09/12/2020

Η γερμανική πλατφόρμα δημοπρασιών 1-2-3.tv ανανέωσε το συμβόλαιο μετάδοσης της με την SES Germany

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η γερμανική πλατφόρμα δημοπρασιών 1-2-3.tv ανανέωσε τη συνεργασία της με τη SES Germany. Με τη νέα συμφωνία, το 1-2-3.tv εξασφάλισε μακροπρόθεσμα χωρητικότητα για τη μετάδοση των τηλεοπτικών προγραμμάτων της σε ποιότητα SD και HD σε δορυφόρο SES ASTRA στις 19,2 μοίρες ανατολικά. Το κανάλι HD από 1-2-3.tv μπορεί ακόμα να ληφθεί...
Η γερμανική πλατφόρμα δημοπρασιών 1-2-3.tv ανανέωσε τη συνεργασία της με τη SES Germany. Με τη νέα συμφωνία, το 1-2-3.tv εξασφάλισε μακροπρόθεσμα χωρητικότητα για τη μετάδοση των τηλεοπτικών προγραμμάτων της σε ποιότητα SD και HD σε δορυφόρο SES ASTRA στις 19,2 μοίρες ανατολικά. Το κανάλι HD από 1-2-3.tv μπορεί ακόμα να ληφθεί στη συχνότητα 10,803 MHz, ενώ το κανάλι SD μεταδίδεται σε πρότυπο MPEG-2 στη συχνότητα 12,460 MHz. Το 1-2-3.tv είναι η κορυφαία πλατφόρμα δημοπρασιών της Γερμανίας, με περισσότερους από 2 εκατομμύρια εγγεγραμμένους πελάτες μέσω τηλεόρασης, διαδικτύου και μέσω εφαρμογής.

Εκτός από τη μετάδοση μέσω δορυφόρου, το 1-2-3.tv βασίζεται στη λύση SES "Satellite and OTT in sync" προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι καθυστερήσεις για τους διαδικτυακούς θεατές. Η λύση της SES συγχρονίζει την OTT και τη δορυφορική τηλεόραση, διασφαλίζοντας έτσι ότι οι καταναλωτές που παρακολουθούν το 1-2-3.tv στο Διαδίκτυο έχουν τώρα τις ίδιες ευκαιρίες να συμμετάσχουν σε ζωντανές δημοπρασίες με τους καταναλωτές που παρακολουθούν μέσω δορυφορικής τηλεόρασης.
Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.