18/01/2021

Η Apple TV+ κοινοποίησε το επίσημο trailer για την ταινία ‘Cherry’

Είχαμε μια αργή πορεία προς την επίσημη κυκλοφορία της επερχόμενης δραματικής ταινίας με την ονομασία Cherry αλλά πλέον είμαστε κοντά. Πριν την επίσημη πρεμιέρα της έχουμε το trailer. H Apple TV+ λοιπόν υπηρεσία κοινοποίησε το επίσημο trailer της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Tom Holland (Spider-Man: Far From Home) και την Ciara Bravo...

Είχαμε μια αργή πορεία προς την επίσημη κυκλοφορία της επερχόμενης δραματικής ταινίας με την ονομασία Cherry αλλά πλέον είμαστε κοντά. Πριν την επίσημη πρεμιέρα της έχουμε το trailer.

H Apple TV+ λοιπόν υπηρεσία κοινοποίησε το επίσημο trailer της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Tom Holland (Spider-Man: Far From Home) και την Ciara Bravo (Small Engine Repair). Η ταινία εστιάζει στον χαρακτήρα του Holland που υποδύεται έναν στρατιώτη με μια μη διαγνωσμένη PTSD ασθένεια και το σκοτεινό μονοπάτι που θα ακολουθήσει. Σκηνοθετικά έχουμε τους αδελφούς Russo μετά την δουλειά τους στο Avengers: Endgame.


Η ταινία θα κάνει επίσημη πρεμιέρα σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις 26 Φεβρουαρίου και κατόπιν θα γίνει διαθέσιμη αποκλειστικά στην Apple TV+ υπηρεσία στις 12 Μαρτίου του 2021.

Πηγή:  appleworldhellas.com

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 18/1/2021)

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.