Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 186
tech 2024 03 28 at 08 26 58 TM 477
SECURITY REPORT 148
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

28 Μαρτίου 2024 10:15
25 Ιανουαρίου 2021 13:39

Φεβρουάριος στο Netflix

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F04%2Feec560278bbe63b5adc1545947548c39 XL

Το Netflix ανακοίνωσε το πρόγραμμα του Φεβρουαρίου για να μάθουμε με ποιες σειρές θα «κολλήσουμε» και πάλι, αλλά και μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ταινίες, που θα συμπληρώσουν τα κενά. Απ’ τις πρωτότυπες παραγωγές του Netflix ξεχωρίζει το News of the World με τον Tom Hanks, το Malcolm & Marie με πρωταγωνιστή τον John David Washington…

Το Netflix ανακοίνωσε το πρόγραμμα του Φεβρουαρίου για να μάθουμε με ποιες σειρές θα «κολλήσουμε» και πάλι, αλλά και μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ταινίες, που θα συμπληρώσουν τα κενά.

Απ’ τις πρωτότυπες παραγωγές του Netflix ξεχωρίζει το News of the World με τον Tom Hanks, το Malcolm & Marie με πρωταγωνιστή τον John David Washington (Tenet, BlacKkKlansman), η περιπέτεια Red Dot και το I Care A Lot με τη Rosamund Pike (Gone Girl, Pride & Prejudice). Από σειρές του Netflix, τον Φεβρουάριο έρχεται το νέο Firefly Lane με την Katherine Heigl, το θρίλερ μυστηρίου Behind Her Eyes, η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας Tribes of Europa και άλλα πολλά. Φυσικά, απ’ τα νέα ντοκιμαντέρ ξεχωρίζει αυτό για τον Pelé, ενώ στο παιδικό περιεχόμενο έχουμε ακόμη μια διαδραστική ταινία, το Animals on the Loose: A You vs. Wild Movie.

Τον Φεβρουάριο προστίθενται και πολλές αγαπημένες παραγωγές, όπως η σειρά Jurassic Park/World, το θρίλερ Us, το διαχρονικό Scarface, το κλασικό Lock, Stock and Two Smoking Barrels του Guy Ritchie και άλλα πολλά.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 204 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Σημείωση: Η υπηρεσία ενημερώνει για το πρωτότυπο περιεχόμενο που προσθέτει κάθε μήνα, αλλά δεν υπάρχει πλήρης ενημέρωση για το μη πρωτότυπο περιεχόμενο που προβάλλεται, δηλαδή για τις παραγωγές τρίτων.

Αυτά που έχουν ανακοινωθεί από παραγωγές τρίτων είναι τα εξής:

Ταινίες

Εμείς / Us – 01 Φεβρουαρίου
Πώς να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο Σας 3 / How to Train Your Dragon 3 – 12 Φεβρουαρίου
Ο Σημαδεμένος / Scarface – 16 Φεβρουαρίου
Τζουράσικ Παρκ / Jurassic Park – 16 Φεβρουαρίου
Δύο Καπνισμένες Κάννες / Lock, Stock and Two Smoking Barrels – 28 Φεβρουαρίου

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Πυγολαμπίδες (03/2/2021)
Firefly Lane
Η Τάλι και η Κέιτ γνωρίστηκαν στην οδό Πυγολαμπίδων όταν ήταν μικρές και είναι αχώριστες φίλες εδώ και 30 χρόνια, βιώνοντας μαζί τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

Η: Σεζόν 2 (05/2/2021)
Hache: Season 2
Έναν χρόνο μετά, η Ήτα έχει την ευκαιρία να στήσει ένα εργαστήριο παρασκευής ηρωίνης, αλλά την εμποδίζουν συνεργάτες που συνωμοτούν κι ένας συγγενής που φέρνει μπελάδες.

Αόρατος Κόσμος (05/2/2021)
Invisible City
Ενώ ερευνά έναν μυστηριώδη θάνατο, ένας άντρας μπλέκεται σε μια μάχη ανάμεσα στον κόσμο των ανθρώπων και σ’ ένα βασίλειο που κατοικείται από μυθικά πλάσματα.

Capitani (11/2/2021)
Capitani
Ο ντετέκτιβ Λουκ Καπιτάνι ερευνά τον μυστηριώδη θάνατο μιας έφηβης που βρέθηκε νεκρή στο δάσος κοντά σε ένα χωριό στο βόρειο Λουξεμβούργο.

