09/12/2020

Το τμήμα Multimedia της Ikusi και η Triax δημιουργούν μία νέα από κοινού εταιρεία

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Το τμήμα Multimedia της Ikusi και η Triax υπέγραψαν συμφωνία για να επισημοποιήσουν τη συγχώνευση τους μέσω μιας κοινοπραξίας με συμμετοχή 50%. Η νέα εταιρεία, η οποία θα εδρεύει στο Hornsyld της Δανίας, θα συνδυάσει τις γνώσεις, τις εμπειρίες και την ανάπτυξη και των δύο εταιρειών, η οποία θα ενισχύσει την ηγετική τους θέση στην Ευρώπη στη λήψη, επεξεργασία και διανομή σημάτων τηλεόρασης, ήχου, βίντεο και δεδομένων

Το τμήμα Multimedia της Ikusi και η Triax υπέγραψαν συμφωνία για να επισημοποιήσουν τη συγχώνευση τους μέσω μιας κοινοπραξίας με συμμετοχή 50%. Η νέα εταιρεία, η οποία θα εδρεύει στο Hornsyld της Δανίας, θα συνδυάσει τις γνώσεις, τις εμπειρίες και την ανάπτυξη και των δύο εταιρειών, η οποία θα ενισχύσει την ηγετική τους θέση στην Ευρώπη στη λήψη, επεξεργασία και διανομή σημάτων τηλεόρασης, ήχου, βίντεο και δεδομένων.

Με έδρα, βάση παραγωγής, Έρευνα και Ανάπτυξη (R&D) στο Hornsyld της Δανίας, η Triax είναι ένας παγκόσμιος πάροχος προϊόντων και λύσεων για τη λήψη και διανομή σημάτων βίντεο, ήχου και δεδομένων. Η εταιρεία λειτουργεί παγκοσμίως με εννέα θυγατρικές και διανομείς σε περισσότερες από 60 χώρες.

Το τμήμα Multimedia της Ikusi, το οποίο αντιπροσωπεύει το 7% του κύκλου εργασιών της εταιρείας, προσφέρει καινοτόμες και υψηλής τεχνολογίας λύσεις για τη λήψη, επεξεργασία και διανομή οπτικοακουστικού ψηφιακού περιεχομένου, εστιάζοντας στην παροχή λύσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας σε πελάτες B2B στο πλαίσιο των «λύσεων με το κλειδί στο χέρι».  Η εταιρεία εδρεύει στο Σαν Σεμπαστιάν και δραστηριοποιείται κυρίως στην Ευρώπη και την Ασία-Ειρηνικό.

diariovasco.com

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.