκειται για έναν διαχωριστή HDMI σημάτων από 4 εισόδους σε 1 έξοδο, με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p. Είναι συμβατό με ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...