Το Συνεργείο (15/2/2021)
The Crew
Ο επικεφαλής μιας ομάδας οδηγών σε αγώνες NASCAR τα βρίσκει σκούρα με τους “υπερσύγχρονους” millenial που έρχονται για να εκμοντερνίσουν την ομάδα. Με τον Κέβιν Τζέιμς.

Πίσω από τα Μάτια της (17/2/2021)
Behind Her Eyes
Μια ανύπαντρη μητέρα μπλέκει σ’ ένα αρρωστημένο παιχνίδι όταν κάνει σχέση με το αφεντικό της που είναι ψυχίατρος, ενώ παράλληλα δένεται και με τη μυστηριώδη γυναίκα του.

Οι Φυλές της Ευρώπης (19/2/2021)
Tribes of Europa
Μετά από μια καταστροφή στη Γη το 2074, τρία αδέλφια αναλαμβάνουν να αλλάξουν τη μοίρα της Ευρώπης που έχει κατακερματιστεί σε κρατίδια τα οποία διεκδικούν κυριαρχία.

Κηδείες α λα Μπερνάρντ (12/2/2021)
Buried by the Bernards
Σ’ αυτήν τη σειρά ριάλιτι, οι Μπερνάρντ έχουν ένα γραφείο κηδειών στο Μέμφις, βοηθώντας τις οικογένειες που πενθούν να αποχαιρετήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

CALI K9: Οι Γητευτές των Σκύλων (24/2/2021)
Canine Intervention
Ένας διάσημος εκπαιδευτής σκύλων χρησιμοποιεί τις μοναδικές μεθόδους και τεχνικές του για να διορθώσει προβλήματα υπακοής και συμπεριφοράς σε σκύλους διαφόρων ειδών.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Μαύρη Ακτή (03/2/2021)
Black Beach
Ένας πολλά υποσχόμενος δικηγόρος αναγκάζεται να οδηγηθεί στα άδυτα του παρελθόντος του όταν δέχεται να κάνει διαπραγματεύσεις με έναν παλιό φίλο που έγινε απαγωγέας.

Όλοι οι Φίλοι μου Είναι Νεκροί (03/2/2021)
All My Friends Are Dead
Σ’ ένα πάρτι για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μια παρέα φίλων ζει γεγονότα που φέρνουν μυστικά στο φως, ραγίζουν καρδιές κι οδηγούν σ’ ένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα.

L’ultimo Paradiso (05/2/2021)
The Last Paradiso
Το ’50 στην Ιταλία, ένα παθιασμένο ελεύθερο πνεύμα ονειρεύεται αγάπη, δικαιοσύνη και καλύτερη ζωή, αλλά μια απαγορευμένη σχέση απειλεί τα πάντα. Από αληθινά γεγονότα.

Malcolm & Marie (05/2/2021)
Malcolm & Marie
Όταν ένας σκηνοθέτης κι η φίλη του γυρίζουν στο σπίτι από την πρεμιέρα της ταινίας του, εντάσεις κι οδυνηρές αποκαλύψεις τους οδηγούν σ’ ένα ξεκαθάρισμα συναισθημάτων.

Space Sweepers (05/2/2021)
Space Sweepers
Κυνηγώντας διαστημικά συντρίμμια και μακρινά όνειρα το έτος 2092, τέσσερις απροσάρμοστοι ανακαλύπτουν εκρηκτικά μυστικά όταν επιχειρούν να ανταλλάξουν ένα ανθρωποειδές.

News of the World (10/2/2021)
News of the World
Ένας βετεράνος του Εμφυλίου που ταξιδεύει από πόλη σε πόλη διαβάζοντας τις ειδήσεις ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι στο Τέξας για να παραδώσει ένα ορφανό στο νέο του σπίτι.

Βρήκα τον Ντίλερ μου (10/2/2021)
The Misadventures of Hedi and Cokeman
Σε αυτήν την κωμωδία δύο δυσλειτουργικοί ντίλερ στο Παρίσι χρησιμοποιούν τους οικογενειακούς τους δεσμούς για να ενισχύσουν μια μικρή επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών.

Η Κόκκινη Κουκκίδα (11/2/2021)
Red Dot
Σε μια πεζοπορία με σκοπό την ανανέωση του γάμου τους, ένα ζευγάρι βρίσκεται ξαφνικά μέσα στην άγρια φύση, προσπαθώντας να σωθεί από έναν άγνωστο εκτελεστή.

