13/01/2021

Η TCL παρουσίασε μία επεκτεινόμενη οθόνη 17 ιντσών στην CES 2021

Οι επεκτεινόμενες οθόνες φαίνεται πως θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το 2021, αφού πέρα από την LG και η TCL έκανε tease μία τέτοια τεχνολογία. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε μετά το 14ο λεπτό μία OLED οθόνη που ξετυλίγεται σαν πάπυρος και φτάνει τις 17 ίντσες, απεικονίζοντας ένα χάρτη και άλλες πληροφορίες...

Οι επεκτεινόμενες οθόνες φαίνεται πως θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το 2021, αφού πέρα από την LG και η TCL έκανε tease μία τέτοια τεχνολογία. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε μετά το 14ο λεπτό μία OLED οθόνη που ξετυλίγεται σαν πάπυρος και φτάνει τις 17 ίντσες, απεικονίζοντας ένα χάρτη και άλλες πληροφορίες και θυμίζοντας λίγο ταινίες επιστημονικής φαντασίας.


Η οθόνη προσφέρει 100% χρωματική παλέτα και μπορεί να ενσωματωθεί σε τηλεοράσεις, κινητές συσκευές και άλλα. Ακόμα και αν το ίδιο το προϊόν που βλέπουμε δε φτάσει στην αγορά, η τεχνολογία αυτή έχει πολλές εφαρμογές.

Πηγή:  unboxholics.com

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 13/1/2021)

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.