22/01/2021

Η λύση για το χειριστήριο του Apple TV (concept)

Δεν αποτελεί μυστικό πως το Apple TV Siri χειριστήριο δεν είναι το καλύτερο αξεσουάρ της Apple και επίσης η εργονομία του είναι αρκετά προβληματική. Είναι δύσκολο κάποιος να το εντοπίσει στο σκοτάδι και εύκολα μπορεί κάποιος να μπερδέψει τα κουμπιά του. Έτσι πολλοί χρήστες για να χειριστούν το Apple TV...

Δεν αποτελεί μυστικό πως το Apple TV Siri χειριστήριο δεν είναι το καλύτερο αξεσουάρ της Apple και επίσης η εργονομία του είναι αρκετά προβληματική. Είναι δύσκολο κάποιος να το εντοπίσει στο σκοτάδι και εύκολα μπορεί κάποιος να μπερδέψει τα κουμπιά του. Έτσι πολλοί χρήστες για να χειριστούν το Apple TV χρησιμοποιούν είτε την εφαρμογή του iPhone είτε ακόμη το Appe Watch του.

Το 9to5Mac παρουσιάζει ένα concept που βασίζεται στο γεγονός πως η Apple θα μπορούσε να παρουσιάσει ένα multitouch χειριστήριο και για αυτό τον σκοπό μεταμορφώσανε ένα 7ης γενιάς iPod Touch σε κάτι τέτοιο με μια νέα διεπαφή για τον χρήστη.

Δείτε αυτό το ενδιαφέρον concept παρακάτω:

S4 44mm Siri Watch Face Copy 13 1

 

S4 44mm Siri Watch Face Copy 15

 

Πηγή:   appleworldhellas.com

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 22/1/2021)

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.