Αγάπη στο Τετράγωνο (11/2/2021)
Squared Love
Ένας διάσημος δημοσιογράφος και γνωστός γυναικάς αρχίζει να επανεξετάζει τις επιλογές στη ζωή του όταν ερωτεύεται ένα μυστηριώδες μοντέλο που ζει διπλή ζωή.

Προς Όλα τα Αγόρια: Παντοτινά Δική σου (12/2/2021)
To All The Boys: Always And Forever
Τα πάντα ξεκίνησαν με μια παλιά ερωτική επιστολή και κατέληξαν σε έναν νέο έρωτα. Τι να επιφυλάσσει άραγε το μέλλον για τη Λάρα Τζιν και τον Πίτερ;

Μα Φυσικά και Νοιάζομαι (19/2/2021)
I Care A Lot
Μια επαγγελματίας δικαστική συμπαραστάτρια ηλικιωμένων ανακαλύπτει ότι η φαινομενικά τέλεια πελάτισσά της δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Στο Ίδιο Κύμα (26/2/2021)
Caught by a Wave
Ένας καλοκαιρινός έρωτας κάτω από τον σικελικό ήλιο μετουσιώνεται γρήγορα σε σπαρακτική ιστορία αγάπης, αναγκάζοντας ένα αγόρι κι ένα κορίτσι να ενηλικιωθούν πρόωρα.

Τρελός για Σένα (26/2/2021)
Crazy About Her
Περνώντας μαζί της μια ξέφρενη βραδιά, ο Άντρι συνειδητοποιεί ότι ο μόνος τρόπος να ξαναδεί την Κάρλα είναι να γίνει ασθενής της ψυχιατρικής κλινικής όπου εκείνη μένει.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

Pole Dancing: Ελεύθερες στην Κορυφή (05/2/2021)
Strip Down, Rise Up
Θέλοντας να ανακτήσουν το σώμα και τη ζωή τους, διάφορες γυναίκες εξερευνούν το σημείο συνάντησης της κίνησης και της ουσίας μέσα από ένα έντονο πρόγραμμα χορού σε στύλο.

Στη Σκηνή του Εγκλήματος: Εξαφάνιση στο Ξενοδοχείο Cecil (10/2/2021)
Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel
Το ξενοδοχείο Cecil συνδέθηκε με την εξαφάνιση της Ελίσα Λαμ. Από τον δημιουργό του “Συζήτηση με έναν Δολοφόνο: Τεντ Μπάντι”, μια κατάδυση σε σκοτεινά μέρη εγκλημάτων.

Πελέ (23/2/2021)
Pelé
Ντοκιμαντέρ για την ιστορία του παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστή Πελέ, το κυνήγι του για τελειότητα και τον μύθο που διατήρησε όλα αυτά τα χρόνια.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Kid Cosmic (02/2/2021)
Kid Cosmic
Σειρά κινουμένων σχεδίων του δημιουργού του “The Powerpuff Girls” για ένα παράξενο και ευφάνταστο αγόρι που βρίσκει πέντε διαστημικά δαχτυλίδια και αποκτά υπερδυνάμεις.

Mighty Express: Σεζόν 2 (02/2/2021)
Mighty Express: Season 2
Συνεχίζουν οι υπεραποστολές για τα τρένα του Mighty Express, που μεταφέρουν γιγάντια κόκαλα δεινοσαύρου και ένα μωρό χταπόδι, βρίσκουν έναν κρυμμένο θησαυρό και όχι μόνο!

Το Ταξίδι του Χίκο (12/2/2021)
Xico’s Journey
Ένα κορίτσι, ένας σκύλος κι ο κολλητός της προσπαθούν να σώσουν ένα βουνό από μια εταιρεία που διψάει για χρυσό. Το κλειδί, όμως, είναι το κουτάβι της, ο Χίκο.

Εσύ και η Άγρια Φύση: Σαφάρι (16/2/2021)
Animals on the Loose: A You vs. Wild Movie
Όταν ο προστατευτικός φράκτης που περιβάλλει ένα καταφύγιο ζώων της Νότιας Αφρικής μένει χωρίς ρεύμα, ο Μπερ Γκριλς καλείται να βοηθήσει. Μια διαδραστική ταινία.

Πηγή:  zougla.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 25/1/2021)

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4 modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ε...
  • ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    Το ICY BOX IB-HUB1439-LAN είναι μια πρακτική και εύχρηστη συσκευή, ιδανική για χρήση στο γραφείο, στο σπίτι, ακόμα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίν...
  • V-Tech Z23

    V-Tech Z23

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει νέα παραλαβή του mini modulator V-Tech Z23, ο οποίος ήταν σε έλλειψη. Πρόκειται για έναν μικρού μεγέθους ψηφιακό Full HD διαμορφωτή μονού καναλιού, ο οποίος ενσωματ...
  • Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Τα δορυφορικά κάτοπτρα της ΛΥΡΑ, έκτος από τα υψηλής ποιότητας τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν (αντοχή σε ισχυρές ανεμοπιέσεις – μέχρι 190km/h) και τα κορυφαίας κατασκευής υλικά τους, έρχοντα...
  • Ekselans SWG 24 L2

    Ekselans SWG 24 L2

    Μεταξύ των πολυάριθμων προϊόντων της Ekselans, το SWG 24 L2 είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο managed switch με 24x θύρες Gigabit Ethernet και 4x θύρες SFP (Small Form-factor Pluggable). Ένα managed sw...
  • D-Link DWA-182

    D-Link DWA-182

    Το DWA-182 Wireless AC1300 MU-MIMO Wi-Fi USB Adapter παρέχει υψηλότερες ασύρματες ταχύτητες από ποτέ, προσφέροντας ισχυρή τεχνολογία Wireless AC στον σταθερό ή τον φορητό υπολογιστή σας. Με ενσωμα...
  • Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει η ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές διανομής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων σε ξενοδοχεία, στάδια, νοσοκομεία, κρουαζιερόπλοια, ενοικιαζόμεν...
  • Emme Esse 87435

    Emme Esse 87435

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του Emme Esse 87435. Πρόκειται για ένα ψηφιακό modulator που λαμβάνει ένα HDMI σήμα από δορυφορικό / επίγειο δέκτη, DVD player, κάμερα ασφαλείας ή οποι...
  • Ekselans CPE 1200-OLP

    Ekselans CPE 1200-OLP

    Η Ekselans διαθέτει – μεταξύ άλλων – πλήρη γκάμα Access Points για κάθε είδους οικιακή ή επαγγελματική εφαρμογή. Ένα από τα αξιόλογα Access Points της Ekselans είναι το CPE 1200-OLP, το οποίο υποσ...
  • Nedis SFIND100BK

    Nedis SFIND100BK

    Συνδέστε τον μετρητή με ένα LNB και έναν δορυφορικό δέκτη και βρείτε την κατάλληλη θέση / γωνία για το κάτοπτρό σας, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει οθόνη αναλογικής ένδειξης με οπίσθιο φωτισμό. Επιπ...
  • Kathrein MS & MP series

    Kathrein MS & MP series

    Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των σειρών ερμαρίων - ντουλαπιών MS και MP της γερμανικής Kathrein. Η σειρά MS περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ερμάρια - ντουλάπια τοποθέτησης και σ...
  • Engel MV7400

    Engel MV7400

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του HDMI switch Engel MV7400. Πρόκειται για έναν διαχωριστή HDMI σημάτων από 4 εισόδους σε 1 έξοδο, με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p. Είναι συμβατό με ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Μαρτίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδ...
  • Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

    Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

    Η κατανάλωση των προγραμμάτων που μεταδίδουν οι ελεύθεροι τηλεοπτικοί σταθμοί έχει γίνει σήμερα πιο εύκολη και πιο άμεση για τον τηλεθεατή, σε σχέση με το – όχι και τόσο μακρινό – παρελθόν. Ο παρα...
  • Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

    Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

    Με την πάροδο του χρόνου αυξάνονται όλο και περισσότερο οι χρήστες της συνδρομητικής τηλεόρασης. Αυτό συμβαίνει γιατί η πρόσβαση καθίσταται εφικτή από οποιαδήποτε συσκευή, σε οποιαδήποτε χρονική σ...
  • Sat & Zap, Μάρτιος 2024

    Sat & Zap, Μάρτιος 2024

    Αρκετά νέα κανάλια στη δημοφιλή θέση στις 13 ανατολικά και 2 τουρκοκυπριακά στις 42 και 46 ανατολικά. Μικρό το ενδιαφέρον σε ελεύθερα κανάλια. 92 News UK Astra 2G – 28.2 East 11.523H ...